Προς το περιεχόμενο

προτάσεις για αγορα monitor και για κάρτα TV

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω να μου προτεινεται μια καλη οθονη για gaming και καθημερινη χρηση(gpu:sapphire radeon 5850) και μια καρτα οθονης εξωτερικη κατα προτιμηση η οτι ειναι καλο συνολο ..280 max

ευχαριστω

Υ.Γ.

gpu : sapphire radeon 5850

cpu: amd 955

mo/bo:Asus M4A89GTD PRO/USB3

αυτην την στιγμη εχω αυτην εδω--------------->http://www.viewsoniceurope.com/uk/products/desktop-monitors/lcd/value-series/va903m.htm

Δημοσ.

εγω σκεφτόμουν κάτι τέτοιο

οθονη:http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2363V-WF-TFT-Monitor-23-W2363V-WF.htm

tv tuner:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/ASUS-My-Cinema-U3000-Hybrid-USB-2-0-MPEG4-90-YT04A12-0EAY1Z.htm

το DVI ειναι το ιδιο με το hdmi?

Δημοσ.
ασυζητητι την DELL που προταθηκε...!!! ακομα δεν τη παραγγειλες?

φιλε στο gaming δεν μετραει περισσοτερο η αποκριση και η αντιθεση?(ετσι πιστευω)

LG Dell

Αντίθεση:70.000:1 Αντίθεση:10.000:1

Χρόνος Απόκρισης:2 ms Χρόνος Απόκρισης: 8ms

Δημοσ.
φιλε στο gaming δεν μετραει περισσοτερο η αποκριση και η αντιθεση?(ετσι πιστευω)

LG Dell

Άκου τι σου λένε τα παιδιά και μην πολύ κοιτάς τα νούμερα, εννοείτε η DELL!!!

Δημοσ.
Άκου τι σου λένε τα παιδιά και μην πολύ κοιτάς τα νούμερα, εννοείτε η DELL!!!

ναι το γιατι ρωταω?

δηλαδη με ποιο σκεπτικό μου το προτείνατε

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να καταλάβεις διαφορά από τα 2ms στα 8ms.

Έχω την ίδια κάρτα με την δίκια σου και την dell και παίζει τέλεια!

Διάβασε και εδώ!

Δημοσ.

1.Το γεγονός οτι βλέπεις στις προδιαγραφές 2ms χρόνο απόκρισης δεν σημαίνει οτι ντε και καλα ισχυουν τα 2ms

2.Απο 16ms και κατω ειναι μια χαρα χρόνος για gaming χρήση.Αν και αμφιβάλλω αν το ανθρωπινο ματι μπορει να εντοπισει διαφορα μεταξυ 8Ms Και 2ms

3.Μην συγκρίνεις την αντίθεση μιας οθονης με ΤN panel με μια Ιps panel....Ειναι σαν να προσπαθεις να συγκρίνεις έναν διπύρηνο επεξεργαστη στα 3ghz με εναν τετραπυρηνο επεξεργαστή στα 2,8ghz

• Super Moderators
Δημοσ.

LG Dell

αυτές είναι dynamic contrast οι οποίες χρησιμεύουν μόνο σε ταινίες/videos και πάνω από όλα είναι ονομαστικές...το ότι γράφουν 70.000/10.000:1 δεν σημαίνει ότι πιάνουν και τόσο :-)

Δημοσ.

αρα με την dell οπως το θέτετε δεν θα εχω κανενα προβλημα και θα απολαύσω ατελείωτο gaming?

για tv-tuner?θα ηθελα να εχει mpeg-4 για να πιανεια τα ψηφιακα και αν γινεται να ειναι εξωτερικο(εχει δοκιμασει κανεις εξωτερικο,αν ναι θελω εντυπώσεις )

Δημοσ.
αρα με την dell οπως το θέτετε δεν θα εχω κανενα προβλημα και θα απολαύσω ατελείωτο gaming?

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

για tv-tuner?θα ηθελα να εχει mpeg-4 για να πιανεια τα ψηφιακα και αν γινεται να ειναι εξωτερικο(εχει δοκιμασει κανεις εξωτερικο,αν ναι θελω εντυπώσεις )

• Super Moderators
Δημοσ.

εξωτερικό που να μπαίνει στο pc ή που να είναι stand alone και να δουλεύει χωρίς αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...