mkekakis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Έφτιαξα για ένα φίλο ένα PC για το μαγαζί του και έχουμε πρόβλημα με τη δεύτερη οθόνη που θέλουμε να συνδέσουμε ...και πολύ φοβάμαι ότι έχω φάει πατάτα Η μητρική είναι η Asus M4A89GTD PRO με onboard ATΙ HD4290. Κύρια οθόνη μια eizo S1901 σε 1280Χ1024 συνδεδεμένη με DVI και θέλουμε οπωσδήποτε να συνδέσουμε και δεύτερη οθόνη μια samsung T200 (1680X1050) με VGA. Με λίγο ψάξιμο στο internet μου φάνηκε και λέω μου φάνηκε γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν γίνεται να έχω διαφορετικές αναλύσεις στις δύο οθόνες με ATI στην επιλογή clone Σαν παραδοσιακός nvidiaκιας είμαι απογοητευμένος αλλά αυτό είναι το λιγότερο γιατί πρέπει οπωσδήποτε να γίνει η δουλειά μας
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μα στο CLONE πώς θα μπορουσες να εχεις 2 διαφορετικες αναλυσεις; Αφου τα ΙΔΙΑ πρεπει να δειχνει και η μια οθονη και η αλλη...
mkekakis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Στις nvidia γίνεται. Η μια οθόνη είναι τετράγωνη και η άλλη wide, δηλαδή η samsung βγαίνει παραμορφωμένη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Και τότε πώς θα μπορούσαν να δειχνουν το ίδιο πραγμα σε διαφορετικη αναλυση και aspect ratios στις 2 οθονες;;
mkekakis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Πρέπει να τα λέω λάθος τότε Μπέρδεμα, ούτε η nvidia φαίνεται να το κάνει και βιάστηκα να σχολιάσω.. Τι μπορώ να κάνω? πρέπει να δείχνει και η δεύτερη οθόνη τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.