kostas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2003 Καλησπερα,εχω προβλημα με το Direct X μου βγαζει σφαλμα,δεν εχω βαλει το 9 γιατι με τη voodoo 3 3000 δεν μου χρειαζεται εχω αυτο των WXP PRO [sP1] αλλα εκεινο που μου κανει τη ζωη δυσκολη ειναι οτι οταν ανοιγω τον Η/Υ δεν μου αναγνωριζει την οθονη,εχω δοκιμασει σε δυο οθονες αλλα τιποτα,αν ξερει καποιος κατι ας μου γραψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolworm Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2003 prota apo ola ti sfalma soy vgazei?? exeis teleytaioys drivers kai tools??? http://www.voodoofiles.com/9488 katevase aytoys toys drivers einai h poio kainoyrgioi kai h poio symvath mexri tora me win xP! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2003 Πρωτα απ'ολα σ'ευχαριστω,οταν ανοιγω το direct X μου γραφει οτι εχει σφαλμα ,συνεχιζω κανω τα test που εχει και ολα λειτουργουν χωρις σφαλμα -οταν κανω επανεκινηση η οταν ανοιγω τον Η/Υ δεν μου αναγνωριζει την οθονη και δεν ανοιγει καθολου,τωρα κατεβαζω τους οδηγους που μου προτεινεις και τάπογευμα θα τους δοκιμασω,και παλι σ'ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.