Προς το περιεχόμενο

Περι παχυσαρκίας

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο άντρας πρέπει να είναι έξυπνος, η γυναίκα όμορφη.

Όποιος πει το αντίθετο είναι ή ηλίθιος, ή και γυναίκα.

Για να επιτευχθεί ποιος κοινωνικός στόχος?

Ο ορισμός του σεξιστή.

Είσαι και οφτόπικ

Σου έδωσαν και κάποιοι +

Συγχαρητήρια.

Το θέμα είναι η παχυσαρκία...

Δεν υπάρχει ποιοτικό (γευστικό φαγητό) μόνο μεγάλες ποσότητες άνοστου.

Η καθιστική ζωή που ζούμε είναι επίσης ένας λόγος.

Μου κάνουν εντύπωση αυτές οι αλυσίδες φαστφουντ που διαφημίζουν έφηβους να τρώνε τα φαγητά τους και να κάνουν γκριμάτσες ευχαρίστησης... όταν τα τρώω γιατί δεν μπορώ να κάνω τις ίδιες? :eek:

Η λέξη "νόστιμο", πρόερχεται από τη φράση "νόστιμον ημαρ" (νοστιμος<νοστος, = η μέρα του γυρισμού, της επιστροφής) που βρίσκεται στους πρώτους στίχους της Οδύσειας.

Δυστυχώς ότι σου δώσουν για "νόστιμο" όσο είσαι νέος, σε αυτά θα θες να επιστρέψεις για να νιώσεις το "σπιτικό φαγητό".

Τις τελευταίες δεκαετίες καταστρέφεται η λαική "γευστική μας ταυτότητα" και μετατρεπόμαστε σε μια όλο και πιο καταναλωτική - και σκουπιδοφαγική - κοινωνία. Η Αμερική (που κοροιδεύουμε) δεν είναι μακρυά.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ετσι και αλλιως δεν το πολυκοιτας το υψος εκτος αν μιλαμε για τραγικες καταστασεις.. τα αλλα προσεχεις πρωτα ;)

Δημοσ.

Για να επιτευχθεί ποιος κοινωνικός στόχος?

Ο ορισμός του σεξιστή.

Είσαι και οφτόπικ

Σου έδωσαν και κάποιοι +

Συγχαρητήρια.

Για τα πλας δεν ευθύνομαι, δε τα γουστάρω και πολύ γιατί με στοχοποιούν καλή ώρα, αλλά δεν φταίω.

Ερώτηση στο χαλαρό (κι αν δεν θες να βγεις οφ τοπικ άνοιξε τόπικ για το σεξισμό):

Αν σε πλακώσει στα χαστούκια ο δικός σου θα χωρίσεις με συνοπτικές διαδικασίες ή θα το συζητήσεις;

Δημοσ.
1,65 νομίζω είναι ο Μ.Ο. στην Ελλάδα για τους θηλυκούς ανθρώπους

Ναι αλλά τη χαμηλοκωλίαση πού την πάς; Μείον δέκα-δεκαπέντε εκατοστά κατά προσέγγιση.

Δημοσ.

Αν σε πλακώσει στα χαστούκια ο δικός σου θα χωρίσεις με συνοπτικές διαδικασίες ή θα το συζητήσεις;

It's a trap. It's a trαp!
Δημοσ.

Έλα να το πάρει το ποτάμι, με έχει έχει φάει η περιέργεια.

Παίρνω εγώ το ρίσκο, θα τον χωρίσει με συνοπτικές, θα του κάνει και μήνυση για σωματικές βλάβες, ύποπτους πονοκεφάλους, ψυχολογικά, προσβολή της προσωπικότητάς της, ασφαλιστικά μέτρα κλπ.

Ποια είναι η απάντηση (να την λέω κι εγώ) ε ;

:P

Δημοσ.

Παίρνω εγώ το ρίσκο, θα τον χωρίσει με συνοπτικές, θα του κάνει και μήνυση για σωματικές βλάβες, ύποπτους πονοκεφάλους, ψυχολογικά, προσβολή της προσωπικότητάς της, ασφαλιστικά μέτρα κλπ.

