Προς το περιεχόμενο

Περι παχυσαρκίας

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν διαβασα ολο το θρεντ αλλα θα πω και εγω τα δικα μου σαν πρωην χοντροs.Μεχρι τα 31 ενω ημουν τεμπεληs και σαβουριαζα σουβλακια,πιτσεs,γαριδακια και λοιπεs ομορφιεs και δεν γυμναζομουν καθολου ημουν μια χαρα και σε 2 χρονια αλλαξαν ολα.Πατσαδεs και 17 κιλα παραπανω.Αποκορυφωμα η εμφανιση τρεληs χοληστερινηs,τριγλυκεριδιων και λιπουs στο συκωτι απο την μασα και τα ξιδια.Μου πηρε 2 χρονια αλλα εγινα ανθρωποs.Τρωω τα παντα με προσοχη και περπαταω 4 φορεs την εβδομαδα και διατηρουμαι οκ.

Δημοσ.
επιτελους ενας ανθρωπος που δεν εχει αυταπατεςB)

για να εχει μεση δαχτυλιδι και ολα τα αλλα μια ειναι η λυση= πλαστικη γτ απο φυσικου μην περιμενεις να βρεις γκομενα με μεσουλα 60 cm και βυζια κωλο 110 και 100 αντιστοιχα :P

Μπα ,γνωριζω κοπελα που με το ζορι να ναι 60 κιλα με τελειο σωμα ,λεπτουλα μεση και ωραιο πωπουδακι[σορρυ κιολας] και εχει πολυ μεγαλο στηθος! Την πλαστικη την βγαζουμε απο την μεση ειναι 17χρονων! :o :o

Δημοσ.
Μπα ,γνωριζω κοπελα που με το ζορι να ναι 60 κιλα με τελειο σωμα ,λεπτουλα μεση και ωραιο πωπουδακι[σορρυ κιολας] και εχει πολυ μεγαλο στηθος! Την πλαστικη την βγαζουμε απο την μεση ειναι 17χρονων! :o :o

Κάποιος πρέπει να πει (Photo-)link or it didn't happen. Έστω θυμήσου να το postάρεις σ έναν χρόνο. Το κεφάλι μπορείς να το κόψεις (απ τη φωτογραφία).

Δημοσ.
δεν διαβασα ολο το θρεντ αλλα θα πω και εγω τα δικα μου σαν πρωην χοντροs.Μεχρι τα 31 ενω ημουν τεμπεληs και σαβουριαζα σουβλακια,πιτσεs,γαριδακια και λοιπεs ομορφιεs και δεν γυμναζομουν καθολου ημουν μια χαρα και σε 2 χρονια αλλαξαν ολα.Πατσαδεs και 17 κιλα παραπανω.Αποκορυφωμα η εμφανιση τρεληs χοληστερινηs,τριγλυκεριδιων και λιπουs στο συκωτι απο την μασα και τα ξιδια.Μου πηρε 2 χρονια αλλα εγινα ανθρωποs.Τρωω τα παντα με προσοχη και περπαταω 4 φορεs την εβδομαδα και διατηρουμαι οκ.

εύγε :-) αν δεν έχεις την υγεία σου τότε τι να έχεις ;

Μια ερώτηση σε όλους...βλέπουμε κατά καιρούς από τα αμερικάνικα Talkshows κάποιες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπέρβαρες να χορεύουν σαν την Mata Hari με εσώρουχα μπροστά σε τόσο κόσμο ...λένε πως νιώθουν πολύ καλά αλλα γιατί δεν το πιστεύω ρε παιδιά ;

Η μητέρα μου που έχει θυροειδή και είχε πάρει κάποια κιλά πραγματικά είχε πέσει σε κατάθλιψη για πολύ καιρό....υπάρχει άραγε αλήθεια αυτή η αυτοπεποίθηση που δείχνουν ;αν την έχουν ,μαγκιά τους ...αλλά μου φαίνεται σαν να υποκρίνονται πολλές φορές

Δημοσ.

