Arxontis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Λοιπον το προβλημα ειναι ως εξης αγαπητοι συμφορουμητες Οπως αναφερω στην υπογραφη μου εχω μια μητρικη Asus P5AD2-E Premium Επανω εχω κοτσαρισμενο ενα Pentium 4 στα 3.6Gh (socket 775) Mετα απο ερωτηση στο πλαισιο για αναβαθμιση μονο του επεξεργαστη σε ενα διπυρηνο μου ειπανε οτι ΔΕΝ παιρνει κανενα διπυρηνο επειδη η μητρικη σηκωνει μεχρι pentium και τιποτα αλλο. Ρωταω Ισχυει? δηλαδη ανα παω να παρω ενα Dual Core θα δωσω τσαμπα λεφτα? Ετσι τουλαχιστον μου ειπανε.. Και μετα σκεφτηκα για PENTIUM D (απο οτι ειδα καπου αναφερει οτι ειναι 2 πυρηνοι) Οποτε σας ερωτω τι ισχυει? Και αν μπορω να βαλω καποιον επεξεργαστη επανω ποιον προτεινετε? (δυστηχω με τον τωρινο επεξεργαστη δεν μπορω να δω FHD ταινιες και λιγο δυσκολος σε καποια games ) Σας ευχαριστω πολυ!
Dropsreef Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 εδώ η λίστα με τους συμβατούς επεξεργαστές της μητρικής σου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Με ενα απλο search στο official site της ASUS βρήκα οτι εχει το Intel 925X chipset και οντως δεν υποστηριζει τιποτα παραπανω απο αυτα που σου ειπαν. Μαλιστα, δεν υποστηριζει (ουτε εχει) καν Pentium D. Pentium 4 εχεις στα 3,6...
Arxontis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 δηλαδη τζιφος ετσι παραμενω με αυτο που εχω ε ρε amd που εχει να πεσει απο σεπτεμβρη! (μολις βγουν οι 8 πυρηνοι) να στε καλα ρε παιδια σας ευχαριστω πολυ !
yiannis_1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ααα καλά αμα διαμαρτύρεσαι και εσυ για την ιντέλ μητρική πεντετίας, τι να πουν οι κάτοχοι lga1156. Αλήθεια γιατί δεν κάνεις καμιά επίσκεψη στο plasio stock. Συνήθως εχουν μητρικές 775 σε τιμές χώμα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Συνήθως εχουν μητρικές 775 σε τιμές χώμα. ...οι οποίες ειναι επισκευασμένες και μετα απο κανα 2μηνο παπαλα..
yiannis_1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Τσ τσ τσ τσ. Ασε που δίνουν 6μηνη εγγύηση........ Asus P5Q (s775, DDR2, P45) 24,05 ευρό Asus P5K (PCI-Express, s775) 26,77 ευρό (εδω κλέβουν, 12 την είχαν.) Gigabyte GA-X38-DQ6 (s775) 30 ευρό !!! Asus P5B Premium Vista (s775, i965, DDR2) 15 ευρό Asus P5E (s775, DDR2, X38) 32 ευρό !!! Asus P5Q-SE (s775 , P45 , DDR2) 15 ευρό !!! Απο αυτές δε θα εχουν ουτε τις μισές φυσικά αλλά όλο και κάτι θα βρεις. Αμα σου βγεί πρόβλημα πας και σου κόβουν επιτόπου πιστωτικό. Εχω γυρίσει πίσω μια albatron που δε μου άρεσε σε ρυθμίσεις για oc και μια P5B που τις έσπασα το lock του pciex. Μου κοψαν πιστωτικό και τις 2 φορές. Με το πιστωτικό και απο τις δυο μαζί τσίμα τσίμα αγόρασα ενα καινούργιο DVD - RW απο το κανονικό πλαίσιο που βρίσκεται δίπλα. Παίζει να τσόνταρα και κανα δύευρο.:lol::lol:
Arxontis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Γιατι μαζευω λεφτα για αναβαθμιση απο Σεπτεμβριο (μητρικη μνημες επεξεργαστη εχω φαει σκαλωμα να παρω τον 8πυρηνο της ΑΜD) να δωσω τωρα λεφτα για μια μητρικη και ενα επεξεργαστη το βλεπω σαν τσαμπα εξοδα. Απλα ελεγα αν μπορουσα να βαλω ενα διπλοπυρηνο επεξεργαστη επανω να τη περασω μεχρι σεπτεμβρη.. αλλα αφου δεν μπορω θα τον αφησω οπως ειναι... 4 μηνες ειναι θα περασουν .. Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση και τις ιδεες σας
yiannis_1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ε και σου λέω πως μπορείς. Asus P5Q-SE (s775 , P45 , DDR2) 15 ευρό !!! + Intel Pentium E5300 (s775, 2.6 GHz, Cache 2MB, Box) 71 ευρό και κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος. Τον Σεπτέμβρη τα πουλάς πακέτο 60 ευρό και κάνεις την αναβάθμισή σου. Αντε να χάσεις 20 ευρό. Και είσαι και εντος εγγύησης για την μητρική.:lol: Ασε που δε βγαίνει οχταπύρινος τότε που λες. Τζάμπα περιμένεις εκτος αν εννοείς τον άλλο Σεπτέμβρη. Aλλά αυτα τα ξέρει καλύτερα ο Grimp o οποίος μάλλον εχει φύγει για διακοπές γιατί δεν τον βλέπω να εμφανίζεται στα intel vs amd να θάψει λίγο intel.
