KillingSpree Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Τα windows κρατάνε την προτιά αλλά κάποια στιγμή θα αλλάξη αφτό. Οι linux χρήστες αυξάνονται αργά αλλά σταθερά.
cb_papi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 LDAP...κουλ στόρι μπρο... Αν θεωρείς το LDAP σοβαρή απάντηση στο Active Directory, τι να πω.. Και φυσικά το thread έχει βγει οφφ τοπικ απ' τη στιγμή που άρχισαν να μιλάνε για linux vs windows.
redLizard Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αιχμη τεχνολογιας ? Μα καλα σοβαρολογεις ? Νομιζεις πως ο λογος υπαρξης του Linux ειναι η αιχμη της τεχνολογιας ? Τι να πω δεν ξερω, θα ξεχασω οσα οντως ξερω με αυτα που ακουω. Μπορώ να πω το ίδιο. Αν δεν είναι αιχμή της τεχνολογίας ένα λειτουργικό που τρέχει από τοστιέρες μέχρι υπερ-υπολογιστές τότε τι είναι? Δεν είναι αυτόσκοπός του, είναι ιδιότητα του, από σχεδιασμού του (από τεχνολογικής άποψης και από άποψης του τρόπου ανάπτυξης). Και δεν περιμένω να το καταλάβεις γιατί Linux δεν είναι απλά το λογισμικό, υπάρχει μια ολόκληρη φιλοσοφία πίσω του, την οποία οι περισσότεροι αδυνατούν να κατανοήσουν.
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Τα windows κρατάνε την προτιά αλλά κάποια στιγμή θα αλλάξη αφτό.Οι linux χρήστες αυξάνονται αργά αλλά σταθερά. Ε και τι με αυτό;
cb_papi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μήπως ούτε εσάς σας καλύπτει το σύστημα σας και περιμένετε πότε θα σκάσουμε μύτη να σας πούμε ότι το Linux "είναι έτοιμο για το desktop", μήπως έχετε και αποθημένα? Για ψαχτείτε λίγο, όταν γίνονται ποστ τέτοιες ειδήσεις είναι σαν να προκαλούν για αντιπαράθεση και ΕΙΔΙΚΑ όταν στα πρώτα πρώτα comments φαίνεται σαν να το ζητάτε... Αν σου ζητήσω να πας να πέσεις απ' τον γκρεμό θα πας; Να πω ότι είσαι κανά 5χρονο που δεν μπορεί να αντισταθεί στις προκλήσεις.. Τα windows κρατάνε την προτιά αλλά κάποια στιγμή θα αλλάξη αφτό.Οι linux χρήστες αυξάνονται αργά αλλά σταθερά. Μόνο που ανα 5 χρήστες που βάζουν linux άλλοι 100 βάζουν windows. Ωραία, και πες ότι γυρνάει ο κόσμος ανάποδα και έχουν οι περισσότεροι λίνουξ. Τι έγινε με αυτό; Διαλέγω windows γιατί με βολεύουν ή επειδή τα χρησιμοποιούν οι περισσότεροι;
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αν θεωρείς το LDAP σοβαρή απάντηση στο Active Directory, τι να πω.. Και φυσικά το thread έχει βγει οφφ τοπικ απ' τη στιγμή που άρχισαν να μιλάνε για linux vs windows. Ειρωνικά το είπα, μην μου συγχύζεσαι !!
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ε και τι με αυτό; όχι "με αυτό" ρε μλκ... "με αφτό"
KillingSpree Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ε και τι με αυτό; θέλω να πω ότι αργά η γρήγορα θα έρθει η στιγμή που το μονοπόλειο της Microsoft θα σπάσει
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 όχι "με αυτό" ρε μλκ... "με αφτό" Λεπτομέρειες, δεν είναι debian είναι ubuntu..
redLizard Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αν σου ζητήσω να πας να πέσεις απ' τον γκρεμό θα πας; Να πω ότι είσαι κανά 5χρονο που δεν μπορεί να αντισταθεί στις προκλήσεις.. Αν σου πω να μου εξηγήσεις το λόγο που είπες το παραπάνω θα απαντήσεις? Αν μου απαντήσεις τότε ξέρεις το λόγο που και εγώ απάντησα σε αυτούς που ήθελαν κουβέντα τέτοιου τύπου.
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Λεπτομέρειες, δεν είναι debian είναι ubuntu.. είσαι large...
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 θέλω να πω ότι αργά η γρήγορα θα έρθει η στιγμή που το μονοπόλειο της Microsoft θα σπάσει Ποιο μονοπόλειο καλέ μου άνθρωπε; Σε πίεσε κανείς να αγοράσεις windows; Σου είπε κανείς ότι δε μπορείς να αρνηθείς να αγοράσεις φορητό χωρίς λειτουργικό; Πάνε πάρε μακ να σου πω εγώ μονοπόλειο.. Μην λέμε ότι θέλουμε επειδή μερικοί, μερικοί αυνανιστικά κοιτάτε την microsoft σαν εχθρό δεν θα πει ότι ντε και καλά είναι...Επιχείριση είναι το συμφέρον της κοιτάει (είμαι με ubuntu τώρα έτσι) αλλά αυτό το κομπλεξικο " θα έρθει η στιγμή που το μονοπόλειο της Microsoft θα σπάσει" είναι εντελώς βλακώδες. (χωρίς να με συγχωρείς αλλά είναι!) Ποια εξέλιξη περιμένεις αν σταματίσει το μονοπόλειο που λες; Τι σκατά θα γίνουν τα πισί όταν κλείσει η microsoft και βγείτε εσείς οι λινουξάδες από την τουαλέτα σας ανεβάζοντας το φερμουάρ σας;
speedman_26 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 με τα παραθυρα μπορεισ να κανεισ οτι θεσ. Tοσα προγραμματα που υπαρχουν σπασμενα και μη τοσα παιχνιδια εχει την μεγαλυτερη υποστηριξει και τωρα με τα βελτιωμενα γουιντοσ. Δυσκολα θα την ξεπεραση καποιοσ.
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 με τα παραθυρα μπορεισ να κανεισ οτι θεσ. Tοσα προγραμματα που υπαρχουν σπασμενα και μη τοσα παιχνιδια εχει την μεγαλυτερη υποστηριξει και τωρα με τα βελτιωμενα γουιντοσ. Δυσκολα θα την ξεπεραση καποιοσ. Γιατί σπασμένα; Ντρέπεσαι να βάλεις το χέρι σου στην τσέπη; Οι Developers τι θα γίνουν; Κλέφτες; (όχι μόνο της MS αλλα γενικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις