Προς το περιεχόμενο

Honda INNOVΑ παπακι!!!!

puma1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Honda INNOVA

Παπάκι

Τιμή : 1.000 €

125 cc, 92 hp, 36500 km, Χρονολογία:2005/1, Μαύρο, Βιβλίο Service

Τι λετε?αξιζει τα χρηματα του?το εχω δει και απο κοντα,ειναι μια χαρα εμφανισιακα,σε πολυ καλη κατασταση!!!!αλλα επειδη το ειχε νεαρος φοβαμαι μηπως του εχει βγαλει το λαδι μηχανικα!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H τιμη του δν πεφτει αλλο?Ειδικα που εχει βγει και το innova το i , πριν λιγες μερες που κοιταζα και εγω ειχα βρει αντοιστιχα με αυτο που περιγραφεις με 200-300 ευρω κατω απο αυτο...

Ενταξη και εγω ειχα βρει..αλλα ηταν αστα να πανε!!!μεταχειριση,την χειροτερη!!!!

Αυτο ηταν σε αριστη κατασταση....τουλαχιστον εξωτερικα!!!αλλα και μηχανικα λιγο που το ειδα εγω μια χαρα μου φανικε!!!!

Αν ηταν σε αριστη κατασταση εμφανισιακα και μηχανικα οπως το ειδες και αφου εχεις δει και αλλα και ηταν αστα να πανε προσπαθησε να ριξεις την τιμη και χτυπα το;)

Honda INNOVA

Παπάκι

Τιμή : 1.000 €

125 cc, 92 hp, 36500 km, Χρονολογία:2005/1, Μαύρο, Βιβλίο Service

Τι λετε?αξιζει τα χρηματα του?το εχω δει και απο κοντα,ειναι μια χαρα εμφανισιακα,σε πολυ καλη κατασταση!!!!αλλα επειδη το ειχε νεαρος φοβαμαι μηπως του εχει βγαλει το λαδι μηχανικα!!!!!

Σιγά μην είναι και 200άλογα το παπί ρε! :lol:

Πλακίτσα, πάντως έχει αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη του για μηχανάκι, εγώ θα έψαχνα για κάποιο Innova με λιγότερα χιλιόμετρα.

ειναι σκυλι παντως το παπι, το εχει και μια φιλη μου και πραγματικα δεν εχω δει χειροτερη κακομεταχειρηση σε μηχανακι απο ανθρωπο. και παει ακομα μια χαρα

Παδια, ας σοβαρευτουμε! Το μηχανακι πρεπει να το τσεκαρει μηχανικος, δεν μπορουμε να κρινουμε απο την εμφανιση. Πρεπει να τσεκαρει σκελετο-ζαντες-αναρτησεις-συμπιεση μοτερ-ήχο μοτερ.

Επισης δεν κρινουμε ενα μηχανακι απο την κακομεταχειριση που του εχει κανει καποιος ασχετος, μπορει να ετυχε να αντεξε.

Παδια, ας σοβαρευτουμε! Το μηχανακι πρεπει να το τσεκαρει μηχανικος, δεν μπορουμε να κρινουμε απο την εμφανιση. Πρεπει να τσεκαρει σκελετο-ζαντες-αναρτησεις-συμπιεση μοτερ-ήχο μοτερ.

Επισης δεν κρινουμε ενα μηχανακι απο την κακομεταχειριση που του εχει κανει καποιος ασχετος, μπορει να ετυχε να αντεξε.

Εκεί είναι το ζουμί. Ακόμα και μερικά κινέζικα περνούν το "Survival of the fittest"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...