paxpel Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μέλος της ομάδας ανάπτυξης ενός ΜΜΟ παιχνιδιού το οποίο υλοποιήθηκε από ελληνικά "χέρια" και γράφω αυτό το post για να ζητήσω την γνώμη σας και την άποψή σας για το παιχνίδι. Το θέμα του παιχνιδιού είναι η προϊστορική εποχή και ο βασικός πρωταγωνιστής είναι ο UGH ένας άνθρωπος των σπηλαίων. Η διεύθυνση του παιχνιδιού είναι http://www.ughonline.com Περιμένω σχόλια και προτάσεις και είμαι στην διάθεσή σας για τυχόν ερωτήσεις
paxpel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μου φαίνεται μάλλον έβαλα το ποστ σε λάθος κατηγορία. Μήπως έπρεπε να είναι στην κατηγορία games?
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 "Δουνουτούγκ" χαχαχαχαχα... καλούτσικο φαίνεται. Ψιλό Ikariam φάση, θα το δοκιμάσω λίγες μέρες... ευχαριστώ
leonidas_fs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 έχει πλάκα το παιχνιδάκι αλλα λίγο ζόρικο στο παίξιμο..Δηλαδη χάθηκα λιγο μέχρι να καταλάβω τι πρέπει να κανω.. Must:Βάλε ενα tutorial, ενα videaki που να λέει πως ξεκινάς, που πας, τι πρεπει να πατήσεις εκει...
dark_banishing Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Το παιχνίδι έχει κάποιες καλές ιδέες αλλά έπρεπε να μας πεις ότι είναι σε beta φάση ! Έχει αρκετά προβλήματα προς το παρών και δεν μ αρέσει να τεστάρω beta προϊόντα. Όταν το τελειώσετε ξαναπόσταρε..
paxpel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 To παιχνίδι πράγματι είναι σε beta φαση αλλά είναι playable. Γνωρίζουμε πως το tutorial είναι ένα σημείο που πάσχουμε αλλά κοιτάμε να το βελτιώσουμε. Τα help είναι χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις. Το ελεφαντόδοντο παράγεται από τους ugh που δεν δουλεύουν στο δάσος, λίμνη, ορυχείο. Θέλω να μαζέψω γνώμες και εντυπώσεις περισσότερο για αυτό το έκανα ποστ εδώ.
kaiowas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Εκανα acount και κολλαει συνεχεια. Αν τυχον πατυχεις 2 πραγματα σε ενα λεπτο εχει κολλησει στανταρ σε μαυρη οθονη. Γενικα εχει πλακα η ιδεα αν και δεν ξερω τι πρεπει να κανω για το καθενα. Επισης αυτο με το αγορασε διαμαντακια για 10 ευρω και 100 ευρω για να κανεις boost το θεωρω γενικα game killer.
cosmos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Στο πρώτυπο άλλων παιχνιδιών που ήδη υπάρχουν. Κολλάει πάρα πολύ γενικά. Χάνεσαι όντως ,δεν βρίσκεις εύκολα που είναι η βάση σου...πως να ανακαλύψεις δωμάτια κτλ κτλ. κ γενικά ποιός είναι ο σκοπός σου. Σαν προσπάθεια καλή θα έλεγα αλλά θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Το "αγόρασε διαμαντάκια" που λέει κ ο πιο πάνω....εεε είναι κάπως....σε beta φάση κιόλας!
sndev Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 εμένα μαρεσε ναι όντος θέλει λίγο ψάξιμο στην αρχή μου φάγε καμιά ωρίτσα να δω κάποια πράματα πως λειτουργεί αλλά μόλις μπεις στη φιλοσοφία είναι πολύ εύκολα μετά ώστε να αποφασίσεις τι βήματα θα ακολουθήσεις για να αναπτυχθεις . γενικά από οτι κατάλαβα πρέπει να νε ζόρικο λόγω χρόνου και μόνο όμως που ζητάει για να μαζέψεις υλικά και να αναβαθμίσεις κατηγορίες από κει και πέρα όλα γίνονται πολύ πιο γρήγορα λόγω των διαμαντιών που όμως αγοράζεις αφού σε τελειώσουν αυτά που ήδη έχεις ίσως θα πρεπε να δίνεται σε πιο πόλους παίχτες bonus και όχι στους πρώτους 10 σε πόντους ώστε να προσπαθείς να μπεις στη λίστα παίζοντας και όχι αγοράζοντας πάντως θα ασχοληθώ σίγουρα κάποιες μέρες
paxpel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Θα ήθελα να προσθέσω πως καθώς τα γραφικά είναι όλα hand drawn από τον δημιουργό κόμικ Σπύρο Δερβενιώτη (Μάνα Ρέιβερ - Καλού Κακού κτλ) σίγουρα υπάρχει μια καθυστέρηση η οποία ανταμείβεται από την ποιότητα των γραφικών. Επίσης να γνωρίζετε πως μόνο την πρώτη φορά που φορτώνετε κάποιο γραφικό υπάρχει μικρή καθυστέρηση. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η cache. Δηλαδή εάν είστε τακτικός παίκτης, η ταχύτητα είναι πολύ πιο γρήγορη.
dark_banishing Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Αν διορθωθούν όλα τα bugs. βελτιωθεί η ταχύτητα και γίνει reset το παιχνίδι τότε θα είναι πολύ ωραίο. Τώρα δεν έχει νόημα να παίζεις όταν ξέρεις ότι οι μονάδες χάνονται / πολλαπλασιάζονται / κάνεις πόλεμο και είτε κερδίσεις - χασεις δεν έχει κάποια διαφορά κλπ.... Επίσης έχω ξεχάσει τον κωδικό μου, και μου στέλνει στο email ένα λινκ που μου επιτρέπει να κάνω login για μια φορά, αλλά δεν μπορώ να τον αλλάξω γιατί μου ζητάει τον παλιό κωδικό (που δεν θυμάμαι!)......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.