gipo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 καλησπέρα, έχω ένα sony vaio, τον αγόρασα περίπου ένα μισή χρόνο πριν. είχε πάνω vista, έκανα φορματ πριν λίγο καιρό και εγκατεστησα τα seven, έβαλα όλους τους drivers. υπάρχουν φορές που μου κολλάει δεν ξέρω το λόγο, δεν έχω πολλά προγράμματα, και δεν χτυπάει μεγάλες ταχύτητές η ram είναι στο 51% (χωρίς κανένα πρόγραμμα ανοιχτό). όταν έχω ανοιχτό το chome και ανοίξω 3-4 παράθυρά θα κολλήσει. η όταν έχω ανοιχτό μόνο ένα παράθυρο στο ίντερνετ και ένα παράλληλο πρόγραμμα θα κολλήσει ξανά. τι είναι αυτό ακριβώς που φταίει;
painkiller44 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 καλησπέρα, έχω ένα sony vaio, τον αγόρασα περίπου ένα μισή χρόνο πριν. είχε πάνω vista, έκανα φορματ πριν λίγο καιρό και εγκατεστησα τα seven, έβαλα όλους τους drivers. υπάρχουν φορές που μου κολλάει δεν ξέρω το λόγο, δεν έχω πολλά προγράμματα, και δεν χτυπάει μεγάλες ταχύτητές η ram είναι στο 51% (χωρίς κανένα πρόγραμμα ανοιχτό). όταν έχω ανοιχτό το chome και ανοίξω 3-4 παράθυρά θα κολλήσει. η όταν έχω ανοιχτό μόνο ένα παράθυρο στο ίντερνετ και ένα παράλληλο πρόγραμμα θα κολλήσει ξανά. τι είναι αυτό ακριβώς που φταίει; δεν μας ειπες ομως τι vaio εχεις
ocSe7en Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μήπως τη στιγμή που κολλάει το laptop ο επεξεργαστής του χρησιμοποιείτε 100%; Για δες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.