Προς το περιεχόμενο

Δηλωστε το καρτκινητο σας στο Πλαισιο και κερδιστε μια μπαλα ποδοσφαιρου

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλα αυτά που λέτε:

-Διαφήμιση του brand name turbox

-Προσέλκυση νέων πελατών στους χώρους του καταστήματος

-1/10 θα αγοράσει και κάτι άλλο

είναι νόμιμες τεχνικές marketing, οπότε δν "βρωμάει" τίποτα. Αντιθέτως, αποδεικνύουν ότι το Πλαίσιο είναι πιο μπροστά απο τους άλλους σε αυτούς τους τομείς!

κ.Γεράρδο, προτιμώ την πληρωμή μου σε μετρητά:mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Την πήρα εγώ αλλά ακόμα δεν τη φούσκωσα.Πάντως καλή φαίνεται!

Φουσκωσέ τη την τιμημένη... ο λαός δεν μπορεί να περιμένει! :lol:

• Moderators

Οταν δηλωνεις ομως το καρτοκινητο σε τετοια καταστηματα (saturn-mediamarkt-πλαισιο) εχουν συστημα online; Σου τυπωνουν αντιγραφο της δηλωσης (για να τσεκαρεις οτι ειναι τα στοιχεια σωστα) και επισης οταν δηλωνεις οτι ΔΕΝ θελεις να ειναι ο αριθμος σου στον καταλογο μπορεις να το δεις τυπωμενο; Η εσυ θα δηλωσεις δεν επιθυμω μετα ομως το νουμερο σου θα ειναι στον καταλογο;

Οποιος εκανε τη δηλωση σε τετοιο καταστημα ας μας ενημερωσει.

Οταν δηλωνεις ομως το καρτοκινητο σε τετοια καταστηματα (saturn-mediamarkt-πλαισιο) εχουν συστημα online; Σου τυπωνουν αντιγραφο της δηλωσης (για να τσεκαρεις οτι ειναι τα στοιχεια σωστα) και επισης οταν δηλωνεις οτι ΔΕΝ θελεις να ειναι ο αριθμος σου στον καταλογο μπορεις να το δεις τυπωμενο; Η εσυ θα δηλωσεις δεν επιθυμω μετα ομως το νουμερο σου θα ειναι στον καταλογο;

Οποιος εκανε τη δηλωση σε τετοιο καταστημα ας μας ενημερωσει.

Ούτε στη δήλωση του Πλαισίου ούτε σ'αυτή του Σατουρν που έχω στα χέρια μου (μετά από ταυτοποιήσεις που έκανα), δεν φαίνεται πουθενά αυτό που λες για την εμφάνιση ή μη του αριθμού στον κατάλογο...

Δεν με ρώτησαν κιόλας :-)

• Moderators
Ούτε στη δήλωση του Πλαισίου ούτε σ'αυτή του Σατουρν που έχω στα χέρια μου (μετά από ταυτοποιήσεις που έκανα), δεν φαίνεται πουθενά αυτό που λες για την εμφάνιση ή μη του αριθμού στον κατάλογο...

Δεν με ρώτησαν κιόλας :-)

Κανενας δεν σε ρωταει, αλοιμονο να σε ρωτουσαν, τους ξερουμε, οι εταιριες εχουν οφελος οικονομικο να σε βαλουν στον καταλογο τους. Απλα αν εισαι ψαγμενος πας και τους το τονιζεις εσυ, εχω ενα δηλωμενο σε cosmote που μου τυπωσαν και επιπλεον ολοκληρη σελιδα με τιτλο "αιτηση μη αναγραφης στον τηλεφωνικο καταλογο" και πολυ μπλα μπλα απο κατω.

Ρωταω λοιπον πως γινεται η δηλωση σε Πλαισιο και saturn. Μην ξαναγραψω ρε παιδια τις ερωτησεις, παραπανω ειναι... ;) (Εν συντομια : παιρνεις αντιγραφο; Ειναι επισημο οπως ειναι απο τα καταστηματα κινητης με σφραγιδες, ονοματεπωνυμο και υπογραφες του υπαλληλου; )

Ναι σου τυπώνουν αντίγραφο της υπ.δήλωσης που κάνεις προς την ΕΕΤΤ...

Οχι δεν έχει σφραγίδες, ονοματεπώνυμο και υπογραφές του υπαλλήλου...

• Moderators

Γιατι να σκαναρεις; Μια χαρα φαινεται. Αρα το πλαισιο εχει τα κανονικα εντυπα της cosmote.

(Αυτο ακριβως το εντυπο εχω και εγω απο καταστημα OTE, κατω λεει κωδικος αντιπροσωπου ενα νουμερο 10ψηφιο και εχει υπογραφη κ' σφραγιδα του υπαλληλου του ΟΤΕ. Στο δικο σου ειναι κενα; )

Ευχαριστω GeorgeT., μενει μια επιβεβαιωση και για το saturn απο οποιον ζητησε μη καταγραφη.

φαίνεται το 698699XXXX...:D

κλαιν αυτο το νούμερο ουτε εγω το ξέρω κ παντα κλειστό είναι, το εχω για 2for1 στα village κ για την μπάλα turbox βέβαια!!

απο βδομάδα θα περάσω κ απο σατουρν να δηλωσω ενα αλλο νουμερο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...