Ποια είναι η απάντηση (να την λέω κι εγώ) ε ;

Και καλά θα κάνει η τύπισσα... Εμένα αν το έκανε κάποιος στην αδελφή μου θα το σκότωνα, με συνοπτικές διαδικασίες.

Τα χαστούκια, μόνο στο σέξ επιτρέπονται. (και αν το θέλει και η γυναίκα φυσικά)

Αααα και όποιος πηγαίνει μόνο με ηλίθιες "γκόμενες", πάει γιατι πολύ απλά είναι κομπλεξικός και θέλει να νιώθει ανώτερος. Εμένα η γυναίκα μ'αρέσει να είναι έξυπνη, σέξυ και με χαρακτήρα αλλιώς βαριέμαι σε έναν μήνα.

Δημοσ.
Τα χαστούκια, μόνο στο σέξ επιτρέπονται. (και αν το θέλει και η γυναίκα φυσικά)

Ε και αν δεν θέλει, την πατάς ένα χέρι ξύλο και θα θελήσει.

Δημοσ.

Είναι αυτό που λέει η μοσκίτο.

Η ερώτηση προεξοφλεί σεξιστικά στερεότυπα, άνδρας-κτήνος-γυναίκα-μάρτυρας,άνδρας-δύναμη-γυναίκα-υποχείριο, άνδρας-σεξιστής-γυναίκα-γίδι,άνδρας-θύτης-γυναίκα-θύμα.

Ένας άνδρας που θα έτρωγε χαστούκια δεν θα έκανε τίποτα από τα δύο, μάλλον θα έφευγε για 2-3 ώρες ώστε να μην κλιμακώσει τις βιαιοπραγίες.

Αν πει "τον αφήνω" χρησιμοποιεί την απουσία ώς όπλο, αν πει "το συζητάω" είναι θύμα και θα τις ξαναφάει, αν πει "τον πλακώνω κι εγώ" θα γίνει ερωτική διαστροφή.

Οτι και να απαντηθεί θα περιέχει σεξιστική βάση, γιατί ο κόσμος είναι σεξιστικός κι εγώ τρολλάρω:P Η βία δεν είναι σεξισμός, είναι έγκλημα, τόσο απλά.

π.χ.

Και καλά θα κάνει η τύπισσα... (1)Εμένα αν το έκανε κάποιος στην αδελφή μου θα το σκότωνα, με συνοπτικές διαδικασίες.

(2)Τα χαστούκια, μόνο στο σέξ επιτρέπονται. (και αν το θέλει και η γυναίκα φυσικά)

Και οι δύο ατάκες έχουν ειπωθεί κι εφευρεθεί τουλάχιστον 70 χρόνια πριν από την ίδια σεξιστική γενιά.

Το "η γυναίκα θέλει σφαλιάρα για να στρώσει" (τομνι και το χταπόδι) και το "τη γυναίκα ούτε με τριαντάφυλλο δεν τη χτυπάμε" είναι 2 όψεις του ίδιου σεξιστικού νομίσματος.

Το "η γυναίκα στην κουζίνα" και το "η γυναίκα μπορεί να κάνει ότι κι ο άνδρας" παρομοίως.

Σεξισμός δεν είναι μόνο να λες πως ένα φύλο είναι κατώτερο ενός άλλου, είναι και να αφήνεις την αμφιβολία να αιωρείται.

