aserprince Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ. Μπορω να συνδεσω ενα πληκτρολογιο απο mac os x στον υπολογιστη μου. Εχω σταθερο pc. περιμενω απαντηση σας. thxaristo.
aserprince Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 ποιο keyboard εννοεις ? Keyboard ειναι το πληκτρολογιο(με αυτο γραφης στον υπολογιστη σου). Mac os x η macintosh ειναι. Τα windows τα ξερεις καμια σχεση. Ρωταω αν σε υπολογιστη windows κανει το πληκτρολογιο απο τα MACOSX.
11demian111 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 btw & offtopic ο p_under εννοουσε ποιο πληκτρολογιο για mac εχεις...
p_under Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 btw & offtopicο p_under εννοουσε ποιο πληκτρολογιο για mac εχεις... 10 χαρακτηρες
aserprince Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 btw & offtopicο p_under εννοουσε ποιο πληκτρολογιο για mac εχεις... Δεν εχω πληκτρολογιο για τα macosx. Απλος θελω να αγορασω ενα ποιο με προτεινεται εσεις. αφου λετε οτι κανει για υπολογιστη.
basilis5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 στημ περιπτωση που θελει καποιος ενα ασυρματο τι γινεται; ειχα διαβασε πως υπηρχαν δυσκολιες με τους οδηγους,ειδικα σε vista. για 7 δεν εχω ακουσει κατι
p_under Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Keyboard ειναι το πληκτρολογιο(με αυτο γραφης στον υπολογιστη σου).Mac os x η macintosh ειναι. Τα windows τα ξερεις καμια σχεση. Ρωταω αν σε υπολογιστη windows κανει το πληκτρολογιο απο τα MACOSX. sorry αλλα ησουν προκλητικος !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.