Προς το περιεχόμενο

άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα

CableCity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Σε μια πολύ σημαντική έκθεση που θέλω να φτιάξω, θέλω να εμφανίζω στο τέλος της κάθε σελίδας τα αθροίσματά της σελίδας αυτής και στην κεφαλίδα της το ποσό που μεταφέρω από την προηγούμενη σελίδα.

Δηλαδή:

σελίδα 1

κεφαλίδα - (από μεταφορά)

(άθροιση ποσών)

υποσέλιδο - (σε μεταφορά)= 100

σελίδα 2

κεφαλίδα - (από μεταφορά) = 100 το ποσό της προηγούμενης σελίδας (σε μεταφορά)

(άθροιση ποσών)

υποσέλιδο-σε μεταφορά =(άθροιση ποσών) + (από μεταφορά) = 250

σελίδα 3

κεφαλίδα - (από μεταφορά) = 250 το ποσό της προηγούμενης σελίδας (σε μεταφορά)

(άθροιση ποσών)

υποσέλιδο-σε μεταφορά =(άθροιση ποσών) + (από μεταφορά) = 600

πως μπορώ να το κάνω αυτό;

μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει;

-=== η ερώτηση αφορά στην ms access, και η λύση φαντάζομαι θα είναι με ερωτήματα ή με vba ===-

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!

Δημοσ.

Σίγουρα το έβαλες στη σωστή ενότητα; Δεν το αναφέρεις ξεκάθαρα, αλλά το ερώτημα φαίνεται να αφορά χρήση κάποιου spreadsheet όπως π.χ. Microsoft Excel και όχι κάποιας γλώσσας/framework προγραμματισμού...

Δημοσ.
Σίγουρα το έβαλες στη σωστή ενότητα; Δεν το αναφέρεις ξεκάθαρα, αλλά το ερώτημα φαίνεται να αφορά χρήση κάποιου spreadsheet όπως π.χ. Microsoft Excel και όχι κάποιας γλώσσας/framework προγραμματισμού...

μπορεί, αλλά ΠΟΙΑ είναι η σωστή θέση;

Δημοσ.

Δε μπορώ να το ξέρω αυτό a priori, γιατί δε διευκρίνισες σε τί λογισμικό ακριβώς αναφέρεται η ερώτησή σου. :-/

Δημοσ.
Δε μπορώ να το ξέρω αυτό a priori, γιατί δε διευκρίνισες σε τί λογισμικό ακριβώς αναφέρεται η ερώτησή σου. :-/

έχεις δίκιο, sorry..

αφορά την ms access.

μπορεί να έχει λύση σε vba, εγώ εδώ το προσπαθώ αλλά χωρίς αποτέλεσμα έως τώρα...

Δημοσ.

Αν θέλεις να το λύσεις μέσω VBA, τότε έχει ένα νόημα να παραμείνει εδώ το thread. Ας γίνει έτσι και αν δεις ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, στείλε μου ένα p.m. ή ζήτα με report να μετακινηθεί στο Software, όπου κατά καιρούς βλέπω να ποστάρουν άτομα αρκετά knowledgable επάνω στα components του MS Office.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...