Προς το περιεχόμενο

Περι παχυσαρκίας

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά παχαίνουν όλα τα ποτά και μαζί και η μπύρα. Έχουν θερμίδες, απίστευτα πολλές θερμίδες, τις περισσότερες τα ποτά στυλ βοτκα κτλ, μετά το κρασί και τέλος η μπύρα.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν παχαινουν με την κλασικη εννοια ομως. Απλα κοιλια κανεις.

Δεν παχαίνεις τοπικά, όπως και δεν αδυνατίζεις τοπικά. Απλά το σώμα έχει συγκεκριμένες αποθήκες λίπους που "γεμίζει" πρώτα και "αδειάζει" τελευταία. Προτιμώ αυτή τη γενίκευση, από τη γενίκευση ότι "το ποτό κάνει μόνο κοιλιά"

on-topic τώρα... Ισχύει ότι το πρόβλημα της παχυσαρκίας υπάρχει, αλλά εγώ στο γυμναστήριο που πηγαίνω βλέπω αρκετά παιδιά ηλικίας 14-20 που έχουν μπει σε πρόγραμμα. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε ήδη αδύνατα παιδιά, αλλά και σε κάποια πιο παχύσαρκα που προσπαθούν να βελτιώσουν το σώμα τους.

Δημοσ.

Πρέπει η πολιτεία (αλητεία/λαμογιά) να κάνει διαφημίσεις και να δείχνει χοντρά παιδιά να τα κοροϊδεύουν να δείχνει προβλήματα υγείας κτλ. όπως διαφημίζουν (πάλι καλά το θυμήθηκαν) ατυχήματα από αλκοόλ και διαφημίσεις για ζώνη/κράνος.

Και ναι πρέπει να είναι σκληρές με σκληρές εικόνες.

Δημοσ.
Να το πουμε και αυτο ομως ε, οι "παχουλοι" ανθρωποι ειναι και ποιο γλυκεις ε?

Τωρα αυτο ειναι που δεν ισχυει καθολου ομως και με τρελενει οταν το λενε γιατι μπορει να ξερεις εναν παχουλο που ειναι καλο παιδι και αυτοματα " να το λεμε ε οι παχουλοι ειναι τα καλυτερα παιδια ομως" εγω θα ελεγα οι χειροτεροι επειδη ετυχε και γνωρισα εναν στον στρατο που μου εκανε την ζωη δυσκολη ο ρουφιανος.

Ουτε το ενα ουτε το αλλο ισχυει ανθρωποι σαν ολους μας ειναι και υπαρχουν κακοι και καλοι απλο ειναι.

Δημοσ.
Τωρα αυτο ειναι που δεν ισχυει καθολου ομως και με τρελενει οταν το λενε γιατι μπορει να ξερεις εναν παχουλο που ειναι καλο παιδι και αυτοματα " να το λεμε ε οι παχουλοι ειναι τα καλυτερα παιδια ομως" εγω θα ελεγα οι χειροτεροι επειδη ετυχε και γνωρισα εναν στον στρατο που μου εκανε την ζωη δυσκολη ο ρουφιανος.

Ουτε το ενα ουτε το αλλο ισχυει ανθρωποι σαν ολους μας ειναι και υπαρχουν κακοι και καλοι απλο ειναι.

Eιπα γλυκεις. Δεν ειπα καλα παιδια ή παιδουλες ή τσογλανια και καριολες. Απλα ο τροπος τους ειναι ποιο "ανθρωπινος". Δεν ξερω πως αλλιως να το πω.

Δημοσ.

Μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα η παχυσαρκία.Σε κάποιο άρθρο διάβασα οτι είμαστε οι δευτεροι στην Ευρώπη σε αυτό το πρόβλημα.Πάλι καλά που δεν έχουμε και καταστάσεις όπως στις ΗΠΑ.Εκεί να δείτε πολλούς υπερβαρους με κάτι κοιλιές και άλλα τρυφερά....που ακόμη δεν ήρθαν στα μέρη μας.

Ωστόσο το κράτος θα πρέπει να ξεκινήσει μια ενημέρωση κυρίως στα σχολεία.Αλλωστε θα πληρώσει παρα πολλά χρήματα για φάρμακα που προκαλεί η παχυσαρκία στο μέλλον οπότε η πρόληψη και η ενημέρωση των Ελληνων πολιτων δεν βλάπτει κανέναν.

