Προς το περιεχόμενο

Προβλημα καθε φορα που μπαινω internet

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

Αναγκαστικα γραφω απο αλλου μιας κ καθε φορα που μπαινω στο internet απο το laptop με το που βλεπω μια αντε δυο σελιδες κολαει ,παγωνει κ μετα δεν λειτουργει τπτ στον υπολογιστη κ πρεπει να τον κλεισω απο το power supply.

Μπορει καποιος να βοηθησει??Μηπως ειναι virus?Eχει αρχισει εδω κ μερικες ωρες κ μου εχει σπασει τα νευρα.Ξερετε τι πρεπει να κανω??

PS.Windows Vista home edition -web browser ΙΕ latest edition

edit

Moλις προσεξα οτι κολαει κ σε αλλα προγραμματα... κ νομιζω παιζει να εχει προβλημα κ με την θερμοκρασια..ζεματαει απο κατω..καποια βοηθεια??Τι μπορω να κανω??

Δημοσ.

Αν είναι πρόβλημα θερμοκρασιών φύσηξε λίγο στους αεραγωγούς να φύγει τυχόν σκόνη και πάρε μια θήκη με ανεμιστήρα που προσαρμόζεται κάτω απ το λαπ τοπ και το δροσίζει.

Τί θερμοκρασίες έχεις?Δες με πρόγραμμα όπως everest - speedfan .

Δες αν το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή γυρίζει (βάλε ενα σπαγγάκι στην έξοδο αεραγωγών να δεις αν φυσάει αέρας προς τα έξω)

Δημοσ.
Αν είναι πρόβλημα θερμοκρασιών φύσηξε λίγο στους αεραγωγούς να φύγει τυχόν σκόνη και πάρε μια θήκη με ανεμιστήρα που προσαρμόζεται κάτω απ το λαπ τοπ και το δροσίζει.

Τί θερμοκρασίες έχεις?Δες με πρόγραμμα όπως everest - speedfan .

Δες αν το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή γυρίζει (βάλε ενα σπαγγάκι στην έξοδο αεραγωγών να δεις αν φυσάει αέρας προς τα έξω)

εμφανιζει δυο θερμοκρασιες η πρωτη 0.77C και η αλλη 1.77C και παιζει συνηθως απο 0.60 μεχρι 0.80.Καλο ειναι αυτο?ιδεα δεν εχω...

Σκεφτομαι να το παω για service,κανα Πλαισιο λεει??Ποσες μερες κανουν να το φτιαξουν?

Δημοσ.

0,77 +1,77 αποκλείεται!!!!κοίτα τα καλύτερα ή ακόμα καλύτερα κάνε μας ένα screenshot.Όσο για service χρόνο-τιμές....δεν έχω ιδέα.

Πάντως για κάνε μια δοκιμή με έναν ανεμιστήρα (επιτραπέζιο ε σίγουρα θα χεις) κ άστον να βαράει το λαπ τοπ και δες πάλι κλείνει??

Υπάρχουν και κάτι μπουκαλάκια (με πεπιεσμένο αέρα ?) που πολλοί ρίχνουν στους αεραγωγούς για να ξεμπουκώσουν.....

Δημοσ.
0,77 +1,77 αποκλείεται!!!!κοίτα τα καλύτερα ή ακόμα καλύτερα κάνε μας ένα screenshot.Όσο για service χρόνο-τιμές....δεν έχω ιδέα.

Πάντως για κάνε μια δοκιμή με έναν ανεμιστήρα (επιτραπέζιο ε σίγουρα θα χεις) κ άστον να βαράει το λαπ τοπ και δες πάλι κλείνει??

Υπάρχουν και κάτι μπουκαλάκια (με πεπιεσμένο αέρα ?) που πολλοί ρίχνουν στους αεραγωγούς για να ξεμπουκώσουν.....

γιατι αποκλειεται?ειναι υψηλο?χαμηλο?τοσο ειναι παντως !!ενα notebook Presario εχω...για να κανω screenshot σημαινει οτι πρεπει να καταφερω να το κρατησω ανοιχτο για καποια λεπτα αρα ακυρο..γραφω τωρα απο το pc του bro!!

Ξερει καποιος να μου πει για service?ειμαι εκτος εγγυησης πλεον ..αν ξερει καποιος για γρηγορο αμεσο service ας με ενημερωσει για να μην ανοιγω αλλο θεμα

Δημοσ.

0.77 c? 1,77 c?? Πού είσαι ?Μέσα στο ψυγείο?

