Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ολα ομορφα αν δεν ειχα Fujitsu Siemens Amilo με 1.6GHz επεξεργαστη και 512Ram στην δουλεια με Windows 7 Ultimate.............

Tα Windows 8 (ή όπως θα τα λένε) μπορείς να εγγυηθείς οτι θα τα τρέχει το ίδιο καλά;

Εγώ σου εγγυώμαι οτι θα τρέχει το Lubuntu 12.04 όπως θα τρέχει το 10.04.

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι δεν μπορω να εγγυηθω πως το 2030 θα τρεχει τα τοτε λειτουργικα ενας υπολογιστης του 2000........... Βεβαια δεν μπορω να εγγυηθω πως θα δουλευει καν αυτος ο υπολογιστης αλλα οκ :)

Δημοσ.
Αφού δεν έχεις τι να πεις πιάστηκες σε άλλο επιχείρημα. Κολλήματα και παγώματα δεν υπάρχουν πια. Ιούς κλπ. αν προσέχεις λίγο δεν κολλάς. Άλλο που δεν ασχολείται κανείς να βγάλει ιό για linux.

Spyware και adware υπάρχουν και στα linux

Τα είπα όλα.Έχεις μια άποψη (λανθασμένη) αλλά από ότι βλέπω δεν αλλάζει.

Δείξε μου ένα σύστημα που κόλήσε ιό και έτρεχε GNU/Linux.

Δημοσ.
Οχι δεν μπορω να εγγυηθω πως το 2030 θα τρεχει τα τοτε λειτουργικα ενας υπολογιστης του 2000........... Βεβαια δεν μπορω να εγγυηθω πως θα δουλευει καν αυτος ο υπολογιστης αλλα οκ :)

Το 2030 :shock::shock::shock: χαλάρωσε για το 2012-2013 λέω.Αν και πολύ πιθανών να κρατήσει η Microsoft τα Windows καμία 10ετία όπως έκανε με τα XP:lol:

Δημοσ.
Tα Windows 8 (ή όπως θα τα λένε) μπορείς να εγγυηθείς οτι θα τα τρέχει το ίδιο καλά;

Εγώ σου εγγυώμαι οτι θα τρέχει το Lubuntu 12.04 όπως θα τρέχει το 10.04.

Δίκιο έχεις, όταν θα βγουν μνήμες DDR4 εγώ θα ασχολούμαι με linux και SDRAM. Σιγά μην κρατήσω την παλιατζούρα επειδή υποστηρίζεται ακόμη. Και επαναλαμβάνω. Τι άλλο μπορείς να κάνεις σε αυτό το μηχάνημα εκτός από το να μπαίνεις στο ιντερνετ, κάτι που μπορείς να κάνεις και με Windows XP (χωρίς να χρειάζεσαι Windows 8)?

Δημοσ.
Δίκιο έχεις, όταν θα βγουν μνήμες DDR4 εγώ θα ασχολούμαι με linux και SDRAM. Σιγά μην κρατήσω την παλιατζούρα επειδή υποστηρίζεται ακόμη. Και επαναλαμβάνω. Τι άλλο μπορείς να κάνεις σε αυτό το μηχάνημα εκτός από το να μπαίνεις στο ιντερνετ, κάτι που μπορείς να κάνεις και με Windows XP (χωρίς να χρειάζεσαι Windows 8)?

Γιατί τι μπορείς να κάνεις με τα Windows XP σε ένα τέτοιο μηχάνημα;

Α!μπορείς να τρέχεις antivirus:lol:

Δημοσ.
Τα είπα όλα.Έχεις μια άποψη (λανθασμένη) αλλά από ότι βλέπω δεν αλλάζει.

Δείξε μου ένα σύστημα που κόλήσε ιό και έτρεχε GNU/Linux.

Αυτό;

Αλήθεια, πιο σημείο της άποψής μου είναι λανθασμένο; Το ότι τα υποκατάστατα δεν αντικαθιστούν σοβαρά προγράμματα που υπάρχουν μόνο για windows? Το ότι με λίγη προσοχή δεν κολλάς ιούς; Το ότι δεν με ενδιαφέρει αν λειτουργεί μηχάνημα 20ετίας;

Δημοσ.
Γιατί τι μπορείς να κάνεις με τα Windows XP σε ένα τέτοιο μηχάνημα;

Α!μπορείς να τρέχεις antivirus:lol:

