Waldo_Vrs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μιας και είμαι λίγο noobas με τις συνδέσεις...με το μπαρδόν δηλαδή... Έχω windows XP και ένα ασύρματο router...πως μπορώ να δώ πιοί είναι συνδεδεμένοι στο router μου?...δηλαδή παίρνουν νετ... Και ακόμα και σε αυτούς που έχω δώσει κωδικό...δηλαδή όταν έρχετε η αδερφή μου με το λάπτοπ πως μπορώ να βλέπω πως είναι συνδεδεμένη στο ρούτερ... μην μου πείτε δες το λάπτοπ...ρωτάω αν γίνετε απο το δικό μου pc όπου διαχειρίζομαι και το router...
basilis5 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 τι ρουτερ εχεις; λογικα αν μπεις στο διαχειριστικο του ρουτερ σου,μεσω μιας διευθυνσης της μορφης 192.168.1.1 θα εχει καπου επιλογη να δεις ποιος ειναι συνεδεμενος αναπασα στιγμη
pisio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 όπως είπε και ο basilis5 μέσα από το control panel μπορείς να δεις ποιοι είναι συνδεδεμένοι
Waldo_Vrs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Έχω το DLink DSL G624T μπαίνω στην διαχείριση 192,168,1,1 τελσπ... αλλά έχει μιλάμε ένα κάρο...τα έψαξα λίγο αλλά δεν μπορώ να βρώ...που πάω πώς το λένε?... Βρίκα κάτι λέει Traffic Statistics και έχει να επιλέξω να δώ adsl wireless & Ethernet ξεχωριστά...γράφει τα πακέτα τον όγκο των δεδομένων.... Όνομα σύνδεσης ή ip κάτι τελσπ...απο το pc που συνδέετε δεν μπορώ να δώ?...δηλαδή πως θα καταλάβω αν κάπιος τραβάει απο το wireless?. και κάτι άσχετο...στο firewall το dos protection kai port scan protection τα τσεκάρω?...και τι επιλέγω?. SYN Flooding checking ICMP Redirection checking FIN/URG/PSH attack Xmas Tree attack Null Scan attack SYN/RST attack SYN/FIN attack και ακόμα κάτι...ξέρετε που πάω για να ανοίξω ports σε αυτό το πράγμα...???... Εγώ είχα του ΟΤΕ παλιότερα και το είχα ρυθμίσει μια χαρά...αλλά αυτό τώρα έχει ένα κάρο πράγματα και έχω ψιλοχάσει τη μπάλα... Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!!!.
Waldo_Vrs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Φίλε valemon όντος το προγραμματάκι δούλεψε...μου δείχνει τις συνδέσεις...ευχαριστώ πάρα πολύ... Απλά μια μικρή ερώτηση...βλέπω το pc μου οκ...και απο κάτω βλέπω και ακόμα ένα που ξέρω πως τραβάει εν γνώση μου απο έναν όροφο πιο κάτω...εκεί που λέει ping είναι πόσο αυτός κολάει απο θέμα γραμμής ή πόσο φορτώνει εμένα?....Υπάρχει τρόπος να βλέπω αν φορτώνει την γραμμή μου υπερβολικά?. Στο κινιτό μου έβγαζε ping 2 σε αυτόν απο το κάτω όροφο βγάζει 600κοντά... Αν ξέρει κάπιος και κάτι για τα υπόλοιπα θα τον ευχαριστώ πολύ!!!.
Alex098765 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δεν νομίζω να δεις και πολλά από το ping.. Για να δεις πόσο χρησιμοποιείται το δίκτυό σου από κάποιον υπολογιστή, εγώ σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις μαζί τα προγράμματα cain&able και το wireshark.. Αλλά προσοχή, τα προγράμματα αυτά θα κάνουν το εξής: Όλα τα δεδομένα του δικτύου σου θα περνάναι από το pc σου (με αποτέλεσμα να μειώνεται η ταχύτητα του δικτύου), Αλλά έτσι θα μπορει να δεις ακριβώς πόσος είναι ο όγκος που μεταφέρεται από κάθε υπολογιστή και τι περιέχουν αυτά τα δεδομένα.. (για οδηγίες πως να χρησιμοποιήσεις τα προγράμματα -> google. ) Δεν μου έρχεται τώρα κάποια άλλη λύση... Ελπίζω να βοήθησα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.