Προς το περιεχόμενο

Ακουστικά ψείρες


fastmanakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα καινούριο κινητό που έχει βίσμα για ακουστικά το κλασσικό που μπαίνουν όλων των ειδών.Βασικά το samsung jet s 8000 πήρα.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με την αγορά νέων ακουστικών (ψείρες) που να είναι δυνατά και να είναι γύρω στο 20άρικο;Γιατί αυτά που είχε η συσκευασία είναι αηδιαστικά κοντά σε μήκος δεν φτάνουν κάν να το χω στην τσέπη το κινητό.Κατά προτίμηση απο πλαίσιο.:-)

Δημοσ.

Προτεινω να μαζεψεις και να χτυπησεις κατι καλυτερο Αν φυσικα σε απασχολει να εχεις πολυ καλο ηχο.

Με 20ε δεν θα παρεις κατι αξιολογο.

Δημοσ.

SuperFi, Atomic Floyd.

 

Κορυφαιες εταιρειες αλλα με τα καλα τους ακουστικα να ακουμπανε τα 120ε+.

 

Ωστοσο ειχε παρει το ματι μου στις αγγελιες μερικα σε καλη τιμη.

Δημοσ.

Σιγά ρε μάγκες!!!120 ευρώ για ψείρες??Πάτε καλά?Τί αυτιά έχετε??

Σας τρέχουν φαίνεται απ τα μπατζάκια.Κ όχι τίποτα άλλο κάνετε να νιώθει και μειονεκτικά κ το παιδί που διαθέτει 20 ευρώ για την συγκεκριμένη αγορά.

Για να μπώ on topic πάλι όλες τις ψείρες που είχα /έχω από 10-25 ευρώ σε διάφορες επώνυμες μάρκες (sony-philips κτλ) έχουν την διαφορά τους ως προς τα μπάσα...αλλά αν κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά τους διαλέγεις αυτό που είναι πιο κοντά στα γούστα σου.Άσε που με τα μπερδέματα που τρώνε στις τσέπες,τα βάλε -βγάλε κάποια στιγμή αχρηστεύονται...οπότε όσο πιο οικονομικά (καλά δεν μμιλάμε για χάλια) τόσο το καλύτερο!Τώρα για πλαίσιο αυτά που έδειξε πιο πάνω το παλικάρι οκ μου φαίνονται.

Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα τα AKG K311 και AKG K313.

Κυρίως χρησιμοποιώ τα 313 (πορτοκαλί) επειδή κάθονται καλύτερα στο αυτί, σε σύγκριση με τα 311 που είναι λίγο μεγαλύτερα.

Ηχητικά δεν κατάφερα να καταλάβω διαφορές, εκτός από το ότι τα 313 είναι λίγο δυνατότερα.

Από τούδε και στο εξής θα τα βάζω εναλλάξ για να τσεκάρω τυχόν διαφορές.

Δημοσ.
Με 25 ευρό είχα πάρει από το πλαίσιο κάτι sony αρκετά καλά για την τιμή τους

 

να και το link τα έχει και σε κόκκινο

 

+ κι από εμένα στα Sony.

Πολύ καλά και σε λογική τιμή.

 

Λεφτά παραπάνω σε ψείρες θεωρώ πως είναι πεταμένα.

Συνήθως πάνω από 1-2 χρόνια δύσκολα βγάζουν.

Δημοσ.

Ακουστε πρωτα Bose inear ή τα αντιστοιχα της Denon και μετα τα ξαναλεμε για το αν αξιζουν η οχι

 

ΤΩρα οσο για τα 20-30Ε για ακουστικα διαφορα δεν θα δεις οτι και να παρεις απλα κοιτα να εχουν λιγο σιλικονη

να ειναι τουλαχιστον ευκολοφορετα και να μην κουραζουν

Δημοσ.

Διαφορες υπαρχουν, δεν ειναι τυχαιες οι τιμες που βαζουν οι εταιρειες....

Μπορει οντως καποιος που δεν ενδιαφερεται να μην εντοπισει φοβερες διαφορες αλλα υπαρχουν.

Δημοσ.

Ωχούού..

Κατά πάσα πιθανότητα δεν αξίζουν, όχι. Ωστόσο δεν είπε κανείς ότι δεν έχει διαφορά. Και ένα carbon frame για ποδήλατο έχει μειωμένο βάρος και αυξημένη ακαμψία, αλλά δεν το προτείνεις σε κάθε έναν που πάει να στήσει ποδήλατο.

Τα ex35 είναι τρομακτικά για την τιμή τους. Η τιμή τους είναι κοντά στα λεφτά που διαθέτει ο γρήγορο-αντρούλης ( :P). Τέλος :-).

 

Πέραν αυτού, για να κάνει πλήρη αξιοποίηση των ακριβών ακουστικών θα πρέπει να συνδεθούν σε πλέιερ επιπέδου iPod και πάνω, όχι το όποιο ψωροκινητό.

Δημοσ.

Μαντέψτε τί;Άκυρα τα ακουστικά.Τελικά στο κουτί είχε ξεχωριστά και άλλο καλώδιο που έχει και το κουμπακι για να απαντάς στις κλήσεις (το "υπόλοιπο" hands free ουσιαστικά) σε ξεχωριστό σακουλάκι.Δεν είχα μπεί στον κόπο να το ανοίξω γιατί ήταν το μοναδικό σακουλάκι που είχε μείνει και είχα διαβάσει ότι στην συσκευασία υπάρχει και φορτιστής αυτοκινήτου οπότε φαντάστικα ότι ήταν αυτό.Τελικά γιόκ φορτιστής αυτοκινήτου (στα παπάρια μας :P) ΝΑΙ στα ακουστικά :lol:.Σόρυ για το τόπικ μάγκες οι μόντ μπορούνε να το σβήσουνε.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...