Προς το περιεχόμενο

Περι παχυσαρκίας

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οσους χοντρους ξερω ειναι ολοι μονιμως ιδρωμενοι και αγκωμαχαν σαν μηχανες τραινου. ουδεποτε μπορεσα να πω οτι ενας χοντρος ειναι γλυκουλης. συνηθως ειναι μπιχλιαριδες :eek:

Στο χαρακτηρα βρε οχι στην εμφανιση ;)

Όντως δεν έχω συναντήσει χοντρό που να μην είναι πρόσχαρος. Τι σκατά χαίρονται;

Ξέρουν κάτι που δεν ξέρω;

Δημοσ.

Εγώ πάντως το ίδιο ποσοστό καλών/μαλακισμένων ανθρώπων συναντώ και στους αδύνατους και στους παχύσαρκούς. Όπως και στα ΑμΕΑ. Το ότι είναι χοντρός-κουτσός-τυφλός, δε σημαίνει οτι παύει αυτόμάτως να είναι μαλάκας.

Δημοσ.

Η θεωρία μου είναι ότι ΣΥΝΗΘΩΣ ο χοντρός είναι και "γλυκούλης" που λέμε ή πρόσχαρος, επειδή ακριβώς έχει φάει αρκετά σκατά λόγω εμφάνισης από μικρός και αυτό τον έκανε πιο ταπεινό, γενικά αν κάποιος έχει ένα πρόβλημα στην εμφάνιση δύσκολα θα βγει "τσογλάνι" ή κωλοχαρακτήρας επειδή ακριβώς δεν τον παίρνει. Παίζει να έχει αναπτύξει τον σαρκασμό ή το χιούμορ σαν μορφή άμυνας και γενικά δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά τα πάντα.

Πρόσχαρος επίσης λογικό είναι να είναι, για να είναι χοντρός σημαίνει ότι γουστάρει το φαγητό και δεν κωλώνει να το απολαύσει ακόμα και εις βάρος της εμφάνισης του, δείχνει δηλαδή άνθρωπο καλοπερασάκια, που ενδίδει στις μικρές ή μεγάλες απολαύσεις της ζωής, που ξέρει να περνάει καλά ακόμα και αν υπάρχει κάποιο "τίμημα".

Γενικά μιλώντας πάντα και χωρίς να σημαίνει ότι είναι νόμοι αυτά ή ότι κάποιος αδύνατος δεν ξέρει να περνάει καλά κτλ.

Πάντως όντως, κάποιος χοντρός συνήθως και χιούμορ θα 'χει, και η ψυχή της παρέας θα είναι. Εκτός αν μιλάμε για τραγικές πια καταστάσεις, για άτομα που τα βλέπεις στον δρόμο και θέλοντας και μη μένει το βλέμμα σου πάνω τους για 30"...εκεί λογικό είναι ο άλλος να είναι πιο πεσμένος και να έχει και άλλου είδους προβλήματα (ψυχολογικά, υγείας κτλ.) που δεν του επιτρέπουν να έχει καλή διάθεση όλη την ώρα.

Δημοσ.

Επίσης μπορεί να έχει μέσα του 1000αδες κόμπλεξ λόγο της εμφάνισης, της μη αποδοχής απο το φύλο που τον ελκύει, λόγω του χλευασμού που θα έχει φάει τόσα και τόσα χρόνια κτλ. Και ενώ εξωτερικά να φαίνεται ένας καλό και γλυκούλης άνθρωπος, στην πραγματικότητα να περιμένει πότε θα στραβοπατήσεις για να σε πατήσει απο πάνω. Εμένα αυτό μου έχει τύχει απο δύο άτομα που νόμιζα πολύ καλά παιδιά, απο έναν αλβανό πρώην φίλο (είχε κόμπλεξ κατωτερότητας λόγο του οτι δεν ήταν Έλληνας) και απο ένα χοντρό συμμαθητή πρώην φίλο επίσης.

Βέβαια εγώ είπα απλά μία περίπτωση όπως λέτε κι εσείς διάφορες περιπτώσεις γιατι είναι ηλίθιο να πείς οτι μόνο μία κατηγορίας ισχύει. Έχω έναν πολύ καλό φίλο αλβανό, ο οποίος δεν έχει κανένα κόμπλεξ απολύτως...

Δημοσ.
(το WOW δεν μετράει για γυμναστική)

ευχαριστουμε για την διευκρινηση! :lol:

Είμαι ο πλέον αντιαθλητικός τύπος ανθρώπου, κάνω καθιστική ζωή, τρώω άπειρο junk food, πίνω όσο μου φτάνουν τα λεφτά και δε παίρνω γραμμάριο!

Σκάστε από την ζήλια σας τώρα, ευχαριστώ!

σκαω! σκαω! και τι δεν θαδινα για να γινω ετσι :cry:

απο την αλλη αυτα τα ατομα δυσκολευονται αμα θελουν να χτισουν μυς :P

Πρέπει η πολιτεία (αλητεία/λαμογιά) να κάνει διαφημίσεις και να δείχνει χοντρά παιδιά να τα κοροϊδεύουν να δείχνει προβλήματα υγείας κτλ. όπως διαφημίζουν (πάλι καλά το θυμήθηκαν) ατυχήματα από αλκοόλ και διαφημίσεις για ζώνη/κράνος.

