Προς το περιεχόμενο

Ομιλία με handsfree και κλήσεις

tarantules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ερώτηση έχω να κάνω γιατί έχω μπερδευτεί.Όταν μιλάμε με handsfree στο κινητό την ώρα που οδηγάμε και μας σταματήσει η τροχαία,μπορεί να μας κόψει πρόστιμο ή όχι;

Τι ισχύει στον ΚΟΚ; και εαν ξέρει κάποιος ας παραθέσει τη σχετική παράγραφο που το αναφέρει.

Σε κάποιες χώρες της ευρωζώνης απαγορεύεται ακόμα και το handsfree γιατί σου αποσπάει την προσοχή ούτως ή άλλως ακόμα και όταν έχεις τα χέρια σου ελεύθερα.

Για μένα αυτή η θέση είναι αδόκιμη μιας και απόσπαση της προσοχής μπορεί να συμβεί πχ όταν συνομιλείς με τον συνεπιβάτη σου ή όταν προσπαθείς να αλλάξεις σταθμό στο ράδιο ή όταν αλλάζεις την ώρα στο ράδιο κλπ κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ερώτηση έχω να κάνω γιατί έχω μπερδευτεί.Όταν μιλάμε με handsfree στο κινητό την ώρα που οδηγάμε και μας σταματήσει η τροχαία,μπορεί να μας κόψει πρόστιμο ή όχι;

Τι ισχύει στον ΚΟΚ; και εαν ξέρει κάποιος ας παραθέσει τη σχετική παράγραφο που το αναφέρει.

Σε κάποιες χώρες της ευρωζώνης απαγορεύεται ακόμα και το handsfree γιατί σου αποσπάει την προσοχή ούτως ή άλλως ακόμα και όταν έχεις τα χέρια σου ελεύθερα.

Για μένα αυτή η θέση είναι αδόκιμη μιας και απόσπαση της προσοχής μπορεί να συμβεί πχ όταν συνομιλείς με τον συνεπιβάτη σου ή όταν προσπαθείς να αλλάξεις σταθμό στο ράδιο ή όταν αλλάζεις την ώρα στο ράδιο κλπ κλπ

Αν το handsfree είναι ενσύρματο σε γράφουν κανονικά. Αν έχεις bluetooth δεν σε γράφουν. Απαγορεύονται τα καλώδια. Εμένα μου την είπαν σε μπλόκο επειδή έχω bluetooth με καλώδιο μικρό για το ακουστικό. Παραλίγο να με γράψουν.

Ρε οι χαζονομοι της Ελλαδαρας δεν εχουν τελος...

Δεν σκοτωνομαστε απο τα κινητα και τα handsfree αλλα επειδη η προσοχη μας αποσπαται και ενα μερος του εγκεφαλου μας ασχολειται με το ατομο με το οποιο μιλαμε στο τηλεφωνο...

Ανεξαρτητα απο το αν εχει καλωδια ή οχι δεν υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει η κατασταση των τροχαιων με τετοιους τροπους...

Γενικα απεφυγε να μιλας ενω οδηγεις.. ;)

Εχω ακουσει οτι μειωνεται ο χρονος αντιδρασης ως και 2 δευτερολεπτα. Μιλαμε για τερραστιο χρονο..

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ @#$ΚΙΝΗΤΟ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ

Δίκιο έχουν οι προλαλήσαντες. Τα ατυχήματα λόγω κινητών δε γίνονται επειδή το ένα χέρι είναι απασχολημένο, αλλά επειδή το μυαλό δεν μπορεί να κάνει δύο πράγματα ταυτόχρονα το ίδιο καλά. Οπότε όπως κι αν μιλάς την ίδια σκ@τα οδήγηση κάνεις. Τις περισσότερες φορές το βάζω στο αθόρυβο όταν οδηγώ γιατί εκνευρίζομαι.

13-2

http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf

kok1b.jpg

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_9836.html να υποθεσω πως οι αλλες χωρες ειναι τριτοκοσμικες και μεις ειμαστε πολυ μπροστα ?

30 μερες επειδη μιλας στο κινητο...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 9 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 9 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Πιτευω οτι βοηθαει στην αποφυγη ατυχηματων,παρολα αυτα θελει προσοχη ακομα και με αυτο..

http://to.ly/khQJ

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 9 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 9 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Χαχαχααχαχαχ, μπράβο Ελένη82,πήρες το βραβείο διακριτικού μάρκετινγκ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...