Πριν λίγες ημέρες πήγα στο περίπτερο και γυρίζοντας βγαίνει ένα ζευγάρι από ένα ταξί. Το αρσενικό ήταν κοντόχοντρο με προσεγμένο τετραγωνισμένο μούσι και το θηλυκό παχυλό, καλοβαμμένο. Από τις κινήσεις τους κατάλαβα πως είχαν τσακωθεί, εκείνος την κοίταζε αγριεμένος, εκείνη κοίταζε μακριά σα να ήθελε να φύγει. Σε κάποια φάση την πιάνει από το μπράτσο βίαια και την τραβάει λέγοντάς της με συγκρατημένη υστερία "έεελα να σου πω ντεεε" σφίγγοντας τα δόντια. Αντέδρασα εκείνη τη στιγμή γιατί δεν γουστάρω αυτούς τους τύπους που φοράνε πόλο μέσα στο τζιν και η ζώνη τους είναι πάντα λίγο πάνω από τον αφαλό, και καθισμένος επάνω στο ποδήλατο τη ρωτάω "όλα εντάξει;" Αυτός κάτι πήγε να μου πει κι αμέσως ούρλιαξα στη μούρη της "ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ;" Μάλλον τρόμαξαν και οι δύο και μου είπε το θηλυκό "ναι, καλά είμαι". Μετά καθόμουν και τους κοίταζα να φεύγουν λίγο πιο ήρεμοι, αφού οι ενδορφίνες άρχισαν να παίρνουν τη θέση της αδρεναλίνης που τους προκάλεσα. Σε εκείνη τη φάση δεν ήμουν λιγότερο σεξιστής απ' ότι εκείνος. Αυτός χρησιμοποίησε τη δύναμή του στο ταίρι του, εγώ την δική μου σε αυτόν. Εκείνη λούζερ ήρθε, λούζερ έφυγε. Δεν αμύνθηκε, δεν επιτέθηκε, έμεινε αμέτοχη.

Όπως ένας άνδρας είναι σεξιστής όταν λέει "η γυναίκα πρέπει να είναι όμορφη, ο άνδρας έξυπνος" έτσι είναι και μια γυναίκα όταν ξοδεύει δεκαπλάσιο χρόνο στη μούρη της κάθε πρωί από τον άνδρα. Ο άντρας δεν βάφεται το πρωί γιατί δεν έχει πρόβλημα με τη φάτσα του. Η γυναίκα βάφεται γιατί αλλιώς θα φαίνονται οι μαύροι κύκλοι, το σπυράκι και οι πανάδες. Το θέμα είναι όμως, τα κρύβει γιατί δεν της αρέσουν, τα κρύβει γιατί δεν τα δέχονται οι άλλοι ή τα κρύβει γιατί θέλει να είναι ζευγαρώσιμη;

Ο σεξισμός δεν είναι εφεύρεση του άνδρα, αλλά και των δύο φύλων.

Και βρίσκω την όλη αντιμετώπιση από το "γυναικείο κίνημα" ηλίθια. Ναι και μια γυναίκα μπορεί να γίνει βοθρατζής. Αυτό είναι κάτι όμως που ούτε οι άντρες ήθελαν να κάνουν. Και το χειρότερο είναι μια γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της ξανθά παλεύοντας για το δικαίωμά της να είναι βοθρατζής.

Δημοσ.

Είναι αυτό που λέει η μοσκίτο.

Η ερώτηση προεξοφλεί σεξιστικά στερεότυπα, άνδρας-κτήνος-γυναίκα-μάρτυρας,άνδρας-δύναμη-γυναίκα-υποχείριο, άνδρας-σεξιστής-γυναίκα-γίδι,άνδρας-θύτης-γυναίκα-θύμα.

Ένας άνδρας που θα έτρωγε χαστούκια δεν θα έκανε τίποτα από τα δύο, μάλλον θα έφευγε για 2-3 ώρες ώστε να μην κλιμακώσει τις βιαιοπραγίες.

Αν πει "τον αφήνω" χρησιμοποιεί την απουσία ώς όπλο, αν πει "το συζητάω" είναι θύμα και θα τις ξαναφάει, αν πει "τον πλακώνω κι εγώ" θα γίνει ερωτική διαστροφή.

Οτι και να απαντηθεί θα περιέχει σεξιστική βάση, γιατί ο κόσμος είναι σεξιστικός κι εγώ τρολλάρω:P Η βία δεν είναι σεξισμός, είναι έγκλημα, τόσο απλά.

π.χ.

Και οι δύο ατάκες έχουν ειπωθεί κι εφευρεθεί τουλάχιστον 70 χρόνια πριν από την ίδια σεξιστική γενιά.

Το "η γυναίκα θέλει σφαλιάρα για να στρώσει" (τομνι και το χταπόδι) και το "τη γυναίκα ούτε με τριαντάφυλλο δεν τη χτυπάμε" είναι 2 όψεις του ίδιου σεξιστικού νομίσματος.

