teodkats Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 εξάλου η μπάλα είναι turbo-x που σημαίνει: 1) διαφήμιση 2) τα τurbo-x laptop είναι μόνο για σουταρισμα. ίσως η μπάλα να υποδεικνύει ότι έχουν κατανοήσει τη γνώμη της αγοράς για τα προϊόντα τους! :-D:-D:lol::lol:
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Η μπαλα που δινει παντως ειναι για τριποντο στα σκουπιδια! Τι περίμενες καμιά jabulani ;
Deathy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καμια MITRE REVOLVE περιμεναμε αλλα μας βγηκε νερο μπαλονο.. ακου κει να πας να γλιτωσεις 4 ευρω που κανει η συγκεκριμενη μπαλα και να σε πρηζουν καθε τρεις και λιγο με διαφημισεις...Μου φαινεται οπως πριν 10 χρονια που δινανε δωρεαν κινητα στα σουπερ μαρκετ μαζι με συνδεση! Καμια προσφορα για μπαλα ποδοσφαιρου εχουμε? ερχεται και καλοκαιρι τωρα να ξεσκουριασουμε λιγακι.
GeorgT. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 παντως σήμερα έδωσα ενα νουμερο cote που εχω μόνο για τα village (2for1) στη κοπέλα μου να παει να το δηλώσει στο πλαίσιο να πάρουμε μια μπαλα για την θάλασσα!! Αλλα εκαναν τους δύσκολους!!! Πρωτα την έλεγε φαίνεσαι κατω απο 18 αρα δεν μπορώ να στο δηλώσω !! Μετα κόλλησε το σύστημα κ την ειπε να περάσει αύριο!!! Εσκεμενα τυχαία δεν ξερω?? Αύριο θα ξαναδούμε!
doutsos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Εγω πιστευω οτι το Πλαισιο το κανει γιατι 1 στους 10 που παει να δηλωσει το κινητο του μπορει και να ψωνισει και κατι που δεν θα ψώνιζε αλλιώς. +1 και εμένα κάτι τέτοιο μου βρομάει..
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δεν θεωρώ ότι είναι κατακριτέο αυτό. Λέτε πως είναι?
d3m0n Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Όχι, στο κάτω κάτω όποιος δεν θέλει δεν πάει στο πλαίσιο, υπάρχουν τόσα άλλα μαγαζιά να δηλώσει κάποιος το καρτοκινητό του.
nick#18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Περι δηλωσεων ξερει κανεις αν αυτο το πακετακι mobile broadband που εδινε το pcw δωρο θελει και αυτο σα νουμερο δηλωση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Περι δηλωσεων ξερει κανεις αν αυτο το πακετακι mobile broadband που εδινε το pcw δωρο θελει και αυτο σα νουμερο δηλωση? Οχι γιατι αυτα τα νουμερα δεν κανουν φωνητικες κλισεις.
klx652 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 στο saturn Γερακα δινουν δωρεαν κινητο ειδα στον καταλογο τους σημερα!
GeorgT. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 εγω πάντως προτιμάω την μπαλιτσα μου!! (οχι οτι θα με χαλούσε κ το κινητο)!!
katcos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 στο saturn Γερακα δινουν δωρεαν κινητο ειδα στον καταλογο τους σημερα! εγω πάντως προτιμάω την μπαλιτσα μου!! (οχι οτι θα με χαλούσε κ το κινητο)!! Το δωρεάν κινητό ισχύει μόνο για ταυτοποίηση καρτοκινητών vodafone ;;
johnbond Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Την έχει πάρει κανείς την μπάλα;Γιατί αν είναι να σκιστεί στο πρώτο σουτ τότε πάει τσάμπα η βενζίνη μέχρι το πλαίσιο.
JohnMik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Την έχει πάρει κανείς την μπάλα;Γιατί αν είναι να σκιστεί στο πρώτο σουτ τότε πάει τσάμπα η βενζίνη μέχρι το πλαίσιο. Την πήρα εγώ αλλά ακόμα δεν τη φούσκωσα.Πάντως καλή φαίνεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.