Προς το περιεχόμενο

Προβλημα καθε φορα που μπαινω internet

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς service laptop και άμεσο σπάνια θα πετύχεις.

Αφού είναι εκτός εγγύησης, αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς να το ανοίξεις εσύ και να το καθαρίσεις ή/και να αλλάξεις πάστα στην ψύκτρα του επεξεργαστή.

Όλα αυτά βέβαια, αφού βεβαιωθείς πως το πρόβλημα είναι οι θερμοκρασίες.

Κατ'αρχήν, δοκίμασε να δεις μέσω bios αν υπάρχει υποστήριξη παρακολούθησης θερμοκρασιών, αν ναι, άστο κάνα δεκάλεπτο (στα bios δεν είναι idle η cpu) να δεις συμπεριφορά.

Αν δεν υπάρχει καν ένδειξη στα bios, (συμβαίνει σε πολλά laptop), δοκίμασε να boot-άρεις σε safe mode να δεις αν θα κλείσει ώστε να αποκλείσεις κάποιο software-driver conflict ενδεχόμενο.

Aξιόπιστες monitoring freeware εφαρμογές:

Real Temp

CoreTemp

HWiNFO32

Άγραφος κανόνας λέει πως αν το laptop έχει αεραγωγούς από κάτω, πάντα τους αφήνουμε 1-2cm "αέρα", όχι σε κουβέρτες, όχι στα γόνατα, όχι στην κοιλιά κλπ.

Δημοσ.

ευχαριστω κ τους δυο.Να πω οτι οντως δεν ξερω εαν ειναι η θερμοκρασια.Ολα τα εχω κανει στο σημειο που μπορω για την θερμοκρασια.

Να απαντησω οτι ακουγεται θορυβος καποιες στιγμες αλλα οχι δυνατος.εδω κ 3 χρονια τον εχω 24/7 ανοιχτο χωρις να μου κανει ποτε προβλημα εκτος απο το χτεσινο.Τελος το ανεμιστηρακι ακουγεται αβερτα συνεχεια ομως..αλλα ετσι ειναι παντα εδω κ 3 χρονια ....

Μαλλον επειδη δεν ειμαι σιγουρος τι μπορει να ειναι ανοιξα θεμα στο μπλα μπλα για service μηπως κ ξερει καποιος καποιο μαγαζι για γρηγορο κ αμεσο!!!

Παντως να πω οτι δεν μπορω σχεδον τπτ να δοκιμασω πλεον απο αυτα που λετε μιας κ στα 20 δευτερα κολαει ολος ,μου σπαει τα νευρα κ εαν δεν καταστραφει απο μονος του παιζει να φαει κανα γρηγορο μπουνιδι απο μενα κ να γινει καλοκαιρινος :)

Δημοσ.

Άρχιζε να ξυλώνεις προγράμματα , στο δικό μου έπαθα τρελλή ζημιά και κολλούσε όλο ,

τελικά κάποια προγράμματα μπλόκαραν το σύστημα !! Για κάνε αυτό που σου λέω !! :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...