Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
You can cancel your subscription at any time before the end of your free trial and your payment method will not be charged; otherwise, you will be charged on a monthly basis.

Και αυτό θέλει λίγο προσοχή.

Δημοσ.

ε γαμώτι, να το ξέρα πριν τις 20 του μήνα δεν θα ανανέωνα τη συνδρομή μου.

τώρα πάει το έχασα :P

Δημοσ.

Δεν υπάρχει χρέωση, μόνο authorize κάνει. Απλά για να ελέγξει αν υπάρχει η κάρτα δηλαδή. Δε χρεώνει κάτι.

Δημοσ.

Έχει δεσμεύσει το 1 ευρώ από τη χρεωστική. Μένει να φανεί αν θα το χρεώσει κιόλας ή αν θα ακυρωθεί τις επόμενες μέρες

Δημοσ.

Για να μην ανανεωσει τη συνδρομη μου βλεπω πως πρεπει να διακοψω τη συνδεση σε λιγοτερο απο 30 ημερες ,καλο ειναι να το προσεξετε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 Ιουλίου την έκανα και χθες με χρέωσε 5 ευρώ για τον επόμενο Μήνα! Είναι απίστευτοι! Τους έστειλα μέιλ και σε 2 ώρες μου επεστράφησαν τα χρήματα. Μου τόνισαν όμως πως υπάρχει παράγραφος που λέει πως η χρέωση θα γίνει τρεις μέρες πριν τελειώσει η συνδρομή.

Τέλος καλό , όλα καλά. Ευχαριστημένος από το εγχείρημα, αν και κάποιες φορές έκανα μια ώρα να πιάσω γραμμή από την Ισπανία που ήμουν για διακοπές...

Επεξ/σία από john_who
Τροποποίηση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 Ιουλίου την έκανα και χθες με χρέωσε 5 ευρώ για τον επόμενο Μήνα! Είναι απίστευτοι! Τους έστειλα μέιλ και σε 2 ώρες μου επεστράφησαν τα χρήματα. Μου τόνισαν όμως πως υπάρχει παράγραφος που λέει πως η χρέωση θα γίνει τρεις μέρες πριν τελειώσει η συνδρομή.

Τέλος καλό , όλα καλά. Ευχαριστημένος από το εγχείρημα, αν και κάποιες φορές έκανα μια ώρα να πιάσω γραμμή από την Ισπανία που ήμουν για διακοπές...

Επεξ/σία από john_who
Τροποποίηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...