evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Φρένζυ κάπου χάνεις το ιδανικό τύπο γκόμενας.Μέση δαχτυλίδι, τρελό βυζί και κώλο αχλάδι. Με άλλα λόγια το γνωστό lollipop. Εσύ μάλλον ψάχνεις γκομενέτο που παίζει ξύλο στη λάσπη στα χωριά του τέξας. για να εχει μεση δαχτυλιδι και ολα τα αλλα μια ειναι η λυση= πλαστικη γτ απο φυσικου μην περιμενεις να βρεις γκομενα με μεσουλα 60 cm και βυζια κωλο 110 και 100 αντιστοιχα
freedubus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Το "τρελό βυζί" ΠΡΑΣΑ, είναι μούφα εάν δεν υποστηρίζεται και από ανάλογα εύρωστους ώμους και μπράτσα.
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Τι καϊσι ρε γιωτά, αυτές που θες είναι γατάκια στο κρεβάτι. γατακι τιγρακι δεν εχει να κανει με την εμφανιση ποτε
frenzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δεν έχω ιδανικό τύπο, αλλά στατιστικά οι προτιμήσεις μου ήταν κάτω από 50-52 κιλά, 1,60 με 1,70 οπότε μάλλον τις κοκαλιάρες προτιμώ. Η γυναίκα μου ας πούμε είναι 1,70 49 κιλά, όλο νεύρο, αεικίνητη, ειδικά όταν κρατάει μπλέντερ. Και τη γουστάρω έτσι.
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Το "τρελό βυζί" ΠΡΑΣΑ, είναι μούφα εάν δεν υποστηρίζεται και από ανάλογα εύρωστους ώμους και μπράτσα. επιτελους ενας ανθρωπος που δεν εχει αυταπατες
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δεν έχω ιδανικό τύπο, αλλά στατιστικά οι προτιμήσεις μου ήταν κάτω από 50-52 κιλά, 1,60 με 1,70 οπότε μάλλον τις κοκαλιάρες προτιμώ. Η γυναίκα μου ας πούμε είναι 1,70 49 κιλά, όλο νεύρο, αεικίνητη, ειδικά όταν κρατάει μπλέντερ. Και τη γουστάρω έτσι. Σωστος ο Frenzy! Οι γυναικες πρεπει να ειανι μεχρι 165-170 το πολυ.. Εξαιρουνται οι ωραιες που μπορουν να ειναι οσο θελουν!
frenzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Σωστος ο Frenzy! Οι γυναικες πρεπει να ειανι μεχρι 165-170 το πολυ.. Εξαιρουνται οι ωραιες που μπορουν να ειναι οσο θελουν! Α όχι. Είπα στατιστικά, οι κατακτήσεις μου. Πάντα γούσταρα τις ψηλές γκόμενες με ατελείωτα πόδια, αλλά από τη μία είμαι 1,71 από την άλλη δεν υπάρχουν και πολλές πάνω από 1.75 πόσο μάλλον που να μπορούσα να τους μαλάξω τον εγκέφαλο μέχρι να υποκύψουν.
slygeo87 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Το "τρελό βυζί" ΠΡΑΣΑ, είναι μούφα εάν δεν υποστηρίζεται και από ανάλογα εύρωστους ώμους και μπράτσα. Στο ΤΡΙΑΝΟΝ τώρα. Δεν αναφέρομαι σε αγελάδα...όσο για τα μπράτσα, απλά δεν μου αρέσουν οι δυνατές γκόμενες, όσο οι νευρικές που λέει και ο φρένζυ. In other words, κοντοπούτανο και αεικίνητη. Όχι με πλάτες οικοδόμου.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δεν εχεις δικιο!! Οι ψηλες ειναι για παρελαση, οι κοντες για κρεβατι.. λαικη σοφία..
ClouD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 πάντως έχω την υποψία πως οι λιγότερο ψηλές μπορούν να είναι επίσης άχαρες απλώς δε θα φαίνεται το ίδιο έντονα.
frenzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Λαικό κόμπλεξ. Αυτό είναι το κόμπλεξ του κοντού. Μπράβο φρη. Κι εγώ έτσι νομίζω. Τα πόδια είναι πολύ βασικά. Δες τις μπαλαρίνες, μακριά πόδια και μικρός κορμός είναι όλες φανταστικές (πέραν του μικρού στήθους και τις επιπτώσεις του χορού στον πωπό) E η ψηλή το έχει αυτό από φυσικού της, χωρίς τους περιορισμούς σε στήθος. Και τιπ στους κοντούς: Μην έχετε κόμπλεξ με τις ψηλές γιατί σχεδόν πάντα έχουν εκείνες. Αυτές που αμύνονται ενεργητικά κυκλοφορούν με νταγλαράδες οπότε τέλος, αλλά εκείνες που αμύνονται παθητικά είναι λετζιτ στόχοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.