Προς το περιεχόμενο

Απο τσιγαρα σε καπνο

puma1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απο τις εξετάσεις αίματος τι καταλαβαίνεις; Εγώ μόλις έκανα και όλα ήταν κυριλλέ; Τι σου έδειξε εσένα ανεβασμένο στις εξετάσεις σου, ώστε να ξέρω κι εγώ όταν δώ κάτι ανεβασμένο οτι οφείλεται στο τσιγάρο.

Αυξημένα ερυθρα αιμοσφαίρια.

Τα ερυθρα αιμοσφαίρια ειναι υπεύθυνα για να περνάει αρκετο οξυγόνο στο αίμα.

Σε εμένα δεν περνούσε το 100 % και ετσι ο οργανισμος μου παράγει παραπάνω ερυθρα αιμοσφαιρια. Υποψην ειμαι 22 και κάπνιζα απο τα 17 2 πακετα την μερα...

Ειναι ανάλογα στον οργανισμο..(χωρις αυτο να σημαινει κατι ομως)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ: (και ναι ειναι αληθεια πιστεψτε το)

Ατομο 18 χρονων εφραγμα απο κάπνισμα, εναν άλλο 21 χρονων καρδιακή ανεπάρκεια που πάλι οφείλεται στο κάπνισμα(ισως οχι 100 % αλλα ότι να πείς έχει μια ευθύνη)

οπως επισης απέναντι απο το σπίτι μου έμενε ενα παππούς ο οποίος κάπνιζε απο τα 15 του 2-3 πακέτα παπαστρατος. Πέθανε στα 97...

Το κάπνισμα επηρεάζει όλους τους καπνιστές(και οχι μονο),απλα αλλους πολυ και άλλους λιγότερο..

ΥΓ Μπείτε στο youtube και γραψτε antismoking και θα δείτε ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VQjF0dI40SE&feature=related]Παραδειγμα εδω...[/ame]Είναι λιγο μακάβριο ομως να ξερετε...:fear:

edit: ΔΕΝ ειναι αστείο το τσιγάρο παιδια.. κανει τεράστιο κακο ακόμα και αυτό το 1 τσιγαράκι...

Δημοσ.
Ε εντάξη έχω δεί και πιο μακάβρια βιντεάκια. Πάτα Rotten Lungs στο google για να δείς εικόνες.

Τα είδα...:fear:

Και παρ'ολα αυτα καπνίζεις ακομα?? Τι περιμένεις να πάθεις κατι και μετα να το κόψεις?

Πετα τη την μαλακία να ησυχάσεις!! Πετα και ξεκίνα κανα ποδήλατο-τρέξιμο..

ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι δυσκολο..ΘΕΛΗΣΗ ΘΕΛΕΙ!!! Αλλοι στο φεγγάρι πηγαν ενα τσιγάρο δεν μπορειται να κόψετε?? (Βαζω και εμένα μεσα που τελικα ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!! )

Πως??

Οποτε ήθελα στην αρχη κάπνιζα..έκανα π.χ 5-10 τσιγαρα την μέρα (Παντα τράκα εννοείται!Δεν αγόρασα πακέτο ξανα!) απλα κάθε μέρα έκανα γυμναστικη..Είτε ποδήλατο,είτε τρέξιμο,είτε βάρη,είτε περπάτημα! Μέρα με την μέρα τα 5-10-15 τσιγάρα θα γίνουν 2-1 και μετα ΚΑΝΕΝΑ!!! Ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ και το ξέρουμε ολοι!!

Δημοσ.

Παντως υπαρχουν κατι τσιγαρα που ειναι 40ρια και κανουν 4ευρω,4/40=0,10λεπτα το τσιγαρο και το εχεις και ετοιμο!!!!χαχαχαχα!!!!rockets νομιζω λεγονται,δεν ειμαι σιγουρος!!!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

θελω ενα καπνο ουτε πολυ βαρη ουτε πολυ ελαφρη με ωραια γευση και ωσμη προς τη γλυκεια χωρις πολλα αρωματα και χημεικα να μν ξερενει το λαιμο αλλα και να μν χανετε η γευση του τσιγαρου τι μου προτινεις και με τι χαρτακια και φιλτρακια??? πες μου γτ μεχρι την παρασκευη το μεσημερι πρεπει να εχω αποφασισει...

εμενα μου προτιναν old holborn yellow white,camel,karelia,vann nelle,drum blond τι λες ποιο απο αυτα ειναι πιο κοντα σε αυτα που ζητω???

Δημοσ.

θελω ενα καπνο ουτε πολυ βαρη ουτε πολυ ελαφρη με ωραια γευση και ωσμη προς τη γλυκεια χωρις πολλα αρωματα και χημεικα να μν ξερενει το λαιμο αλλα και να μν χανετε η γευση του τσιγαρου τι μου προτινεις και με τι χαρτακια και φιλτρακια??? πες μου γτ μεχρι την παρασκευη το μεσημερι πρεπει να εχω αποφασισει...

εμενα μου προτιναν old holborn yellow white,camel,karelia,vann nelle,drum blond τι λες ποιο απο αυτα ειναι πιο κοντα σε αυτα που ζητω???

απευθύνεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα? biggrin.gif

Δημοσ.

Golden Virginia για την περιπτωση σου, απαλος, ελαφρυς, υγρος, δεν ξεραινει κ δεν τσούζει! :P

Χαρτάκια όσο πιο λεπτά τοσο πιο καλά. Μπλε κ γαλάζια ειναι τα καλύτερα κατα τη γνώμη μου.

(πριν πει κανένας για τα ασημί, τονίζω πόσο συχνα μπορεί να σβήνουν, πόσο υγραέριο ρουφάς ανάβοντας συνέχεια)

Δημοσ.

Κοποτε ειχα παρει τα rockets που αναφερει ενας φιλος και ηταν ΑΘΛΙΑ.Αν εκανες πανω απο 4-5 τσιγαρα τη μερα δε μπορουσες να μιλησεις.

Τωρα κανω G.vriginia χαρτακια γαλαζια και φιλτρακια swan κοκκινα.Και καμια φορα για αλλαγη ASSOS κανει 2,70 και εχει αρκετα καλη γευση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...