Προς το περιεχόμενο

Περι παχυσαρκίας

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε οχι και ψευδαισθηση. Οταν παιζει φαση στο σπιτι μου παντα μα ΠΑΝΤΑ υπαρχουν διαφορα εδεσματα (ετοιμα προς καταναλωση) οπως και γλυκα (τουλουμπακια κατα κυριο λογο). Απλα δεν γινεται διαφορετικα, δεν παιζει αλλιως ρε παιδι μου πως το λενε? Απο την αλλη οταν δεν ειμαι σπιτι μου φροντιζω να εχω κατι μεσα στο αυτοκινητο. Μα κρουασαν θα ειναι, μα ξηροι καρποι θα ειναι δεν ξερω. Κατι χορταστικο παντως.

Αν δεν φαω κατι μετα την πραξη υπαρχει προβλημα. Αισθανομαι υπερβολικα κουρασμενος και το στομαχι μου γουργουριζει τρελα (αυτο φανταζομαι δεν ειναι ψευδαισθηση ετσι δεν ειναι?).

τι να σου πω, αναλογα τον ανθρωπο, ειπα συγκεκριμενα για μενα βεβαια.

εγω ειδικα οταν ειμαι στο σπιτι δεν θα φαω :lol:

μηπως να τις στρωνεις στην δουλεια :devil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ημαρτον, όχι ότι είναι άγνωστες τόσο προχωρημένες περιπτώσεις βέβαια. Μια απορία είναι πως μπορούν κάποιοι από τις παραπάνω φωτο και στέκονται καν, κινούνται, πως σηκώνει ο σκελετός όλο αυτό το βάρος? Εδώ κάποιος με κάποια (10-15-20?) κιλά παραπάνω απ'οτι θα έπρεπε σύμφωνα με τον σωματότυπο του και σου λέει ότι νιώθει τις επιπτώσεις σε μέση, αναπνοή, κινήσεις κλπ. Και επίσης πως και δεν έχουν κλατάρει από προβλήματα καρδιάς?

Δημοσ.

τι να σου πω' date=' αναλογα τον ανθρωπο, ειπα συγκεκριμενα για μενα βεβαια.

εγω ειδικα οταν ειμαι στο σπιτι δεν θα φαω :lol:

This is a spoiling text, please visit the website to see it![/quote']

τι υψος εχεις;

Δημοσ.

Σας θυμιζει κατι η φραση"φα'το φα'το ολο το φαι, δεν θα παθεις κατι αμα φας λιγο παραπανω..."? οι γονεις εχουν την ταση να μπουκωνουν τα παιδια τους γιατι νομιζουν το χοντρουλικο παιδι ειναι παραλληλα το υγειες παιδι:@τα ιδια κανανε οι γονεις μου σε μενα και σε μερικους απο σας (παω στοιχημα!)και ετσι 2-3 μπουκιτσες παραπανω φτανουμε στο γεγονος οτι 4 στα 10 παιδια(μη σου πω παραπανω)ειναι παχυσαρκα!

αυτο χρειαζεται αμεση αντιμετωπιση γιατι το 1/3 των παχύσαρκων παιδιών θα γίνουν παχύσαρκοι ενήλικες, ενώ και τα υπόλοιπα κινδυνεύουν από τις επιπλοκές της παχυσαρκίας περισσότερο από ότι οι φυσιολογικού βάρους ενήλικες, ακόμα και αν αυτά τα παιδιά με κάποιο τρόπο χάσουν βάρος στην ενήλικη ζωή τους.

Φυσικα συμβαλλει ο τροπος ζωης σημερα σε σχεση με το παρελθον αλλα δεν φταιει αυτο hello 2010 εξελισσομαστε, δεν σημαινει οτι οποιος καθεται σπιτι πρεπει να τρωει του σκασμου και μετα "α... η σημερον η μερα φταιει" μη ψαχνετε δικαιολογιες καντε κατι βρειτε ενα χομπυ πηγαινετε γυμναστηριο και παν'απ'ολα τραφειτε σωστα.(συγνωμη αν αφαιρεθηκα λιγο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...