SatrinThistic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Γεια σας! Είμαι καινούργια στο forum οπότε ελπίζω να μην κάνω πολλά λάθη. Έχω πρόβλημα όσον αφορά ένα πρόγραμμα που ξεκίνησα να κάνω στο Mathematica. Δουλεύω το "5.2 for Students". Μπορεί κάποιος να μου πει αν και που μπορώ να βρω βάση δεδομένων (αριθμούς, λέξεις) αναγνωρίσιμη από το πρόγραμμα. Δηλαδή βάση που να μπορώ να την περάσω στο Mathematica μέσω εντολών ή και μέσω path και να τρέξω πάνω της μαθηματικό αλγόριθμο (συγκεκριμένα τον SVD- δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
V.I.Smirnov Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Εγώ έχω δουλέψει πολύ το Mathenatica αλλά πριν αρκετά χρόνια. Από βάσεις δεδομένων δεν ξέρω τίποτε. Δεν ξέρω τι θέλεις να κάνεις αλλά εγώ θα τα μετέτρεπα σε απλό αρχείο κειμένου (txt), θα τα διάβαζα σε κατάλληλες μεταβλητές (πίνακες) και μετά θα τα επεξεργαζόμουν. Εξάλλου το singular value decomposotion εφαρμόζεται σε πίνακες. Καλό κουράγιο, ( το Mathematica είναι το κορυφαίο συμβολικό πακέτο αλλά θέλει υπομονή και μαζοχιστικές τάσεις....)
SatrinThistic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Σ'ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας. Όσο για τις μαζοχιστικές τάσεις...άσε ...άρχισα να καταλαβαίνω γιατί το λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.