Και ναι πρέπει να είναι σκληρές με σκληρές εικόνες.

κατι σαν το requiem for a dream προσαρμοσμενο για χοντρους??

Δημοσ.
Η θεωρία μου είναι ότι ΣΥΝΗΘΩΣ ο χοντρός είναι και "γλυκούλης" που λέμε ή πρόσχαρος, επειδή ακριβώς έχει φάει αρκετά σκατά λόγω εμφάνισης από μικρός και αυτό τον έκανε πιο ταπεινό, γενικά αν κάποιος έχει ένα πρόβλημα στην εμφάνιση δύσκολα θα βγει "τσογλάνι" ή κωλοχαρακτήρας επειδή ακριβώς δεν τον παίρνει. Παίζει να έχει αναπτύξει τον σαρκασμό ή το χιούμορ σαν μορφή άμυνας και γενικά δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά τα πάντα.

Πρόσχαρος επίσης λογικό είναι να είναι, για να είναι χοντρός σημαίνει ότι γουστάρει το φαγητό και δεν κωλώνει να το απολαύσει ακόμα και εις βάρος της εμφάνισης του, δείχνει δηλαδή άνθρωπο καλοπερασάκια, που ενδίδει στις μικρές ή μεγάλες απολαύσεις της ζωής, που ξέρει να περνάει καλά ακόμα και αν υπάρχει κάποιο "τίμημα".

Γενικά μιλώντας πάντα και χωρίς να σημαίνει ότι είναι νόμοι αυτά ή ότι κάποιος αδύνατος δεν ξέρει να περνάει καλά κτλ.

Πάντως όντως, κάποιος χοντρός συνήθως και χιούμορ θα 'χει, και η ψυχή της παρέας θα είναι. Εκτός αν μιλάμε για τραγικές πια καταστάσεις, για άτομα που τα βλέπεις στον δρόμο και θέλοντας και μη μένει το βλέμμα σου πάνω τους για 30"...εκεί λογικό είναι ο άλλος να είναι πιο πεσμένος και να έχει και άλλου είδους προβλήματα (ψυχολογικά, υγείας κτλ.) που δεν του επιτρέπουν να έχει καλή διάθεση όλη την ώρα.

Φλωριές και ανόητα στερεότυπα, λέω εγώ. Ο σωστός χοντρός που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να είναι έτσι:

Δημοσ.

Αναλογα για ποσο χοντρο μιλαμε, το να χεις μερικα κιλα παραπανω δεν ειναι τοσο προβλημα, περιπου τις ιδιες κοπελες βρισκουνε με τους υπολοιπους. Ειναι θεμα με τα γονιδια αν με ρωτησεις, μερικα ατομα οσο και να φανε απλα δεν περνουνε γραμμαριο και αλλοι παχαινουνε χωρις να φανε.

Απλα αμα το προσεχεις και προσπαθεις να τα ριξεις δεν προκειτε να χεις προβλημα, ουτε να το προσεξεις αμα δεν φαινεται.

Δημοσ.
Αναλογα για ποσο χοντρο μιλαμε, το να χεις μερικα κιλα παραπανω δεν ειναι τοσο προβλημα, περιπου τις ιδιες κοπελες βρισκουνε με τους υπολοιπους. Ειναι θεμα με τα γονιδια αν με ρωτησεις, μερικα ατομα οσο και να φανε απλα δεν περνουνε γραμμαριο και αλλοι παχαινουνε χωρις να φανε.

Απλα αμα το προσεχεις και προσπαθεις να τα ριξεις δεν προκειτε να χεις προβλημα, ουτε να το προσεξεις αμα δεν φαινεται.

Όσο και να φάνε δεν παίρνουν γραμμάριο; Αυτό το πιστεύουν άτομα που είναι κάτω των 25, διότι μετά ό,τι γονίδιο και να έχεις αν δεν προσέχεις θα πάρεις βάρος. Αυτό για το γλυκούλης πάντως δεν το βλέπω πολύ συχνά σε γυναίκες :)

Δημοσ.

Μπα μη το λες. Εγώ είμαι 34 πέρσι που έκοψα το τσιγάρο πήρα 6 κιλά. Πέρασα κάτι καταθλιπτικά το χειμώνα, κάτι αγχωτικά την άνοιξη είμαι πάλι στα κιλά μου και τρώω τον γκώλο μου. Η μάνα μου στα 60 της τρώει οτι θέλει και δεν έχει παχύνει ποτέ.

Δημοσ.

Λές και είναι θέμα μόστρας μόνο και όχι υγείας.

- Είμαι χοντρός και χτυπάω γκόμενες; Στα τέτοια μου, δε φοβάμαι τίποτα ρε. Σερβιτόρε πιάσε άλλο ένα αγριογούρουνο.

- Είμαι αδύνατος και ο,τι σκατά και να φάω, παραμένω έτσι; Ρε δε φοβάμαι χάρο ρεεε λέμεεε. Σερβιτόρε, γδάρε ένα γουρουνόπουλο ψητό και φέρε μου την πέτσα εμβαπτισμένη σε μερέντα και φυστικοβούτυρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...