Προς το περιεχόμενο

Περι παχυσαρκίας

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε και το κατοχικό σύνδρομο των παλαιότερων. Όσα στερήθηκαν εκείνοι, πρέπει να τα φάνε τα παιδιά/εγγόνια τους αναδρομικά και με τόκο.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι ο πλέον αντιαθλητικός τύπος ανθρώπου, κάνω καθιστική ζωή, τρώω άπειρο junk food, πίνω όσο μου φτάνουν τα λεφτά και δε παίρνω γραμμάριο!

Σκάστε από την ζήλια σας τώρα, ευχαριστώ!

Δημοσ.
Είμαι ο πλέον αντιαθλητικός τύπος ανθρώπου, κάνω καθιστική ζωή, τρώω άπειρο junk food, πίνω όσο μου φτάνουν τα λεφτά και δε παίρνω γραμμάριο!

Σκάστε από την ζήλια σας τώρα, ευχαριστώ!

Υπομονή για 4-5 χρόνια. Μετά θα δεις ότι ο κόπος σου δεν πάει χαμένος :P

Δημοσ.
Υπομονή για 4-5 χρόνια. Μετά θα δεις ότι ο κόπος σου δεν πάει χαμένος :P

Δηλαδής θα δω τα γεροντόπαχα στα τριανταδυό μου;

Λέγε τι ξέρεις;

Δημοσ.

Τουλάχιστον σε μένα δούλεψε. Αν είσαι τυχερός θα το δεις κι εσύ, πχ δεν πρόκειται να ξαναχάσεις τον καπνό σου, θα τον στερεώνεις στην μπάκα όταν κάθεσαι.

Δημοσ.

Α, μπυροκοιλίτσα κάνω, αλλά είναι σέξυ και την διατηρώ.

Όποτε θέλω την χάνω με μία εβδομάδα αποχής.

;p

Δημοσ.

θα δεις το συκωτι σου να αλλαζει χρωμα,τα μαλλια σου να πεφτουν και να τρεχεις να κανεις εμφυτευση σαν τον Κανακη και στις φλεβες σου να κυλανε τριγλυκεριδια με μια δοση αιματος

Θες κιαλλα ?? :P

Δημοσ.

Μπυροκοιλίτσα έχω κι εγώ ρε γαμώτο και δεν πέφτει η κ@ριόλα (δεν είναι μεγάλη αλλα φοβάμαι οτι αφού δεν πέφτει όταν προσπαθώ, θα μεγαλώνει όταν δεν θα προσπαθώ). Κατα τα άλλα είμαι λεπτός.

Η πτώση των μαλλιών μακάρι να ήταν λόγω διατροφής. Ο παππούς μου ας πούμε που έκανε την τέλεια διατροφή (σχεδόν τα πάντα που έτρωγε ήταν δικά του προϊόντα - αυθεντικός Κρητικός αγρότης) και ήταν λεπτός και δυνατός μέχρι τα 90 του γιατι δεν είχε μαλλιά απο τα 20κάτι του χρόνια;;;;;

Τα μαλλιά είναι μόνο DNA και τπτ άλλο. Ρωτήστε όποιον δερματολόγο γνωστό έχετε. (Μόνο γνωστός μας κάνεις γιατι οι άλλοι θα θέλουν να σας πουλήσουν γιατροσόφια και θα σας λένε οτι μ@λακία τους κατέβει)

Εμένα ευτυχώς μέχρι τώρα είναι μια χαρά το μαλλί μου αλλα σε λίγα χρονάκια bye bye αλογοουρά!!!!

Δημοσ.

Όλα είναι θέμα οργανισμού.

Από την στιγμή που χώρισα, και άρχισαν να τρώω ο,τι θέλω και όσο θέλω, έπεσα στα 67 κιλά (από σχεδόν τα διπλά) μέσα σε 5 μήνες.

Οκ. έχει catch. Αυτά που τρώω είναι φρούτα και λαχανικά κυρίως, καθόλου processed, και κάτω από 1000 θερμίδες την ημέρα. Αν φάω πάνω από 1200-1300 βάζω αμέσως βάρος. Ίσως λόγο ζωής, εργασίας, hobby κλπ. Ίσως όμως λόγω οργανισμού.......

Δεν πρόκειται να αλλάξω διατροφή, μιας και αισθάνομαι περίφημα, και όσες εξετάσεις έκανα έχουν βγει απόλυτα φυσιολογικές (υποχρεωτικές κάθε 6 μήνες στην εταιρία που εργάζομαι).

Όσον αφορά την φαλάκρα, είναι στην οικογένεια και δεν γίνεται τίποτα. Μόλις χτυπήσω 40, θα έχουν πέσει, και ήδη έχουν αραιώσει αρκετά που σκέφτομαι να τα ξυρίζω. Δεν βλέπω που το πρόβλημα.

