Προς το περιεχόμενο

Περι παχυσαρκίας

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και καλά "συμφοιτήτρια" και καλά "έκατσε πάνω στη λεκάνη μου".

αμα ηταν αντρας δεν θα ηταν το ιδιο :P εχω παει με αντρα 1,98 και 90+ κιλα αλλα ακομα ζω κι ουτε με πλακωνε:P:p

Δημοσ.
Τι διάλο, πουσάπς έκανε;

τι να σου πω. μαλλον ηταν υπερβολικα μαλακο το κρεβατι και βουλιαζα καλα μεσα. ενταξει οπως και να το κανεις επι της πραξεως δεν πεφτει το 100% του αντρικου βαρους στην γυναικα. βγαλε τα ποδια και τα χερια που ακουμπουν στο κρεβατι ακομα κι αν εχει πεσει τελειως πανω ο αλλος, μενει ο κορμος που δεν ειναι 90 κιλα απο μονος του.

ναι το εχω φιλοσοφισει το θεμα

Δημοσ.
Εγώ όλο τα βάρος το έχω στα κεφάλια μου!

αυτη ειναι μια προταση που την αμφισβητω, ειπωμενη απο οποιονδηποτε αντρα :P

Δημοσ.
τι να σου πω. μαλλον ηταν υπερβολικα μαλακο το κρεβατι και βουλιαζα καλα μεσα

Aυτό είναι που λέμε embedded ε;

Δημοσ.
βγαλε τα ποδια και τα χερια που ακουμπουν στο κρεβατι ακομα κι αν εχει πεσει τελειως πανω ο αλλος, μενει ο κορμος που δεν ειναι 90 κιλα απο μονος του.

Γιά τον άλλο "κορμό" μιλάμε όμως και για το ίμπακτ της πρόσκρουσης που υφίσταται η γυναικεία λεκάνη. Μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

Δημοσ.
αυτη ειναι μια προταση που την αμφισβητω, ειπωμενη απο οποιονδηποτε αντρα :P

Μεγάλη κουβέντα πες, μεγάλη μπουκιά μη φας!

Δημοσ.
Γιά τον άλλο "κορμό" μιλάμε όμως και για το ίμπακτ της πρόσκρουσης που υφίσταται η γυναικεία λεκάνη. Μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

του ελεφαντα σε στυση ειναι 26 κιλα οπως ειδα σε ενα ντοκιμαντερ. το ανθρωπινο ποσα γραμμαρια λες να ειναι;:P

---------- Προσθήκη στις 19:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ----------

Aυτό είναι που λέμε embedded ε;

τελειως :lol::lol:

Δημοσ.
Τι διάλο, πουσάπς έκανε;

Εσύ δηλαδή κάνεις έρωτα ε; Όχι σεξ ε; Τη φιλάς και στο στόμα κατά τη διάρκεια; Ε; Ε; Ε; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...