Εχμ...αν είχαν θυροειδή σαν τη μαμά σου, τότε το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να το αποδεχτούν.

Κάποιοι ΔΕΝ μπορούν να αδυνατίσουν.

Δημοσ.

Άσχετο. Μια φορά, εκεί που άραζα ξαπλωμένη στον καναμπέ, μια συμφοιτήτριά μου που ήταν 90+ κιλά, έκατσε πάνω στη λεκάνη μου (για πλάκα ε, δεν ιπείρχε δόλως(internal joke)). Που λέτε τα δα όλα αστρικά.

Δημοσ.

Το να νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου και να μην αφήνεις τα διάφορα στερεότυπα της εκάστοτε εποχής να επιδρούν στην ψυχολογία σου είναι δύσκολο και θέλει να έχεις κοιτάξει πολύ βαθιά μέσα σου για να καταφέρεις να σταματήσεις να είσαι υποχείριο των σημερινών καπιταλιστικών προτύπων και να αναδείξεις ότι έχεις σαν άνθρωπος γοητεύοντας τους γύρω σου.

Τα λεπτοκαμωμένα αγγούρια της σύγχρονης εποχής που θεωρούνται πρότυπα ομορφιάς, κάποτε αντιμετωπίζονταν σαν ψωριάρες, αρρωστιάρες και φτωχές κακομήρες... Γιατι πολύ απλά τότε το πρότυπο ήταν οι πιο πληθωρικές γυναίκες.

Το συγκεκριμένο παράδειγμα δείχνει οτι αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε σαν "ομορφιά" δεν είναι μία απόλυτα καθορισμένη έννοια αλλα μία έννοια η οποία συμπαρασύρεται απο την εκάστοτε οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Έτσι για το αν σε ανάβει ή όχι έαν πρότυπο γυναίκας, παίζει κύριω και βασικό ρόλο αν είσαι και σύμφωνος με τα κοινωνικά ιδεώδη που αντιπροσωπεύει.

Για παράδειγμα, τα ξενέρωτα ανορεξικά κοριτσάκια (ή και αυτά που ακολουθούν συμπεριφορές ωστε να ενταχθούν στην κοινωνική ομάδα αυτών) αντιπροσωπεύουν τον σύχρονο καπιταλιστικό τρόπο σκέψης (και ότι διέπει αυτός). Για παράδειγμα, πρέπει να είμαι λεπτή, να είμαι όμορφη για τους άλλους ( δίαιτες, πλαστικές, κρέμες πρωϊνού, δεκατιανού, μεσημεριανου κτλ ) , να παντρευτώ έναν πλούσιο ή να βρώ τρόπο να βγάλω πολλά λεφτά (είτε με εξαντλητική δουλειά, είτε πουλώντα την ομορφιά μου), μόνο τα λεφτά αξίζουν, μεγάλα σπίτια, μεγάλες πισίνες, μεγάλα εξοχικά, κότερα, Χάμερ , Ρόλεξ, εξοτικά νησιά, παραλιακή κάθε μέρα, 1500 Euro το κρασί κτλ κτλ κτλ. Γιαυτό εγώ σιχαίνομαι και μόνο που τις βλέπω, όχι να φτιαχτώ κιόλας.

Άρα αν η άλλη είναι συνειδητοποιημένη και ξέρει τι θέλει συνεπώς και τι ψάχνει, με λίγα κιλά παραπάνω δεν νομίζω οτι πρέπει εξαναγκαστικά να νιώθει μειωνεκτικά απέναντι στους άλλους.

Επίσης αναφέρεται συνέχεια την υγεία όσον αφορά τους "χοντρούς" ανθρώπους. Και αυτές που κάνουν τις εξαντλητικές δίαιτες και που μένουν τα κόκκαλά τους μόνο μια χαρά προβλήματα υγείας έχουν.

(πληροφοριακά εγώ είμαι 70 κιλά και 1.75 και το αναφέρω για να μην νομίζεται οτι βγάζω κάποια απωθημένα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...