Το "η γυναίκα στην κουζίνα" και το "η γυναίκα μπορεί να κάνει ότι κι ο άνδρας" παρομοίως.

Σεξισμός δεν είναι μόνο να λες πως ένα φύλο είναι κατώτερο ενός άλλου, είναι και να αφήνεις την αμφιβολία να αιωρείται.

Πριν λίγες ημέρες πήγα στο περίπτερο και γυρίζοντας βγαίνει ένα ζευγάρι από ένα ταξί. Το αρσενικό ήταν κοντόχοντρο με προσεγμένο τετραγωνισμένο μούσι και το θηλυκό παχυλό, καλοβαμμένο. Από τις κινήσεις τους κατάλαβα πως είχαν τσακωθεί, εκείνος την κοίταζε αγριεμένος, εκείνη κοίταζε μακριά σα να ήθελε να φύγει. Σε κάποια φάση την πιάνει από το μπράτσο βίαια και την τραβάει λέγοντάς της με συγκρατημένη υστερία "έεελα να σου πω ντεεε" σφίγγοντας τα δόντια. Αντέδρασα εκείνη τη στιγμή γιατί δεν γουστάρω αυτούς τους τύπους που φοράνε πόλο μέσα στο τζιν και η ζώνη τους είναι πάντα λίγο πάνω από τον αφαλό, και καθισμένος επάνω στο ποδήλατο τη ρωτάω "όλα εντάξει;" Αυτός κάτι πήγε να μου πει κι αμέσως ούρλιαξα στη μούρη της "ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ;" Μάλλον τρόμαξαν και οι δύο και μου είπε το θηλυκό "ναι, καλά είμαι". Μετά καθόμουν και τους κοίταζα να φεύγουν λίγο πιο ήρεμοι, αφού οι ενδορφίνες άρχισαν να παίρνουν τη θέση της αδρεναλίνης που τους προκάλεσα. Σε εκείνη τη φάση δεν ήμουν λιγότερο σεξιστής απ' ότι εκείνος. Αυτός χρησιμοποίησε τη δύναμή του στο ταίρι του, εγώ την δική μου σε αυτόν. Εκείνη λούζερ ήρθε, λούζερ έφυγε. Δεν αμύνθηκε, δεν επιτέθηκε, έμεινε αμέτοχη.

Όπως ένας άνδρας είναι σεξιστής όταν λέει "η γυναίκα πρέπει να είναι όμορφη, ο άνδρας έξυπνος" έτσι είναι και μια γυναίκα όταν ξοδεύει δεκαπλάσιο χρόνο στη μούρη της κάθε πρωί από τον άνδρα. Ο άντρας δεν βάφεται το πρωί γιατί δεν έχει πρόβλημα με τη φάτσα του. Η γυναίκα βάφεται γιατί αλλιώς θα φαίνονται οι μαύροι κύκλοι, το σπυράκι και οι πανάδες. Το θέμα είναι όμως, τα κρύβει γιατί δεν της αρέσουν, τα κρύβει γιατί δεν τα δέχονται οι άλλοι ή τα κρύβει γιατί θέλει να είναι ζευγαρώσιμη;

Ο σεξισμός δεν είναι εφεύρεση του άνδρα, αλλά και των δύο φύλων.

Και βρίσκω την όλη αντιμετώπιση από το "γυναικείο κίνημα" ηλίθια. Ναι και μια γυναίκα μπορεί να γίνει βοθρατζής. Αυτό είναι κάτι όμως που ούτε οι άντρες ήθελαν να κάνουν. Και το χειρότερο είναι μια γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της ξανθά παλεύοντας για το δικαίωμά της να είναι βοθρατζής.

Ας σβήσει κάποιος το -1 από το πόστ του Frenzy. Για +1 πήγαινα, αλλά δεν έχω συνηθίσει ακόμη το touchpad. :P

Δημοσ.

Ορθά τα λες, τυχόν ενστάσεις αφού πιω καφέ, πάρε τώρα ένα +1 να στοχοποιηθείς, να μάθεις άλλη φορά να τρολλάρεις.

(edit, εγώ + έριξα, είχε πάει ήδη -2). :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...