Arxontis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ε και σου λέω πως μπορείς. Asus P5Q-SE (s775 , P45 , DDR2) 15 ευρό !!! + Intel Pentium E5300 (s775, 2.6 GHz, Cache 2MB, Box) 71 ευρό και κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος. Τον Σεπτέμβρη τα πουλάς πακέτο 60 ευρό και κάνεις την αναβάθμισή σου. Αντε να χάσεις 20 ευρό. Και είσαι και εντος εγγύησης για την μητρική.:lol: Ασε που δε βγαίνει οχταπύρινος τότε που λες. Τζάμπα περιμένεις εκτος αν εννοείς τον άλλο Σεπτέμβρη. Aλλά αυτα τα ξέρει καλύτερα ο Grimp o οποίος μάλλον εχει φύγει για διακοπές γιατί δεν τον βλέπω να εμφανίζεται στα intel vs amd να θάψει λίγο intel. εχεις ενα δικιο εδω δεν αντιλεγω! θα το λαβω σοβαρα υπο ψιν μου σε ευχαριστω. λιγο οφφ τοπικ τωρα. Καλα τωρα το σεπτεμβριο δεν βγαινει το καινουργιο σοκετ ΑΜ3+ και ο buldhozer? αυτα περιμενω τι εγινε εχασα επειδοδια???????????????
pano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Γιάννη η P5Q-SE θα παίξει με τις μνήμες του Arxontis,γιατί δεν λέει ότι υποστηρίζει μνήμες στα 533mhz;
yiannis_1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Με λίγο ρευματάκι 1,9-1,95 και χαλαρωμένα timmings 5-6-6-18 θα παίξει και θα πει και ενα τραγούδι. Ανάλογα και απο το πόσα dimakia εχει φυσικά. Όσο περισσότερα τόσο το χειρότερο. Το καλό είναι πως η μητρική αν θυμάμε καλά απο το pc του κολλητού έχει δυνατότητα να παίξει με 333 fsb strap την ραμ στα 667 οπότε αν βγάζει η ram τα 667 stable δε θα του κλείσει ούτε το ενδεχόμενο για να τερματίσει την cpu με OC. 333x13 το multi του Ε5300 θεωρητικά 4329. Πάνω απο 3400-3600 δε θα πάει βέβαια αλλά θεωρητικά θα εχει την option να πειραματιστεί. Μου φαίνεται λίγο περίεργο πάντως να μην μπορεί να τις τρέξει στην συχνότητά τους. Η P5k μπορεί να τρέχει ακόμα και στα 400 200χ2 τις μνήμες αν χρειάζεται η Ram με FSB στα 333??? Άλλο το official support και άλλο οι πραγματικές δυνατότητες του board. Εδω ενα review απο κάτι transend που απο ότι καταλαβαίνω απο τις ημερομηνίες πρέπει να είναι παρόμοιες με του arxontis. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=1337&articID=333 572 με 4-4-4-12 στα 1,8 Volt οπότε με 1,95 και χαλαρωμένους χρονισμούς δε θα εχει πρόβλημα ούτε για τα 667 πάντως. Για να σιγοψήσουμε κατά 99% θα παίξει. Είναι πολύ flexible τα Asus.
Kappas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Να πω και εγώ ότι την P5K από το plaisio stock την πήρα, τόσο 26,77 (αλήθεια με "κλέψανε"; ) και μέχρι στιγμής όλα μια χαρά. Ίσως θα μπορούσα να βρω και κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά. Το θέμα είναι πόσο αντέχουν αυτές οι μητρικές. Είναι όλες τους επισκευασμένες όπως λένε ή τους έχουν μείνει και από το stocκ μερικές;
Arxontis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ναι δεν αντιλεγω καλο το ψησιμο ... μην αρπαξουμε κιολας! xexe σας ευχαριστω ρε παιδια ηδη ξεκινησα λιγο να το ψαχνω καλυτερα (αλλα σας παρακαλω ενημερωστε με τι γινεται με το AM3+ και τις μπουλντοζες)
yiannis_1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Να πω και εγώ ότι την P5K από το plaisio stock την πήρα, τόσο 26,77 (αλήθεια με "κλέψανε"; ) και μέχρι στιγμής όλα μια χαρά. Ίσως θα μπορούσα να βρω και κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά.Το θέμα είναι πόσο αντέχουν αυτές οι μητρικές. Είναι όλες τους επισκευασμένες όπως λένε ή τους έχουν μείνει και από το stocκ μερικές; Σε σχέση με μένα όχι 31,76 27/03/2009 ένα φιλαράκια την πέτυχε προ 8μηνου 15 και φυσικα την τσίμπησε. Και σε μένα και σε αυτόν παίζουν 24/07 από τότε που τις πήραμε overclocked και χωρίς το παραμικρό θέμα. Από αναβαθμισεις πιστεύω πως τις μαζεύουν και από rma λογικά όχι μόνο από Ελλάδα. Έτσι κι αλλιώς και οι ξένοι 2ης κατοιγοριας αγοραστές μας θεωρούν. Κατι φθηνους ssd σκληρούς που έδωσε η apacher στο πλαίσιο δεν τους είχε ούτε στο site της η apacher και πληροφορίες γι αυτούς εβρισκες μόνο σε βουλγαρικα ρουμανικα και ινδικα sites... Ε ρε βλαχοελληνες β που μαστε με την τρακαρισμενη μεταχειρη Kayen του Γερμανού και με την κινεζια απομίμηση iPhone πρώτα και τώρα και με το παλιό hardware των Δυτικών αναγκαστικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.