Γιατί ααααν είναι 77 c και 177 βαθμούς......μην το ανοίγεις καθόλου και φτιάχνε αυγά και καφέ επάνω!!! :-D

Δημοσ.
0.77 c? 1,77 c?? Πού είσαι ?Μέσα στο ψυγείο?

Γιατί ααααν είναι 77 c και 177 βαθμούς......μην το ανοίγεις καθόλου και φτιάχνε αυγά και καφέ επάνω!!! :-D

Aρα φανταζομαι φευγουν οι υποδιαστολες κ οι σωστες ειναι 77 κ 177 διοτι ζεματαει!!Μεχρι ποσο πρεπει να ειναι ?

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω ότι κάτι κάνεις λάθος.Με ποιό πρόγραμμα το είδες?Βάλε το speedfan και δες τα "temp" (temperature) 1 - 2 κτλ. δίπλα γράφει C (celcius)

Στους 90-100 βαθμους κλέινει το pc(ανάλογα...άλλα κλείνουν και στους λιγότερους) γιατι αλλιώς θα καεί.

Νορμάλ θερμοκρασίες (για τέτοια εποχή) κυμαίνονται γυρω στους 40+ έως 70 (και πολλούς λέω).

Όλο αυτό το υποψιαζόμαστε γιατί μάλλον το πι σι σου όταν ζορίζεται (και όχι μόνο) αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες και αυτόματα κλείνει για να μην καεί κανάς επεξεργαστής (προστασία).

Κατανοητό τώρα?Οπότε ειδικά το 177 βαθμούς είναι άκυρο !!

Δημοσ.
Επαναλαμβάνω ότι κάτι κάνεις λάθος.Με ποιό πρόγραμμα το είδες?Βάλε το speedfan και δες τα "temp" (temperature) 1 - 2 κτλ. δίπλα γράφει C (celcius)

Στους 90-100 βαθμους κλέινει το pc(ανάλογα...άλλα κλείνουν και στους λιγότερους) γιατι αλλιώς θα καεί.

Νορμάλ θερμοκρασίες (για τέτοια εποχή) κυμαίνονται γυρω στους 40+ έως 70 (και πολλούς λέω).

Όλο αυτό το υποψιαζόμαστε γιατί μάλλον το πι σι σου όταν ζορίζεται (και όχι μόνο) αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες και αυτόματα κλείνει για να μην καεί κανάς επεξεργαστής (προστασία).

Κατανοητό τώρα?Οπότε ειδικά το 177 βαθμούς είναι άκυρο !!

Aπλα σε παρεκαμψα διοτι νομιζα ειχα αναφερει οτι εχω το speedfan.Oπως ειπα εχει δυο τemps η μια 0.77 κ η αλλη 1.77 .Καποια απο τις δυο γραφει core δεν θυμαμαι ποια.Παντως μολις κλεισω το προγραμμα στην κατω γραμμη εργαλειων μου εμφανιζει μια θερμοκρασια παντα μακραρισμενη με μπλε και συνηθως κυμαινεται απο 64 ως 75 περιπου.

Το θεμα ειναι οτι χτες εβαλα το speedfan πριν ανοιξω το τοπικ κ τωρα κ να τον ανοιξω παλι θα κολλησει αμεσως διοτι εχει χειροτερεψει η κατασταση απο χθες οποτε no way to verify!!

Δημοσ.

xaxAXAXAXaxax χίλια συγγνώμη που γελάω....αλλά να σαι καλά φιλαράκι!!!!!!

Λοιπόν αυτή η θερμοκρασία που είδες κάτω μόνιμα είναι της μητρικής σου (καλό θα ήταν να είναι μικρότερη).....

Τα άλλα δυο που έγραψες δεν είναι θερμοκρασίες αλλα τάσεις (VOLTS)!!!

(εδώ πάει το γέλιο μου γιατί με κούφανες!!!είπα κ εγώ 177 βαθμούς κελσίου!!)

Οι θερμοκρασίες είναι ακριβώς πιο πάνω δεξια κ έχουν το γράμμα C δίπλα ;-)

1η Ερώτηση: Ακούγεται θόρυβος σαν να ζορίζεται?σαν αεροπλάνο?

2η ερώτηση: Τον έχεις κλειστό αρκετές ώρες(να ναι κρύος) και μόλις τον ανοίξεις ξανακλείνει κατευθείαν...ή περνάει κάποιο διάστημα??

3η ερώτηση: κανα ανεμιστηράκι ακούγεται από μέσα ότι γυρνάει????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...