CableCity Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Καλημέρα σε όλους! Σε μια πολύ σημαντική έκθεση που θέλω να φτιάξω, θέλω να εμφανίζω στο τέλος της κάθε σελίδας τα αθροίσματά της σελίδας αυτής και στην κεφαλίδα της το ποσό που μεταφέρω από την προηγούμενη σελίδα. Δηλαδή: σελίδα 1 κεφαλίδα - (από μεταφορά) (άθροιση ποσών) υποσέλιδο - (σε μεταφορά)= 100 σελίδα 2 κεφαλίδα - (από μεταφορά) = 100 το ποσό της προηγούμενης σελίδας (σε μεταφορά) (άθροιση ποσών) υποσέλιδο-σε μεταφορά =(άθροιση ποσών) + (από μεταφορά) = 250 σελίδα 3 κεφαλίδα - (από μεταφορά) = 250 το ποσό της προηγούμενης σελίδας (σε μεταφορά) (άθροιση ποσών) υποσέλιδο-σε μεταφορά =(άθροιση ποσών) + (από μεταφορά) = 600 πως μπορώ να το κάνω αυτό; μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει; -=== η ερώτηση αφορά στην ms access, και η λύση φαντάζομαι θα είναι με ερωτήματα ή με vba ===- Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Σίγουρα το έβαλες στη σωστή ενότητα; Δεν το αναφέρεις ξεκάθαρα, αλλά το ερώτημα φαίνεται να αφορά χρήση κάποιου spreadsheet όπως π.χ. Microsoft Excel και όχι κάποιας γλώσσας/framework προγραμματισμού...
CableCity Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Σίγουρα το έβαλες στη σωστή ενότητα; Δεν το αναφέρεις ξεκάθαρα, αλλά το ερώτημα φαίνεται να αφορά χρήση κάποιου spreadsheet όπως π.χ. Microsoft Excel και όχι κάποιας γλώσσας/framework προγραμματισμού... μπορεί, αλλά ΠΟΙΑ είναι η σωστή θέση;
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δε μπορώ να το ξέρω αυτό a priori, γιατί δε διευκρίνισες σε τί λογισμικό ακριβώς αναφέρεται η ερώτησή σου. :-/
CableCity Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δε μπορώ να το ξέρω αυτό a priori, γιατί δε διευκρίνισες σε τί λογισμικό ακριβώς αναφέρεται η ερώτησή σου. :-/ έχεις δίκιο, sorry.. αφορά την ms access. μπορεί να έχει λύση σε vba, εγώ εδώ το προσπαθώ αλλά χωρίς αποτέλεσμα έως τώρα...
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αν θέλεις να το λύσεις μέσω VBA, τότε έχει ένα νόημα να παραμείνει εδώ το thread. Ας γίνει έτσι και αν δεις ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, στείλε μου ένα p.m. ή ζήτα με report να μετακινηθεί στο Software, όπου κατά καιρούς βλέπω να ποστάρουν άτομα αρκετά knowledgable επάνω στα components του MS Office.
Exceller Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου δώσει κανένας απάντηση με τη συμπεριφορά σου (Cross posting) αλλά απ ότι βλέπω, η ερώτηση σου απαντήθηκε ήδη: http://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/638-athroisma-se-metafora-sto-yposelido-kai-apo-metafora-stin-kefalida.html#post3003
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δε βλέπω να έχει ανοίξει το ίδιο θέμα και σε άλλη ενότητα του φόρουμ, πού το είδες το crossposting;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.