Προς το περιεχόμενο

Ποντίκι αντί βελάκια?

Greekchaosman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς δεν ξέρω αν η καρτέλα που διαλέξα (windows) είναι η σωστή για την παρακάτω ερώτηση που θα σας κάνω αλλά δεν βρήκα τίποτα άλλο που να ταιριάζει πιο πολύ. Λοιπόν επειδή έχω ένα παιχνίδι στρατηγικής από Playstation 1 και το τρέχω στο PC μέσω ενός emulator. Το πρόβλημα είναι όμως ότι θέλω να χρησιμοποιήσω το ποντίκι και όχι τα βελάκια για να παίξω, όπως και το αριστερό click να είναι το κουμπί "Χ" το δεξί "D" κτλ. Υπάρχει κανένας τρόπος να γίνει μέσα από τα Windows? (Στο παιχνίδι μεσά δεν γίνεται ξεχάστε το είναι από PS1)

*σημείωσεις

Windows Vista Home Premium

Laptop

Έχω ξεχωριστό ποντίκι (αν γίνεται να επικεντρωθούμε σε αυτό και όχι στο πλαίσιο αφής (ή όπως λέγεται)

Dune 2000

---------- Προσθήκη στις 23:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:56 ----------

Α, τόσο δύσκολο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ο μονος τροπος για να γινεται αυτο ειναι απο τις ρυθμισεις του emulator που χρησιμοποιεις (οχι μεσα απο το παιχνιδι)

Δημοσ.
ο μονος τροπος για να γινεται αυτο ειναι απο τις ρυθμισεις του emulator που χρησιμοποιεις (οχι μεσα απο το παιχνιδι)

+1

Αν ο emulator υποστηρίζει τέτοια ρύθμιση, γίνεται. Αν δεν υποστηρίζει ... άλλαξε emulator(που να το υποστηρίζει) ή απλά ξέχνα το.

Δημοσ.

προς τύπου xpadder, joytokey (αυτά είναι για gamepad όχι για mouse) προγράμματα μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο για mouse

για τα πλήκτρα σίγουρα υπάρχει δεν ξέρω αν έχουν προσθέσει και κίνηση όμως, δλδ να αντιστοιχίζει την κατεύθυνση του mouse

Δημοσ.
Γιατι δεν δοκιμαζεις να βρεις το dune2000 στο PC να το παιξεις σωστα?

Είναι διαφορετική έκδοση και δεν μου άρεσε τόσο, αλλά τεσπα ευχαριστώ για την ανταπόκριση, αγόρασα ένα gamepad και είμαι οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...