Uberalles_gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να φτιάξω ένα php script το οποίο να "ρουφάει" όποια εισερχόμενα e-mail δέχομαι σε έναν λογαριασμό (είτε είναι Hotmail, είτε είναι Yahoo, είτε Gmail, είτε..., είτε ...) Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχω δώσει εγώ Όνομα Server , Username Και Password.. Αυτό το έχω δει να υπάρχει σε .asp αλλά επειδή δεν σκαμπάζω asp θα ήθελα την βοήθεια σας για κάποιο link, tutorial, example, Κάτι σχετικό με αυτό που θέλω να κάνω αλλά σε PHP... π.χ. αυτή την στιγμή δουλεύει σε .asp και εγώ το μόνο που κάνω είναι να δώσω Όνομα Server , Username Και Password και αυτό κάνει την δουλειά του....
dewn735 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Η λογική παραμένει η ίδια, άμα μας δείξεις αυτό που έχεις βρει το πιο πιθανό είναι ότι θα καταφέρουμε να τα "μεταφράσουμε":-D
isay Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Η λογική παραμένει η ίδια, άμα μας δείξεις αυτό που έχεις βρει το πιο πιθανό είναι ότι θα καταφέρουμε να τα "μεταφράσουμε":-D +1 και επιπλέον ένας απο τους τρόπους να τραβήξεις email είναι με pop3/imap μέσα από php. Τυχαίο παράδειγμα script http://www.hotscripts.com/listing/phpmailapp/
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Χμμμμμ μόνο που είναι 800 γραμμές κώδικας αυτό το script που έχω βρει από ένα φιλαράκι και για αυτό θα είναι δύσκολο να καθήσεις κάποιος να το μετατρέψει.. Βέβαια την δουλειά του την κάνει απλώς ήθελα να μάθω και σε php πως μπορεί γίνει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.