firewalker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 You can cancel your subscription at any time before the end of your free trial and your payment method will not be charged; otherwise, you will be charged on a monthly basis. Και αυτό θέλει λίγο προσοχή.
morgy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ε γαμώτι, να το ξέρα πριν τις 20 του μήνα δεν θα ανανέωνα τη συνδρομή μου. τώρα πάει το έχασα
Haldol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δεν υπάρχει χρέωση, μόνο authorize κάνει. Απλά για να ελέγξει αν υπάρχει η κάρτα δηλαδή. Δε χρεώνει κάτι.
skiabox Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αν θελεις να παιξεις με 2 χώρες τι γινεται? (Αυριο ληγει το πακετο μου unlimited europe)
mimidon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Τώρα έβαλε λίγη φθήνια... Αφού είναι ακριβό (και διάσημο) σαν υπηρεσία, τι άλλο να κάνει..;
mrFrodo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Έχει δεσμεύσει το 1 ευρώ από τη χρεωστική. Μένει να φανεί αν θα το χρεώσει κιόλας ή αν θα ακυρωθεί τις επόμενες μέρες
alexpeykh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Για να μην ανανεωσει τη συνδρομη μου βλεπω πως πρεπει να διακοψω τη συνδεση σε λιγοτερο απο 30 ημερες ,καλο ειναι να το προσεξετε.
john_who Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) 2 Ιουλίου την έκανα και χθες με χρέωσε 5 ευρώ για τον επόμενο Μήνα! Είναι απίστευτοι! Τους έστειλα μέιλ και σε 2 ώρες μου επεστράφησαν τα χρήματα. Μου τόνισαν όμως πως υπάρχει παράγραφος που λέει πως η χρέωση θα γίνει τρεις μέρες πριν τελειώσει η συνδρομή. Τέλος καλό , όλα καλά. Ευχαριστημένος από το εγχείρημα, αν και κάποιες φορές έκανα μια ώρα να πιάσω γραμμή από την Ισπανία που ήμουν για διακοπές... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2010 από john_who Τροποποίηση
john_who Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) 2 Ιουλίου την έκανα και χθες με χρέωσε 5 ευρώ για τον επόμενο Μήνα! Είναι απίστευτοι! Τους έστειλα μέιλ και σε 2 ώρες μου επεστράφησαν τα χρήματα. Μου τόνισαν όμως πως υπάρχει παράγραφος που λέει πως η χρέωση θα γίνει τρεις μέρες πριν τελειώσει η συνδρομή. Τέλος καλό , όλα καλά. Ευχαριστημένος από το εγχείρημα, αν και κάποιες φορές έκανα μια ώρα να πιάσω γραμμή από την Ισπανία που ήμουν για διακοπές... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2010 από john_who Τροποποίηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα