Septum Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Οσον αφορα τις ας πουμε γνωστες μαρκες gigabyte,msi,xfx,power,asus,sapphire υπαρχει καποια μαρκα που ξεχωριζει?Επειδη μαλλον θα με ρωτησετε μοντελο εχω στο μυαλο μου την 5870 αλλα ειναι και γενικο το ερωτημα.
caution Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Είναι πολύ γενικόλογη ερώτηση - αν μιλάς για reference design - μόνο τα stickers διαφέρουν
Septum Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Είναι πολύ γενικόλογη ερώτηση - αν μιλάς για reference design - μόνο τα stickers διαφέρουν Αν θεωρουνται reference η παραπανω τοτε ναι γιαυτες μιλαω
hackos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Η μόνη διφορά είναι στα clocks και στα stickers.έχω crossfire τη 5870 από Gigabyte και είμαι πλήρως ευχαριστημένος.Έχω δουλέψει με όλες τις παραπάνω μαρκες και πιο πολύ ενδιαφέρων είχε της XFX.Μη κοιτάς την εμφάνιση,τα clocks και τα χρήματα να κοιτάς
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Έχω δουλέψει με όλες τις παραπάνω μαρκες και πιο πολύ ενδιαφέρων είχε της XFX. Δηλαδη τι εννοεις?
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Έχω δουλέψει με όλες τις παραπάνω μαρκες και πιο πολύ ενδιαφέρων είχε της XFX. Δηλαδη τι εννοεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.