Προς το περιεχόμενο

Απο τσιγαρα σε καπνο

puma1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας!!!Λοιπον γνωριζουμε ολοι οτι τα τσιγαρα εχουν φτασει στα υψη και για αυτο δεν μπορουμε να κανουμε τπτ....γιατι πολυ απλα το καπνισμα δεν κοβεται!!!

Στο θεμα μας λοιπον,εγω εδω και 4 χρονια καπνιζω κανονικα(2-3 πακετα την εβδομαδα)και οπως καταλαβαινεται στην καλυτερη να το μειωσω αλλα παλι δεν θα εχει και τοσο αποτελεσμα!!!Για αυτο σκεφτομαι να αρχισω με καπνο!!!!

Πιστευεται οτι συμφερει πολυ?Ας πουμε οτι καπνος κανει 3.8ευρω, 0.5ευρω τα χαρτακια και 1.3 τα φιλτρακια!!!Συνολο 5.6ευρω!!!!!εγω εκανα μια μαρκα τσιγαρων αξιας 3ευρω...και χρειαζομουν δλδ 6-9ευρω την εβδομαδα για τα τσιγαρα!!!τωρα λετε να μου φτανουν 5.6ευρω για μια εβδομαδα?

Δημοσ.

Στο θεμα μας λοιπον,εγω εδω και 4 χρονια καπνιζω κανονικα(2-3 πακετα την ημερα)και οπως καταλαβαινεται στην καλυτερη να το μειωσω αλλα παλι δεν θα εχει και τοσο αποτελεσμα!!!Για αυτο σκεφτομαι να αρχισω με καπνο!!!!

Πιστευεται οτι συμφερει πολυ?Ας πουμε οτι καπνος κανει 3.8ευρω, 0.5ευρω τα χαρτακια και 1.3 τα φιλτρακια!!!Συνολο 5.6ευρω!!!!!εγω εκανα μια μαρκα τσιγαρων αξιας 3ευρω...και χρειαζομουν δλδ 6-9ευρω την εβδομαδα για τα τσιγαρα!!!τωρα λετε να μου φτανουν 5.6ευρω για μια εβδομαδα?

Μα αν εκανες δυο τρια πακετα τσιγαρα την ημερα και τα τσιγαρα σου καναν 3 ευρω οπως αναφερεις πως γινετε και χρειαζοσουν μονο 6-9 ευρω την εβδομαδα??

Δημοσ.
Μα αν εκανες δυο τρια πακετα τσιγαρα την ημερα και τα τσιγαρα σου καναν 3 ευρω οπως αναφερεις πως γινετε και χρειαζοσουν μονο 6-9 ευρω την εβδομαδα??

Την εβδομαδα ηθελα να γραψω φιλε μου!!!μπερδευτικα!!!

Δημοσ.

Εγω προσωπικα καπνιζω καπνο αρκετα χρονια πανω απο 7 με διαφορες περιοδους να το γυρναω σε τσιγαρα κανονικα γιατι ψιλο μπουχτιζα , ο καπνος ο 25αρης προσωπικα σε εμενα κραταει 3 μερες (στο τελειωμα της τριτης μερας αγοραζω καπνο)τωρα χαρτακια σχεδον με καθε καπνο αλλες φορες εναμιση καπνο αγοραζα και οσο για φιλτρακια στους τρεις καπνους επερνα πακετακι με 150 φιλτρα , στην αρχη σιγουρα πιστευω πως θα καπνιζεις λιγοτερο αν δν ξερεις να στριβεις και καλα αρα με δυο καπνους ισως και εναμιση να καλυπτεις την βδομαδα σου αλλα οσο το στριψιμο σου γινετε συνηθεια θα καπνιζεις οπως πρωτα (εγω πλεον μετα απο τοσα χρονια καπνο στριβω οπουδηποτε και οποτεδηποτε)...

Δημοσ.

Κάποτε συνέφερε τρελά το στριφτό όταν υπήρχαν διαφορές σε τιμή πακέτου τσιγάρων κ πακέτου καπνού 25mg. Με τις τιμές που έχουν και τα δύο τώρα, αν ήμουν καπνιστής θα το έκοβα. Είναι καθαρή απάτη και κοροϊδία.

Δημοσ.
ο καπνος ο 25αρης προσωπικα σε εμενα κραταει 3 μερες (στο τελειωμα της τριτης μερας αγοραζω καπνο)

Πόσα τσιγάρα κάνεις την ημέρα και βγάζεις 3 μέρες με 25άρι?

Δημοσ.

Στον 25άρη αν δεν κάνω λάθος βγάζω γύρω στα 45-50 τσιγάρα. Δεν τα έχω μετρήση αλλα κάπου εκεί πρέπει να είναι. (εγώ βέβαια βάζω μπόλικο καπνό στο κάθε τσιγάρο)

Δημοσ.
Στον 25άρη αν δεν κάνω λάθος βγάζω γύρω στα 45-50 τσιγάρα. Δεν τα έχω μετρήση αλλα κάπου εκεί πρέπει να είναι. (εγώ βέβαια βάζω μπόλικο καπνό στο κάθε τσιγάρο)

Και εγω καμια 50ρια, γενικα ισα ισα φτανουν τα χαρτακια για καθε καπνο

Στο αν συμφερει, 4,80 για χαρτακια φιλτρακια και καπνο (3,8 ο καπνος, 0,5 τα χαρτακια και 0,5 τα φιλτρακια)

δηλαδη 0,096 λεπτα το τσιγαρο

Με ενα πακετο τσιγαρα στα 3ε (ποσο εχει φτασει το πακετο? στα 3 το εχω αφησει :P) βγαινει 0,15 λεπτα το τσιγαρο

Αρα για 100 τσιγαρα εχεις χαλασει 9,6ε για καπνο και 15ε για τσιγαρα

Δημοσ.

0.63 Ε για τα 50 φιλτράκια πάει... Οπότε 50/(3.80+0.5+0.63)=0.099

Άρα 0.099Ε το τσιγάρο με καπνό ή 0.19Ε το έτοιμο τσιγάρο (γιατι νομίζω και τα έτοιμα 3.80Ε κάνουν τα περισσότερα)

Δηλαδή τα έτοιμα σου στοιχίζουν σχεδόν το 2πλάσιο σε χρήμα.

Δημοσ.
0.63 Ε για τα 50 φιλτράκια πάει... Οπότε 50/(3.80+0.5+0.63)=0.099

Άρα 0.099Ε το τσιγάρο με καπνό ή 0.19Ε το έτοιμο τσιγάρο (γιατι νομίζω και τα έτοιμα 3.80Ε κάνουν τα περισσότερα)

Δηλαδή τα έτοιμα σου στοιχίζουν σχεδόν το 2πλάσιο σε χρήμα.

Ποτε ακριβυνανα και τα χαρτακια? ακομα με 0,5 τα παιρνω :P

Δημοσ.

Τα φιλτράκια έγραψα οτι δεν είναι 0.5 αλλα 0.63Ε (για τα χαρτάκια έβαλα το 0.5Ε)... Τα 120 φιλτράκια έχουν 1.5Ε άρα 0.0125Ε το φιλτράκι. Άρα τα 50 θα έχουν 0.625Ε...

Και το όφελος του καπνού είναι πολύ μεγαλύτερο αν σκεφτείς τον χρόνο που καπνίζεται το έτοιμο με τον χρόνο που καπνίζεται το στριφτό. Εμένα το στριφτό μου πέρνει γύρω στο 15λεπτο και αν κάνω και κάτι άλλο πχ. να μιλάω, να βλέπω ταινία κτλ μπορεί να μου πάρει και παραπάνω. Ενώ τα κανονικά μέσα σε ένα 3λεπτο το έχεις κάνει. (παλιά που κάπνιζα έτοιμα έκανα 3 πακέτα την ημέρα εύκολα)

Δημοσ.

κανω καπνο εδω και 6-7 χρονια.σωτηριος απο πολλες αποψεις.και το μειωσα,εκει που καπνιζα 3 πακετα κανω καμια 10αρια και οικονομικα συμφερει.

Δημοσ.

Στην αρχή θα μειωθούν τα τσιγάρα που θα καπνίζεις..Το στριφτό εχει το καλό οτι σβήνει κιολας..Εγω έκανα Graven με ρίζλα γαλάζια..Πολυ καλός συνδιασμός κατ'εμε...

ΥΓ Το καπνισμα μια χαρα κόβεται..Πανε κάνε εξετάσεις αίματος και θα καταλάβεις!!

Δημοσ.

Απο τις εξετάσεις αίματος τι καταλαβαίνεις; Εγώ μόλις έκανα και όλα ήταν κυριλλέ; Τι σου έδειξε εσένα ανεβασμένο στις εξετάσεις σου, ώστε να ξέρω κι εγώ όταν δώ κάτι ανεβασμένο οτι οφείλεται στο τσιγάρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...