Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάλι off topic... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει την πληροφορική προσφέροντας δωρεάν προιόντα της. Απλά η Red Hat και η Microsoft βοηθάνε με διαφορετικό τρόπο. Get over it.

Για το μέγεθος της,η Microsoft έπρεπε να προσφέρει περισσότερο και με καλύτερο τρόπο.

Επίσης,είναι μεγάλη η διαφορά μεταξύ freeware(δωρεάν λογισμικό) και free software(ελεύθερο λογισμικό).

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για το μέγεθος της,η Microsoft έπρεπε να προσφέρει περισσότερο και με καλύτερο τρόπο.

Επίσης,είναι μεγάλη η διαφορά μεταξύ freeware(δωρεάν λογισμικό) και free software(ελεύθερο λογισμικό).

Πάλι off topic. Hobby σου είναι; Τα προιόντα της τα προσφέρει δωρεάν για να στηρίξει συγκεκριμένες ομάδες που ασχολούνται με τη πληροφορική στηρίζοντας ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τον τομέα της πληροφορικής. Δεν είπε κανένας ότι τα δίνει δωρεάν σε όποιον να'ναι. Μία κίνηση είναι. Αυτό δεν έλεγες και εσύ για τη Red Hat; Ότι στηρίζει τη πληροφορική; Ε, αυτό κάνει και η microsoft. Γιατί θα έπρεπε να προσφέρει περισσότερα; Στα χρωστάει; Και αυτά που κάνει μια χαρά είναι.

Δημοσ.
Πάλι off topic. Hobby σου είναι; Τα προιόντα της τα προσφέρει δωρεάν για να στηρίξει συγκεκριμένες ομάδες που ασχολούνται με τη πληροφορική στηρίζοντας ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τον τομέα της πληροφορικής. Ούτε δωρεάν δεν τα δίνει γενικά ούτε τίποτα. Μία κίνηση είναι. Αυτό δεν έλεγες και εσύ για τη Red Hat; Ότι στηρίζει τη πληροφορική; Ε, αυτό κάνει και η microsoft. Γιατί θα έπρεπε να προσφέρει περισσότερα; Στα χρωστάει; Και αυτά που κάνει μια χαρά είναι.

Ή δεν με καταλαβαίνεις ή δεν θες να με καταλάβεις.

Είναι εκπληκτικό,μια εταιρία να δημιουργεί κάτι,να το αφήνει ελεύθερο,να το παιρνει μια άλλη εταιρία,να το εξελίσει και έτσι όλοι να είναι κερδισμένοι.Εδώ βρίσκει εφαρμογή το:''Αν έχω μια ιδέα και εσύ έχεις μια ιδέα,τότε έχουμε από μία ιδέα.Αν σου πω και μου πείς τις ιδέες μας θα έχουμε και οι δύο από δύο ιδέες''.Πάνω σε αυτό χτίστηκε η RedHat και άλλες εταιρίες.Αυτό είναι το μέλλον στην ανάπτυξη λογισμικού.Και είναι πολύ κερδοφόρο για όλους...

Δημοσ.

Είναι εκπληκτικό,μια εταιρία να δημιουργεί κάτι,να το αφήνει ελεύθερο,να το παιρνει μια άλλη εταιρία,να το εξελίσει και έτσι όλοι να είναι κερδισμένοι.Εδώ βρίσκει εφαρμογή το:''Αν έχω μια ιδέα και εσύ έχεις μια ιδέα,τότε έχουμε από μία ιδέα.Αν σου πω και μου πείς τις ιδέες μας θα έχουμε και οι δύο από δύο ιδέες''.Πάνω σε αυτό χτίστηκε η RedHat και άλλες εταιρίες.Αυτό είναι το μέλλον στην ανάπτυξη λογισμικού.Και είναι πολύ κερδοφόρο για όλους...

Αν δεν πεις την ιδέα σου στον άλλον τότε έχεις ανταγωνισμό... και αυτό καλό είναι βοηθάει την ανάπτυξη λογισμικού, υλικού, οικονομίας να πάει μπροστά.

Δημοσ.
Αν δεν πεις την ιδέα σου στον άλλον τότε έχεις ανταγωνισμό... και αυτό καλό είναι βοηθάει την ανάπτυξη λογισμικού, υλικού, οικονομίας να πάει μπροστά.

Τα είδαμε αυτά περί ανταγωνισμου στην οικονομία....

Άντε μην αρχίσω τα σοσιαλιστικά μου και βγούμε εντελώς off-topic...

Δημοσ.

