Nik.K Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μα καλα σοβαρολογουμε ? Επομενο βημα ειναι πιο ? Να μας δειξεις πως το Arkanoid παιζει καλα στο Linux ? Βαλε εναν τελευταιο τιτλο παιχνιδιου και ΑΝ παιξει με Wine βαλε να δουμε ποσα FPS σου βγαζει. Καλως η κακως δεν τρωμε ολοι κουτοχορτο, ξερουμε τι ειναι και για ποιον λογο υπαρχει το Linux.
cb_papi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Αντί να δεκτείς ότι υπάρχουν κάλα παιχνίδια,χρησιμοποιείς ως επιχείρημα την δημοτικότητά τους.Και δεν είναι πρόβλημα του GNU/Linux η απουσία πολλών native ιδιόκτητων προγραμμάτων,αλλά των εταιριών που τα κατασκευάζουν. Δεν με ενδιαφέρει ποιού πρόβλημα είναι η απουσία προγραμμάτων. Εμένα ως τελικό χρήστη με ενδιαφέρει πολύ απλά ότι δεν υπάρχουν. Τα Windows Server είναι καλύτερα απο τα αλλα λειτουργικά για Servers.Για αυτό όλο το internet χτίστηκε πάνω σε UNIX Ε; Τι μου λες; Άλλα λες για να αγαπιόμαστε. Εγώ δεν είπα πως το 60% αφορά web servers; Εγώ λέω πως σε όλα τα υπόλοιπα είδη server υπάρχει προτίμηση για Windows.
iliaskr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μα καλα σοβαρολογουμε ? Επομενο βημα ειναι πιο ? Να μας δειξεις πως το Arkanoid παιζει καλα στο Linux ? Βαλε εναν τελευταιο τιτλο παιχνιδιου και ΑΝ παιξει με Wine βαλε να δουμε ποσα FPS σου βγαζει. Καλως η κακως δεν τρωμε ολοι κουτοχορτο, ξερουμε τι ειναι και για ποιον λογο υπαρχει το Linux. Πότε το GNU/Linux δεν ισχυρίστηκε ότι είναι για Gamers (off-topic:Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο προσωπικός υπολογιστής δεν είναι παιχνιδομηχανή,για αυτό υπαρχουν το XBOX,το Playstation κ.ά).Για αυτό το GNU/Linux έφερε το dual-boot.Για internet,μουσική,ταινίες,απλα(αυτό είναι σχετικό) παιχνίδια,δημιουργία εγγράφων και παρουσιάσεων και για σοβαρές δουλειές ο χρήστης χρησιμοποιεί GNU/Linux.Για τελευταίους τίτλους παιχνιδιών χρησιμοποιεί Windows.Αλλά δεν παίζει το 100% των χρηστών τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών. Για ποιο λόγο,κατά την γνωμη σου,υπάρχει το GNU/Linux;
Nik.K Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Σιγουρα οχι για τον μεσο χρηστη, σιγουρα οχι για τον Gamer, σιγουρα οχι για τον Enthusiast, σιγουρα οχι για τον Overclocker. Οποτε τι μας μενει ?
iliaskr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Σιγουρα οχι για τον μεσο χρηστη, σιγουρα οχι για τον Gamer, σιγουρα οχι για τον Enthusiast, σιγουρα οχι για τον Overclocker. Οποτε τι μας μενει ? Γιατί όχι για τον μέσο χρήστη;
tritonas00 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 και για σοβαρές δουλειές ο χρήστης χρησιμοποιεί GNU/Linux. υπαρχουν δηλαδη σοβαρες και ισαξιες προτασεις για audio - video παραγωγη ..?Και με πληρη υποστηριξη επαγγελματικου hardware..? Αν ναι ποιες?Δωσε μου ενα ισαξιο παραδειγμα με το nuendo,επαγγελματικο -low latency audio stack -υποστηριξη asio,vst plugins-instruments Και ενα ισαξιο του vegas για video production.
iliaskr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 υπαρχουν δηλαδη σοβαρες και ισαξιες προτασεις για audio - video παραγωγη ..?Και με πληρη υποστηριξη επαγγελματικου hardware..? Αν ναι ποιες?Δωσε μου ενα ισαξιο παραδειγμα με το nuendo,επαγγελματικο -low latency audio stack -υποστηριξη asio,vst plugins-instruments Και ενα ισαξιο του vegas για video production. Μιλώ για τον μέσο χρήστη,και όχι για τον επαγγελματία.
Nik.K Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μεσος χρηστης = Το ξαδερφακι μου 14 χρονων που δεν ασχολειται με Linux.....Ο μπαρμπας μου, ο Συναδελφος 50αρης κτλ κτλ κτλ. Αν ο Μεσος Χρηστης ειναι εκει που στοχευει το Linux τοτε δεν απορω που δεν τα παει καλα...
tritonas00 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μιλώ για τον μέσο χρήστη,και όχι για τον επαγγελματία. και οι σοβαρες δουλειες που ανεφερες ποιες ειναι?
iliaskr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μεσος χρηστης = Το ξαδερφακι μου 14 χρονων που δεν ασχολειται με Linux.....Ο μπαρμπας μου, ο Συναδελφος 50αρης κτλ κτλ κτλ.Αν ο Μεσος Χρηστης ειναι εκει που στοχευει το Linux τοτε δεν απορω που δεν τα παει καλα... Αυτοί που ανέφερες πολύ πιθανών(ή μάλλον σίγουρα) δεν ξέρουν τι είναι το GNU/Linux ή νομίζουν ότι είναι για προγραμματιστές ή ''χακερς''(crackers εννοώ).Και αυτό συμβαίνει γιατί η Microsoft τους επιβάλει τα προϊόντα της και γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ουσιαστική ψηφιακή εκπαίδευση.Απορώ που στηρίζεις τα επιχειρήματά σου,αφού αυτά σου τα έχω απαντήσει σε προηγούμενα post.
Nik.K Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οποτε : Μεσος Χρηστης = Αυτος που γνωριζει ΟΛΑ τα λειτουργικα της αγορας και διαλεγει Οκ..............Ποκερ κανεις ?
tritonas00 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 εγω απαντηση σε αυτο http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3461493&postcount=449 θα παρω?
iliaskr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 και οι σοβαρες δουλειες που ανεφερες ποιες ειναι? Ανάπτυξη ιστοσελίδων,διαχείριση και επεξεργασία ερασιτεχνικών ταινιών,έρευνα,δημιουργία εικόνων(με GIMP) και ότι άλλο δεν ανέφερα(βλέπω έχεις Debian,ψάξε στο Synaptic και θα βρεις προγράμματα,για τα άλλα υπάρχει το Wine).
alexzzz Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ανάπτυξη ιστοσελίδων,διαχείριση και επεξεργασία ερασιτεχνικών ταινιών,έρευνα,δημιουργία εικόνων(με GIMP) και ότι άλλο δεν ανέφερα όλη η σουίτα της adobe λοιπόν που δεν υπάρχει για linux
iliaskr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οποτε :Μεσος Χρηστης = Αυτος που γνωριζει ΟΛΑ τα λειτουργικα της αγορας και διαλεγει Οκ..............Ποκερ κανεις ? Μέσος Χρήστης:Ελεύθερος άνθρωπος που ζει σε μια δημοκρατική κοινωνία και θέλει να έχει πολλές επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις