Greekchaosman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Καταρχάς δεν ξέρω αν η καρτέλα που διαλέξα (windows) είναι η σωστή για την παρακάτω ερώτηση που θα σας κάνω αλλά δεν βρήκα τίποτα άλλο που να ταιριάζει πιο πολύ. Λοιπόν επειδή έχω ένα παιχνίδι στρατηγικής από Playstation 1 και το τρέχω στο PC μέσω ενός emulator. Το πρόβλημα είναι όμως ότι θέλω να χρησιμοποιήσω το ποντίκι και όχι τα βελάκια για να παίξω, όπως και το αριστερό click να είναι το κουμπί "Χ" το δεξί "D" κτλ. Υπάρχει κανένας τρόπος να γίνει μέσα από τα Windows? (Στο παιχνίδι μεσά δεν γίνεται ξεχάστε το είναι από PS1) *σημείωσεις Windows Vista Home Premium Laptop Έχω ξεχωριστό ποντίκι (αν γίνεται να επικεντρωθούμε σε αυτό και όχι στο πλαίσιο αφής (ή όπως λέγεται) Dune 2000 ---------- Προσθήκη στις 23:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:56 ---------- Α, τόσο δύσκολο.
elvisjedi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ο μονος τροπος για να γινεται αυτο ειναι απο τις ρυθμισεις του emulator που χρησιμοποιεις (οχι μεσα απο το παιχνιδι)
Merdock Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 http://tinyurl.com/2wmb47e Κάτσε και ψάξε λίγο στα αποτελέσματα και ίσως βρεις κάτι.
isay Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ο μονος τροπος για να γινεται αυτο ειναι απο τις ρυθμισεις του emulator που χρησιμοποιεις (οχι μεσα απο το παιχνιδι) +1 Αν ο emulator υποστηρίζει τέτοια ρύθμιση, γίνεται. Αν δεν υποστηρίζει ... άλλαξε emulator(που να το υποστηρίζει) ή απλά ξέχνα το.
oneofthem Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 προς τύπου xpadder, joytokey (αυτά είναι για gamepad όχι για mouse) προγράμματα μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο για mouse για τα πλήκτρα σίγουρα υπάρχει δεν ξέρω αν έχουν προσθέσει και κίνηση όμως, δλδ να αντιστοιχίζει την κατεύθυνση του mouse
Bspus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Γιατι δεν δοκιμαζεις να βρεις το dune2000 στο PC να το παιξεις σωστα?
Greekchaosman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Γιατι δεν δοκιμαζεις να βρεις το dune2000 στο PC να το παιξεις σωστα? Είναι διαφορετική έκδοση και δεν μου άρεσε τόσο, αλλά τεσπα ευχαριστώ για την ανταπόκριση, αγόρασα ένα gamepad και είμαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.