Προς το περιεχόμενο

Western Digital SiliconEdge Blue 64GB SSD (2.5", SataII, SSC-D0064SC-2100)

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα από κάποιον που γνωρίζει να μου πει αν αυτός είναι ένας καλός SSD για λειτουργικό, γιατί πρέπει να ομολογήσω πως δεν γνωρίζω πολλά για αυτήν την τεχνολογία.

Ρωτάω γιατί ένα φιλαράκι θα πάει Αμέρικα σε λίγες μέρες και μπορώ να του πω να μου τον φέρει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θα ήθελα από κάποιον που γνωρίζει να μου πει αν αυτός είναι ένας καλός SSD για λειτουργικό, γιατί πρέπει να ομολογήσω πως δεν γνωρίζω πολλά για αυτήν την τεχνολογία.

Ρωτάω γιατί ένα φιλαράκι θα πάει Αμέρικα σε λίγες μέρες και μπορώ να του πω να μου τον φέρει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για 106€ μια χαρά αξίζει, για 220+€ που τον έχουν εδώ, καλύτερη αγορά είναι ένας postville 80άρης.

βρε συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ θεωρώ κοροϊδία τόσα λεφτά για ένα Home-PC μόνο και μόνο για να "γράφουμε" benchies. Απλά αυτό ρώτησε ο φίλος.

Εγώ μάλλον θα τον τσιμπήσω (αν υπάρχει ακόμα όταν πάει ο φίλος μου στο USA)

Υποθέτω πως ήθελε να πει τον X25-E που απευθύνεται στο ίδιο κοινό κι όχι τον X25-M (παρ όλο που ο πρώτος δεν υπάρχει στο review) :)

edit: Δίκιο έχεις, εγώ τα μπέρδεψα. Ο M είναι ο mainstream κι ο E ο extreme. Sorry :>

Υποθέτω πως ήθελε να πει τον X25-E που απευθύνεται στο ίδιο κοινό κι όχι τον X25-M (παρ όλο που ο πρώτος δεν υπάρχει στο review) :)

Oups. Ούτε αυτό το ήξερα... :o

Νόμιζα πως η σειρά Χ25 ήταν μία, η καλή. Όπως είπα δεν σκαμπάζω και πολλά για SSD. Οπότε μάλλον εδώ σταματάνε τα σχόλιά μου στο θέμα :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...