Οκ, το είπαμε αυτό. Εσύ όμως λες πως η Red Hat βοηθάει τη πληροφορική δείχνοντάς μου συγκεκριμένα μια σελίδα που έλεγε πως κάθε φορά που προτιμάτε Red Hat, στηρίζετε και το Fedora. Εγώ σου είπα πως η microsoft μέσω προγραμμάτων όπως dreamspark και bizspark δίνει τη δυνατότητα σε συγκεκριμένες ομάδες (φοιτητές/ μικρές επιχειρήσεις) να αποκτήσουν δωρεάν τα προιόντα της και να έρθουν σε επαφή με τη πληροφορική. Μετά άρχισες να λες για ιδέες κλπ. που είναι εντελώς off topic. Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις και δεν ξέρω αν το κάνεις επίτηδες. Μην είσαι σίγουρος ότι είναι το μέλλον της πληροφορικής το μοντέλο που παρουσιάζεις..

Α! Και οι ιδέες που λες δεν ονομάζονται λειτουργικά συστήματα, ονομάζονται εφαρμογές. Και εκεί υπάρχει πλήρης ελευθερία και στα Windows.

Δημοσ.

@iliaskr

Τοσο κολλημα εχεις παθει πια με το linux ;;;;;; Διαβαζοντας τα post σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις ιδεα τι λες.Απο τη πολη ερχομαι και στη κορφη κανελα...

Ισως οταν μεγαλωσεις και ωριμασεις να μπορεις να ΔΕΙΣ πιο σφαιρικα τα πραγματα και να καταλαβεις οτι απο μονο του το λειτουργικο ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος....

Σαν αυτους του ΕΛΛΑΚ...Μηπως εισαι ενας απο αυτους;Κυκλοφορουν πολλοι αναμεσα μας και ειναι ακρως υποπτοι :devil::devil:

Δημοσ.
οτι απο μονο του το λειτουργικο ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος....

Μα πραματα ειναι αυτα?φυσικα και το linux απο μονο του δεν ειναι τιποτα!To υποστηριζει η canonical!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
@iliaskr

Τοσο κολλημα εχεις παθει πια με το linux ;;;;;; Διαβαζοντας τα post σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις ιδεα τι λες.Απο τη πολη ερχομαι και στη κορφη κανελα...

Ισως οταν μεγαλωσεις και ωριμασεις να μπορεις να ΔΕΙΣ πιο σφαιρικα τα πραγματα και να καταλαβεις οτι απο μονο του το λειτουργικο ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος....

Σαν αυτους του ΕΛΛΑΚ...Μηπως εισαι ενας απο αυτους;Κυκλοφορουν πολλοι αναμεσα μας και ειναι ακρως υποπτοι :devil::devil:

Για να τονίζει το GNU/Linux κάτι τέτοιο θα είναι, αν και νόμιζα ότι είναι γενικό το φαινόμενο :-D

Δημοσ.
Οκ, το είπαμε αυτό. Εσύ όμως λες πως η Red Hat βοηθάει τη πληροφορική δείχνοντάς μου συγκεκριμένα μια σελίδα που έλεγε πως κάθε φορά που προτιμάτε Red Hat, στηρίζετε και το Fedora. Εγώ σου είπα πως η microsoft μέσω προγραμμάτων όπως dreamspark και bizspark δίνει τη δυνατότητα σε συγκεκριμένες ομάδες (φοιτητές/ μικρές επιχειρήσεις) να αποκτήσουν δωρεάν τα προιόντα της και να έρθουν σε επαφή με τη πληροφορική. Μετά άρχισες να λες για ιδέες κλπ. που είναι εντελώς off topic. Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις και δεν ξέρω αν το κάνεις επίτηδες. Μην είσαι σίγουρος ότι είναι το μέλλον της πληροφορικής το μοντέλο που παρουσιάζεις..

Α! Και οι ιδέες που λες δεν ονομάζονται λειτουργικά συστήματα, ονομάζονται εφαρμογές. Και εκεί υπάρχει πλήρης ελευθερία και στα Windows.

Η σελίδα που σου έδειξα έδειχνε την σχέση RedHat-Fedora.Δεν καταλαβαίνω τι δεν κατάλαβες.Άλλο αυτό που κάνει η MS,άλλα κάνει η RedHat.

Σαν αυτους του ΕΛΛΑΚ...Μηπως εισαι ενας απο αυτους;Κυκλοφορουν πολλοι αναμεσα μας και ειναι ακρως υποπτοι

Υποστηρίζω την ελεύθερια παντού στη ζωή μου,ακόμα και στην επαφή μου με την τεχνολογία.Και ναι,είμαι fan του Ελεύθερου Λογισμικου και του Stallman.Πειράζει;

Δημοσ.
Η σελίδα που σου έδειξα έδειχνε την σχέση RedHat-Fedora.Δεν καταλαβαίνω τι δεν κατάλαβες.Άλλο αυτό που κάνει η MS,άλλα κάνει η RedHat.

