XxMikexX Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ειχα να ασχοληθα με το ps3 μου τουλαχιστον 10 μηνες! εψαξα για να δω ολα τα νεα και τις κυκλοφοριες παιχνιδιων για την κονσολα και βρηκα σε πολλα φορουμς και σε ιστοσελιδες καποιο προβλημα YLOD το οποιο σου καιει το ps3 απο οτι καταλαβα! επειδη απο τον νοεμβριο θα ριξω τρελο καψιμο με το lb2 και ος τοτε θα παιζω περιστασιακα οτι παιχνιδια εχω ως τωρα θελω να ρωτησω πως μπορω να κανο BackUP στα saves μου και γενικα στα αρχεια που εχω αυτη τη στιγμη στον δισκο μου? ειναι η εκδοση τον 80giga το "μεγαλο" PS3 και το αγορασα τον νοεμβριο του 2008.. επισης εχω μια αλλη μια απορια.. ΑΝ κουφια η ωρα παθει κατι τετοιο και εχω τα backup και τα βαλω σε αλλο ps3 θα εχω κανονικα τα saves μου, τα addons που εχω κατεβασει και τα trophies???? παιδες πλζ απαντησε εχω φρικαρει
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 τα trophies συχρονιζονται μονο με τον σερβερ,ειναι ο μονος τροπος να τα εξασφαλισεις σε περιπτωση που παθει κατι η κονσολα σου.Οσο αφορα το backup υπαρχουν 2 τροποι.Ειτε κανεις του full backup απο το system settings(εκει αποθηκευει saves themes και οτι αλλο εχει ο σκληρος μεσα)ειτε κοπιαρεις μονο τα saves.Η επιλογη δικη σου
XxMikexX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 τα trophies συχρονιζονται μονο με τον σερβερ,ειναι ο μονος τροπος να τα εξασφαλισεις σε περιπτωση που παθει κατι η κονσολα σου.Οσο αφορα το backup υπαρχουν 2 τροποι.Ειτε κανεις του full backup απο το system settings(εκει αποθηκευει saves themes και οτι αλλο εχει ο σκληρος μεσα)ειτε κοπιαρεις μονο τα saves.Η επιλογη δικη σου για να κανω full backup συνδεω εναν εξωτερικο δισκο ειτε NTFS ειτε FAT32 και αντιγραφη τα δεδομενα εκει? αν μπορει καποιος ας μου εξηγηση λιγο την διαδικασια
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 NTFS δεν διαβαζει το ps.FAT32 θελεις.Το συνδεεις στην usb πας system settings ->backup utility ->backup(εκει θα δεις και τον τροπο να σωσεις τα trophies σου στον σερβερ.) απλα να ξερεις,οτι οσα γιγα εχεις μεσα στην κονσολα,τοσα θα χρειαστεις και στο μεσο που θα κανεις το backup ΥΓ τα δεδομενα του backup δεν ειναι προσβασιμα απο ενα πισι,δηλαδη δεν μπορεις να παρεις ενα αρχειο μουσικης απο το backup.Υπαρχουν μονο τα δεδομενα.
XxMikexX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 NTFS δεν διαβαζει το ps.FAT32 θελεις.Το συνδεεις στην usb πας system settings ->backup utility ->backup(εκει θα δεις και τον τροπο να σωσεις τα trophies σου στον σερβερ.) απλα να ξερεις,οτι οσα γιγα εχεις μεσα στην κονσολα,τοσα θα χρειαστεις και στο μεσο που θα κανεις το backup ΥΓ τα δεδομενα του backup δεν ειναι προσβασιμα απο ενα πισι,δηλαδη δεν μπορεις να παρεις ενα αρχειο μουσικης απο το backup.Υπαρχουν μονο τα δεδομενα. χμμ.. μαλιστα! μια τελευταια απορια.. εχω 2 εξωτερικους! αν τον κανω τον εναν fat32 για να παρω τα δεδομενα (του backup) και μετα τον ξαναμετατρεψω σε ntfs (αφου πρωτα εχω μεταφερει ολα τα δεδομενα σε αλλον σκληρο) θα υπαρχει προβλημα στα δεδομενα? αυτο θα το κανω ωστε να εχω τα δεδομενα σε περιπτωση που παθει κατι το ps3 και ΑΝ παθει κατι ξανακανω τον εναν σκληρο fat32 και βαζω τα δεδομενα.. δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα στην διαδικασια ετσι?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 οχι κανενα βουρ στο backup απλα να ξερεις πως αν εχεις πολυ πραμα στην κονσολα,θα αργησει πχ στο σλιμ μου με τον 250αρη σκληρο εχω 181 γιγα ελευθερα και θελω γυρω 35-45 λεπτα για πληρες backup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.