Οντως η υπερκαταναλωση λιπαρων και καρκινογενων τροφιμων είναι ενας βασικός λόγος της παχυσαρκιας αλλά για μένα ο βασικότερος είναι η καθιστική ζωη.Και γμτ μου η φύση του ανθρώπου ρε παίδες είναι να κινείται!

Δημοσ.

θα 'θελες, θα 'θελα, θα 'θελε

θα θέλαμε, θα θέλατε, θα 'θελαν...

Δημοσ.
Είμαι ο πλέον αντιαθλητικός τύπος ανθρώπου, κάνω καθιστική ζωή, τρώω άπειρο junk food, πίνω όσο μου φτάνουν τα λεφτά και δε παίρνω γραμμάριο!

Σκάστε από την ζήλια σας τώρα, ευχαριστώ!

δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα αλλά ο λόγος που δεν παίρνεις είναι ότι αλλιώς έχει συνηθίσει το σώμα από πιο μικρός....σε 5-6 χρονάκια όπως λέει και ο φίλος πιο κάτω μετά από πολλές ανανεώσεις κυττάρων από κάθε ομάδα στο σώμα σου πλέον αντικαθιστάς τα παλιά με τα "κακά" καινούργια και η υγεία σου πάει σαν την e^(-x) :P

'Εκπληξη: η μπύρα δεν έχει λίπος, αλλού οφείλεται η βρωμοκοιλάρα σας.

η μπύρα εκτός του ότι περιέχει αλκοόλ το οποίο προσδίδει 7θερμίδες το 1ml (δλδ 500ml μπύρας με 5% v/v = περίπου 175θερμίδες και άλλες μπύρες πιο περίεργες αντλούν και από αλλού θερμίδες) εντάξει βέβαια ο όρος μπυροκοιλιά είναι για αυτούς που τρέφονται φυσιολογικά απλά πίνουν 5 μπύρες κάθε βράδυ ας πούμε οπότε η κοιλιά τους λέγεται μπυροκοιλιά:P τώρα για τους άλλους "ένα μέρος της κοιλιάς τους" χαχα

Και όπως λένε όλοι ο λόγος της παχυσαρκίας (εκτός από ειδικών κληρονομικών περιπτώσεων) οφείλετε στην ολοένα και πιο καθιστική ζωή των ανθρώπων και την μη δραστηριοποίηση....ειδικά για παιδιά τις πόλης που δεν έχουν και πολλές επιλογές και τώρα με την κρίση ο γονιός θα πει "τι να το στείλω στο γυμναστήριο να πληρώνω? κάτσε να φάει τώρα μην πεινάει μετά που δεν θα έχω......" :P

Δημοσ.
Είμαι ο πλέον αντιαθλητικός τύπος ανθρώπου, κάνω καθιστική ζωή, τρώω άπειρο junk food, πίνω όσο μου φτάνουν τα λεφτά και δε παίρνω γραμμάριο!

Σκάστε από την ζήλια σας τώρα, ευχαριστώ!

Δε θελω να σε ξενερωσω αλλα μονο τα κιλα παχους δεν παιρνεις.Ολα τα αλλα τα παιρνεις και θα φανει με τα χρονια.Εγω θα προτιμουσα να ζησω 10χρονια παραπανω και ας ειχα κοιλια.(χωρις αυτο να ειναι απολυτο,μπορει να κανει ΤΗΝ υγιεινη ζωη και να ψοφησεις απο καρκινο)

Δημοσ.

Πάνω στην κρίση το έχτρα λίπος είναι χρήσιμο. Θα μας βοηθήσει να βγάλουμε το χειμώνα :fear:

Δημοσ.

οσους χοντρους ξερω ειναι ολοι μονιμως ιδρωμενοι και αγκωμαχαν σαν μηχανες τραινου. ουδεποτε μπορεσα να πω οτι ενας χοντρος ειναι γλυκουλης. συνηθως ειναι μπιχλιαριδες :eek:

Δημοσ.
οσους χοντρους ξερω ειναι ολοι μονιμως ιδρωμενοι και αγκωμαχαν σαν μηχανες τραινου. ουδεποτε μπορεσα να πω οτι ενας χοντρος ειναι γλυκουλης. συνηθως ειναι μπιχλιαριδες :eek:

Στο χαρακτηρα βρε οχι στην εμφανιση ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...