Προς το περιεχόμενο

nova sport-fm 94,6 στην Κυπρο.

timis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια ,

ψάχνω τρόπους να ακούω το sport-fm στην Κύπρο , εν κίνηση δηλαδή στο αυτοκίνητο. Έπειτα από 7 χρονιά στην Ελλάδα φοιτητής και ακούγοντάς καθημερινά sport-fm, τώρα δεν μπορώ να απολαμβάνω πνιξτε το φουνταριστο και τους καρπετοπανουτσους κ.α. λόγω δουλειάς και γιατί το αντίστοιχο sport-fm cyprus βάζει μόνο λίγες νυκτερινές εκπομπής (και αυτές με ενδιάμεσες διαφημίσεις :mad:)

μέχρι να πάω στη δουλειά έχω ένα μισάωρο δρόμο , άρα οποίος έχει οποιαδήποτε ιδέα (και με οποιοδήποτε κόστος και χρόνο )για να λύσω αυτό το σημαντικότατο:-D πρόβλημα τον ευχαριστώ εκ το προτέρων.

Δημοσ.

Λογικά χρειάζεσαι μια συσκευή που να μπορεί να παίζει e-radio στο αυτοκίνητο.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν κάποιες εξειδικευμένες, αλλά οποιοδήποτε μικρό gadget μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ και στη συνέχεια με τα ηχεία του αυτοκινήτου σου (ή με το στερεοφωνικό σου - πχ αν έχει aux in ή bluetooth) θα κάνει.

Παράδειγμα: gps ή iphone που συνδέεται στο ίντερνετ. Μπαίνεις e-radio.gr και βάζεις να ακούς sport-fm. Συνδέεσαι με bluetooth με το στεροφωνικό του αυτοκινήτου σου (το δικό μου, ένα sony, έχει τέτοια δυνατότητα) και στη συνέχεια ακούς από τα ηχεία. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...