Δημοσ.
θα δεις το συκωτι σου να αλλαζει χρωμα,τα μαλλια σου να πεφτουν και να τρεχεις να κανεις εμφυτευση σαν τον Κανακη και στις φλεβες σου να κυλανε τριγλυκεριδια με μια δοση αιματος

Θες κιαλλα ?? :P

Όχι όχι, δε τα μπορώ εγώ τα αίματα!

'Εκπληξη: η μπύρα δεν έχει λίπος, αλλού οφείλεται η βρωμοκοιλάρα σας.

Δίκιο έχεις, αλλά φουσκώνει.

Και αν φουσκώνει κάθε μέρα για πολλές κάθε μέρες, μαθαίνει φουσκωτή, και μάλλον θέλει το χρόνο της να ξεφουσκώσει.

Νομίζω πως με την παραπάνω επιστημονικά εμπεριστατωμένη ανάλυση, δε αφήνω σε κανέναν περιθώριο να διαφωνήσει.

:P

Δημοσ.

Μα γιατί βάλατε τη φαλάκρα στο topic της παχυσαρκίας; :lol:

Λοιπόν, τα πράγματα είναι πολύ απλά: Ο κόσμος έχει μάθει καναπέ.

Είναι ένα φαινόμενο κοινωνικής καταστροφής. Άντε τώρα όταν είσαι πιτσιρίκος, να πεις στη παρέα "ρε μλκες, δεν πάμε για καμιά μπαλίτσα, έχουμε λιώσει στο xbox;" Απλώς δεν παίζει. Θα αρχίσουν να γελάνε όλοι σαν υστερικοί και μετά θα κράξεις και εσύ άμα το προτείνει άλλος.

Monkey see, monkey do που λέει και ο House.

Και δεν μπορεί να κάνει κανένας τίποτα! Η μόνη ελπίδα είναι να πέσει τρελό manipulation στον μουράτο της παρέας από τους γονείς του ή ακόμα καλύτερα, να γίνει συντονισμένη κίνηση manipulation από όλους τους γονείς της παρέας. Αυτά τα "να πάει να κάνει ποδήλατο με το παιδί του", μου φαίνονται ψιλο-αστεία. Cool είναι μόνο ότι κάνει με την παρέα.

Άσε που είναι συχνό το φαινόμενο του μπυροκοιλιά γονέα. Ο οποίος όχι μόνο δίνει το κακό παράδειγμα με το πως είναι, αλλά λόγω κόμπλεξ πιέζει και το παιδί του να φάει τον άμπακα, να το κάνει σαν τα μούτρα του. Τι να κάνει και αυτό, από κάπου πρέπει να βρει ένα παράδειγμα. Είπαμε monkey see, monkey do.

Το πολύ φαΐ είναι ναρκωτικό πάντως. Το τρως να νιώσεις ευφορία, να μη σκέφτεσαι τα κακά που σε περιτριγυρίζουν. Όπως όλα τα ναρκωτικά δηλαδή.

Επίσης, να πω για τους μεταβολισμούς: Οι πιτσιρίκοι (14-25) έχουν εκ φύσεως αυξημένο μεταβολισμό. Λίγο να τον βοηθήσεις θα είσαι στέκα. Κάποιοι (μισητοί like liopyr) δεν χρειάζονται καν να τον βοηθήσουν. Απλά έτσι είναι. Όταν μεγαλώσεις, αυτά αλλάζουν πάντως. Θέλει κόπο να είσαι αδύνατος. Αρχίζεις και ανησυχείς για τις θερμίδες που παίρνεις. Αλλάζει η ζωή σου. Βγαίνεις το βράδυ... για μια μπύρα και όχι για 2 κιλά κοψίδια. Η μόνη περίπτωση να μείνεις αδύνατος ερήμην είναι να σκάσεις από το άγχος σου. Τι να το κάνεις όμως... θα πας από καρκίνο.

Εγώ έχω να προτείνω ένα πράγμα in the end. Βρείτε το πιο ακίνδυνο ναρκωτικό να αντιμετωπίσετε τα άγχη σας. Εγώ τη βγάζω με γυμναστική. Δύσκολο να το συνηθίσεις στην αρχή και δύσκολο και στην εκτέλεση (ένα τσιγαράκι το κάνεις πολύ πιο εύκολα και δίνει ανάλογη ευφορία:shock: ), αλλά οι ενδορφίνες που φεύγουν μετά από ένα session, μόνο με το sex συγκρίνονται. Και έχουν και lasting cognitive effect.

Πω-πω τι μ' έπιασε πρωί-πρωί;

Δημοσ.

και μια μπυρα την εβδομαδα να πινεις το βλεπεις το φουσκωματακι, τουλαχιστον στην γυναικα. κοψε τα μπυρονια και θα φυγει και το μπυροκοιλι.

---------- Προσθήκη στις 08:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:39 ----------

αλλά οι ενδορφίνες που φεύγουν μετά από ένα session, μόνο με το sex συγκρίνονται. Και έχουν και lasting cognitive effect.

κραταω οτι με συμφερει εδω :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...