Το πρώτο λαπτοπ μου ήταν ένα IBM με 400Mhz επεξεργαστή και 128MB ram και σε πληροφορώ πως τα Windows XP και το antivirus και το office και το ιντερνετ εξπλόρερ και ό,τι άλλο βασικό σκεφτείς μιά χαρά τα έτρεχε. Το λινουξ τι περισσότερο θα πρόσφερε σε αυτή τη παλιατζούρα;

Δημοσ.
Αυτό;

Αλήθεια, πιο σημείο της άποψής μου είναι λανθασμένο; Το ότι τα υποκατάστατα δεν αντικαθιστούν σοβαρά προγράμματα που υπάρχουν μόνο για windows? Το ότι με λίγη προσοχή δεν κολλάς ιούς; Το ότι δεν με ενδιαφέρει αν λειτουργεί μηχάνημα 20ετίας;

Δεν διάβασα το άρθρο είδα την ημερομηνία 1997:lol::lol:

Δείξε μου ένα του 2010.

Μην αλλάζεις τα λόγια μου.10ετίας είπα.Να τρέχει τουλάχιστον Intel (αν και υπάρχει και το NetBSD-αν και δεν είναι GNU/Linux)

Όσο και να προσέχεις,όταν έχεις ένα λειτουργικό με τεχνολογίες 15ετίας κάποτε θα την πατήσεις.

Δημοσ.

Δείξε μου ένα του 2010.

Πάρε αυτό. Και τι ιός χρειάζεται όταν με μία εντολή φορμάρεις ολόκληρο τον δίσκο; Τα Windows δεν σε αφήνουν να το κάνεις.

Απάντησε στην ερώτηση τι μπορεί να κάνει το λινουξ σε μηχάνημα δεκαετίας.

Δημοσ.
Το πρώτο λαπτοπ μου ήταν ένα IBM με 400Mhz επεξεργαστή και 128MB ram και σε πληροφορώ πως τα Windows XP και το antivirus και το office και το ιντερνετ εξπλόρερ και ό,τι άλλο βασικό σκεφτείς μιά χαρά τα έτρεχε. Το λινουξ τι περισσότερο θα πρόσφερε σε αυτή τη παλιατζούρα;

Δεν λέω για τα Windows XP,ένα λειτουργικό του 2001,αλλά για το Lubuntu 10.04,ένα λειτουργικό του 2010. Με ότι πλεονεκτήματα έχεις με το να τρέχεις ένα σύγχρονο,ασφαλές και μοντέρνο (από άποψη εμφάνισης) λειτουργικό.

Δημοσ.

Δείξε μου ένα του 2010.

Μην αλλάζεις τα λόγια μου.10ετίας είπα.Να τρέχει τουλάχιστον Intel (αν και υπάρχει και το NetBSD-αν και δεν είναι GNU/Linux)

Όσο και να προσέχεις,όταν έχεις ένα λειτουργικό με τεχνολογίες 15ετίας κάποτε θα την πατήσεις.

Επειδή πρόλαβα της συζητήσεις στο #linux on grnet και τότε τα ίδια λέγανε. ότι δεν υπάρχουν ιοί για τα unix-oειδή και πάει λέγοντας, επίσης τότε λέγαν με θράσος κιόλας ότι είναι bugless το λειτουργικό.

Δημοσ.

Εδω μηπως να πει πως γενικα αυτοι που φτιαχνουν τους Ιους χρησιμοποιουν Linux και πολυ απο αυτους το κανουν με δολο εναντια στην MS ? Εκτος αν κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλακια μας.....

Δημοσ.
Επειδή πρόλαβα της συζητήσεις στο #linux on grnet και τότε τα ίδια λέγανε. ότι δεν υπάρχουν ιοί για τα unix-oειδή και πάει λέγοντας, επίσης τότε λέγαν με θράσος κιόλας ότι είναι bugless το λειτουργικό.

Πρός Θεού!!!Δεν λέω οτι το GNU/Linux είναι bug-free,όπως και κανένα λειτουργικό.Αλλα τουλάχιστον δεν κουβαλά σχεδιαστικά λάθη 15ετίας.

Δημοσ.
Δεν λέω για τα Windows XP,ένα λειτουργικό του 2001,αλλά για το Lubuntu 10.04,ένα λειτουργικό του 2010. Με ότι πλεονεκτήματα έχεις με το να τρέχεις ένα σύγχρονο,ασφαλές και μοντέρνο (από άποψη εμφάνισης) λειτουργικό.

Είμαι σίγουρος πως η 8MB gpu θα μου πρόσφερε σύγχρονη και μοντέρνη εμφάνιση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...