evabb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Και καλά "συμφοιτήτρια" και καλά "έκατσε πάνω στη λεκάνη μου". αμα ηταν αντρας δεν θα ηταν το ιδιο εχω παει με αντρα 1,98 και 90+ κιλα αλλα ακομα ζω κι ουτε με πλακωνε:p
liopyr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Τον κράταγε με τα μπράτσα της σε απόσταση ασφαλείας!
evabb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Τι διάλο, πουσάπς έκανε; τι να σου πω. μαλλον ηταν υπερβολικα μαλακο το κρεβατι και βουλιαζα καλα μεσα. ενταξει οπως και να το κανεις επι της πραξεως δεν πεφτει το 100% του αντρικου βαρους στην γυναικα. βγαλε τα ποδια και τα χερια που ακουμπουν στο κρεβατι ακομα κι αν εχει πεσει τελειως πανω ο αλλος, μενει ο κορμος που δεν ειναι 90 κιλα απο μονος του. ναι το εχω φιλοσοφισει το θεμα
evabb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εγώ όλο τα βάρος το έχω στα κεφάλια μου! αυτη ειναι μια προταση που την αμφισβητω, ειπωμενη απο οποιονδηποτε αντρα
frenzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 τι να σου πω. μαλλον ηταν υπερβολικα μαλακο το κρεβατι και βουλιαζα καλα μεσα Aυτό είναι που λέμε embedded ε;
freedubus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 βγαλε τα ποδια και τα χερια που ακουμπουν στο κρεβατι ακομα κι αν εχει πεσει τελειως πανω ο αλλος, μενει ο κορμος που δεν ειναι 90 κιλα απο μονος του. Γιά τον άλλο "κορμό" μιλάμε όμως και για το ίμπακτ της πρόσκρουσης που υφίσταται η γυναικεία λεκάνη. Μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
evabb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Eίναι γάτα η εύα ρε. βλακα. εμενα μ αρεσου τα σκυλακια τις σιχενομαι τις βρωμογατες
liopyr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 αυτη ειναι μια προταση που την αμφισβητω, ειπωμενη απο οποιονδηποτε αντρα Μεγάλη κουβέντα πες, μεγάλη μπουκιά μη φας!
evabb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Γιά τον άλλο "κορμό" μιλάμε όμως και για το ίμπακτ της πρόσκρουσης που υφίσταται η γυναικεία λεκάνη. Μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. του ελεφαντα σε στυση ειναι 26 κιλα οπως ειδα σε ενα ντοκιμαντερ. το ανθρωπινο ποσα γραμμαρια λες να ειναι; ---------- Προσθήκη στις 19:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ---------- Aυτό είναι που λέμε embedded ε; τελειως :lol:
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Τι διάλο, πουσάπς έκανε; Εσύ δηλαδή κάνεις έρωτα ε; Όχι σεξ ε; Τη φιλάς και στο στόμα κατά τη διάρκεια; Ε; Ε; Ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.