Προς το περιεχόμενο

Δηλωστε το καρτκινητο σας στο Πλαισιο και κερδιστε μια μπαλα ποδοσφαιρου

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εμένα γιατί μου βρωμάει η δουλειά; Γιατί το πλαίσιο να θέλει να επωμιστεί όλο το γραφειοκρατικό βάρος και να σου δίνει επιπλέον και μια μπάλα με τη διαφήμιση του; Δυο απαντήσεις έχω. Η προφανής είναι ότι θέλει να εξοικειώνονται όσο περισσότεροι γίνεται, με το πλαισιο και τους χώρους του. Η μη προφανής (αυτή που μου βρωμάει) είναι γιατί μήπως θέλει να φτιάξει μια καλή database από πραγματικές και ενεργές καταχωρήσεις ονοματεπώνυμο/τηλέφωνο/email/διεύθυνση; Απλά αναρωτιέμαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα γιατί μου βρωμάει η δουλειά; Γιατί το πλαίσιο να θέλει να επωμιστεί όλο το γραφειοκρατικό βάρος και να σου δίνει επιπλέον και μια μπάλα με τη διαφήμιση του; Δυο απαντήσεις έχω. Η προφανής είναι ότι θέλει να εξοικειώνονται όσο περισσότεροι γίνεται, με το πλαισιο και τους χώρους του. Η μη προφανής (αυτή που μου βρωμάει) είναι γιατί μήπως θέλει να φτιάξει μια καλή database από πραγματικές και ενεργές καταχωρήσεις ονοματεπώνυμο/τηλέφωνο/email/διεύθυνση; Απλά αναρωτιέμαι

Ακομα και ετσι να ειναι αφου καπου θα "φακελωθεις" τι σε νοιαζει εσενα το που ?

Ακομα και ετσι να ειναι αφου καπου θα "φακελωθεις" τι σε νοιαζει εσενα το που ?

Όχι δεν ειναι ετσι. Θα είμαι φακελωμένος στην εταιρια κινητής, ποιος ο λόγος να είμαι και οπουδήποτε αλλου; Όσοι λιγότεροι, τόσο καλυτερα. Και μάλιστα για ενα μπαλόνι;

Όχι δεν ειναι ετσι. Θα είμαι φακελωμένος στην εταιρια κινητής, ποιος ο λόγος να είμαι και οπουδήποτε αλλου; Όσοι λιγότεροι, τόσο καλυτερα. Και μάλιστα για ενα μπαλόνι;

Τα καταστηματα που συνεργαζοντε με τις εταιριες αφου εχουν On line προσβαση στα αρχεια τους τους ειναι δυσκιλο να φταιξουν και μια δικη τους βαση δεδομενων ?

Εγω πιστευω οτι το Πλαισιο το κανει γιατι 1 στους 10 που παει να δηλωσει το κινητο του μπορει και να ψωνισει και κατι που δεν θα ψωνιζε αλλοιως.

Το δήλωσα στον Γερμανό πριν λίγες μέρες και έξω από το κατάστημα ήταν κάποιες κοπέλες που μοίραζαν κάποια κουπόνια με Barcode τα οποία τα έδινες στον υπάλληλο και όταν τα σκάναρε αν ήσουν τυχερός κέρδιζες διάφορα δώρα.

Εγώ κέρδισα μία μπάλα ποδοσφαίρου και μάλιστα πολύ καλή, γνωστής μάρκας, την οποία την χάρισα στον αδελφό μου.

προσωπικά δεν υπάρχει θέμα φακελώματος..

αφού τα στοιχεία μου τα έχουν ήδη από άλλες αγορές με τιμολόγια.. (και το κινητό)..

ε τώρα θα πάρω και μια μπάλα για να χαρίσω στα πιτσιρίκια..

δεν είναι κακή κίνηση και δεν βλέπω δόλο.

εξάλου η μπάλα είναι turbo-x που σημαίνει:

1) διαφήμιση

2) τα τurbo-x laptop είναι μόνο για σουταρισμα. ίσως η μπάλα να υποδεικνύει ότι έχουν κατανοήσει τη γνώμη της αγοράς για τα προϊόντα τους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...