Καλά, θα προσπαθήσω για τελευταία φορά να σου θυμίσω τι έλεγες γιατί δεν είσαι για πολλά πολλά. Έλεγες πως η Red Hat με τις κινήσεις τις υποστηρίζει και τη πληροφορική. Και γω σου είπα πως και η microsoft εκτός από το να κοιτάει τη τσέπη της υποστηρίζει και αυτή τη πληροφορική. Πες μου σε παρακαλώ ότι κατάλαβεςB)

Δημοσ.
Καλά, θα προσπαθήσω για τελευταία φορά να σου θυμίσω τι έλεγες γιατί δεν είσαι για πολλά πολλά. Έλεγες πως η Red Hat με τις κινήσεις τις υποστηρίζει και τη πληροφορική. Και γω σου είπα πως και η microsoft εκτός από το να κοιτάει τη τσέπη της υποστηρίζει και αυτή τη πληροφορική. Πες μου σε παρακαλώ ότι κατάλαβεςB)

Βελτιώνει την πληροφορική δίνοντας δωρεάν τα Windows;:shock:

Δημοσ.
Βελτιώνει την πληροφορική δίνοντας δωρεάν τα Windows;:shock:

Κάτι κατάλαβες. Βελτιώνει τη πληροφορική όχι δίνοντας δωρεάν τα Windows, αλλά δίνοντας δωρεάν πλατφόρμες όπως SQL Server, Visual Studio, XNA Gamer Studio κλπ. Αλλά εσύ αυτό που σε συμφέρει κατάλαβες και επειδή όπως είπα νωρίτερα είτε επίτηδες είτε επειδή είναι το φυσικό σου δεν είσαι για πολλές κουβέντες, πιθανότατα θα αποχωρήσω από τη συζήτηση μαζί σου τουλάχιστον.

Δημοσ.
Τα ξαναείπαμε αυτά...

Ένα μεγάλο ποσοστό από το 93% δεν ξέρει ότι υπάρχουν (καλύτερες) εναλλακτικές.Για αυτό λέμε ότι οι πωλήσεις των Windows (7) είναι άδικες.

Πες μου μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί ο μέσος χρήστης Windows να σου αποδείξω ότι υπάρχει εναλλακτική.

Πλεον το ποσοστο των ανθρωπων που εχουν ακουσει τη λεξη linux και ξερουν αμυδρα εστω οτι υπαρχει δωρεαν εναλλακτικη λυση αντι για τα windows ειναι αρκετα μεγαλο. Οι περισσοτεροι απο αυτους φυσικα δεν το εχουν δει ποτε και η εντυπωση που εχουν ειναι περα ως περα λανθασμενη. Παντως δεν μπορεις να πεις οτι αγνοουν την υπαρξη εναλλακτικων.

Μια εφαρμογη που ενδιαφερει το μεσο χρηστη?

Αυτη που ερχεται μαζι με το καινουριο του κινητο για να κανει synchronize τις επαφες του. Ναι, αυτην που καθεται πανω στο outlook η το outlook express, εγκαθιστα ενα σωρο ελεεινα add ons και μερικες χιλιαδες entries στο registry και την οποια ο χρηστης ΠΡΕΠΕΙ να εχει και δεν μπορει να κανει χωρις αυτην.

Επισης, αυτην εδω. http://www.smartsoftware.gr/apod2010_gr.html

Wine και να γραψω τη δικια μου δεν μετρανε σαν εναλλακτικες.

Δημοσ.

@cb_papi:Επειδή αυτή η συζήτηση πρέπει να τελειώσει κάπου,ας μην συνεχίσουμε.Έχω μια άποψη,έχεις μια διαφορετική άποψη,τα είπαμε,διαφωνήσαμε(:-D) ,δεν νομίζω ότι θα αλλάξω την γνώμη σου ή εσύ την δική μου. Το ποιος είναι καλύτερος και το ποιος προοδεύει και αλλάζει τον τρόπο που σκέπτονται οι άνθρωποι θα το δούμε στο μέλλον,γιατί και το GNU/Linux και τα Windows,προοδεύουν (κατ'εμε πιο γρήγορα και αποτελεσματικά το GNU/Linux, τέλος πάντων) και προσπαθούν να γίνουν καλύτερα.Αυτό μόνο θέλω να παραδεχτείς :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...