platonas1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σε ολο το φόρουμ, Το Σεπτέμβριο θα ανοίξω μαγαζί στην περιοχή μου (επαρχία) με υπολογιστές (εμπόριο) καθως και service. Η περιοχή έχει 40.000 κατοίκους, και όλο κ' όλο 2 μαγαζία στον τομέα αυτό. Ήθελα τις γνώμες σας, ή ακόμα καλύτερα τις προτάσεις σας για ένα κάλυτερο μαγαζί, κάτι προτότυπο, ακόμα και μιά λεπτομέρια που πρέπει να προσέξω. Καμιά υπηρεσία που θα αρέσει στον πελάτη...Οτιδήποτε!! Ευχαριστω!
Haldol Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ρώτα όλους τους γνωστούς σου τι πρόβλημα έχουν με τα άλλα δύο καταστήματα. Και μετά εσύ μη κάνεις τις ίδιες μ...ιες με αυτούς. Εν ολίγοις φέρσου σαν επαγγελματίας κι όχι σαν κακομοίρης/κουτοπόνηρος.
Dark_Sage Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 εγγύηση εφάμιλλη του Πλαίσιου ειδικά σε κάρτες γραφικών, μητρικές κτλπ
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 γρήγορο service και ποικιλία προιόντων Δεν παιζει αυτο σε επαρχια. Μονο κατοπιν παραγγελιας. Αν εννοεις να εχει προσβαση σε μεγαλη γκαμα τοτε ναι. Αν εννοεις να τα εχει στο μαγαζι on display και προς πωληση τοτε οχι, με τιποτα.
cb_papi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ειδικά αν είναι σε περιοχή που δεν είναι τεχνολογικά εξελιγμένοι οι κάτοικοι, υπηρεσίες εγκατάστασης για PC και adsl, εκμάθηση βασικών κλπ.
kage Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Εχεις εξασφαλισει καλυτερες τιμες απο τις αλυσιδες?
nickarmy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δεν παιζει αυτο σε επαρχια. Μονο κατοπιν παραγγελιας. Αν εννοεις να εχει προσβαση σε μεγαλη γκαμα τοτε ναι. Αν εννοεις να τα εχει στο μαγαζι on display και προς πωληση τοτε οχι, με τιποτα. το πρώτο !!!
george_o/c Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 1) Καλές τιμές, τόσο στα προϊόντα όσο και στο service. Όχι 160€ καμπάνα σε οθόνη που την βρίσκεις 120€ σε e-shop/plaisio. Ούτε 50€ για ένα format... 2) Γρήγορη εξυπηρέτηση/service.
leonidas_fs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 κατι το οποίο θα τον κάνει να προτιμήσει εσενα απο το e-shop.gr, e-bay,plaisio.gr..Δηλαδη οσο το δυνατον ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ και πάνω απ'ολα ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ! να δείχνεις στον πελάτη οτι σκίζεσαι για να τον εξυπηρετησεις και να τον βοηθήσεις ( Σε λογικά πλαισια παντα). Δυστηχως καταστήματα πληροφορικής υπάρχουν πάααρα πολλα (αναφέρομαι και στα e-shop) οπότε αν δεν κάνεις έξυπνες κινήσεις γρήγορα θα μπεί λουκέτο..! Καλή επιτυχία και φρόντισε να μην γινεις κανας μ@λ@κας σαν αυτους που κράζουμε εδω μέσα!! ΥΓ Ψάξε και εδω μέσα για παράπονα που έχουν άτομα απο διαφορα μαγαζιά!
SPANK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 1.Φιλικότητα προς τον πελάτη 2.Καλές τιμές οσο το δυνατόν γίνεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό 3.Γρήγορη Εξυπηρέτηση και service 4.Γρήγορη αντικατάσταση η επισκευή σε τύχον ελλατωματικά προιόντα
platonas1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Σας ευχαριστω ολους, αυτες τις μερες εχω ραντεβου με την οκταμπιτ στην θεσσαλονικη για τις αγορες μου, εχω ακουσει οτι εχει καλες τιμες, εσεις τι λετε? Εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη εταιρια? Κατι που σκευτομαι ειναι αν μπορω να κανω εισαγωγες απο κινα, ειναι εφικτο? Η τα προιοντα θα ειναι μαπα και θα εχω προβληματα? Μπορω να γινω αποκλειστικος αντιπροσωπος σε καποια προιοντα? Και σε τι προιντα αξιζει? Και κατι τελευτεο, προιοντα που αγοραζω απο ιμπει επιτρεπετε να τα πουλαω στο μαγαζι? Φιλικα πλατων
Tsino Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ποτέ μην έχεις 1 μόνο προμηθευτή. Μίλα και με Info-Quest ώστε να έχεις εναλλακτικές και να μπορείς να συγκρίνεις τιμές. http://www.quest.gr
platongr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Συνονόματε.. service, service, service και μόνο service. Τιμές δεν θα μπορέσεις δυστυχώς να έχεις καλύτερες από τα μεγάλα eshops. Θα δεις και μόνος σου ότι σε πολλές περιπτώσεις θα σε συμφέρει να αγοράζεις λιανική από κάποιο eshop παρά χονδρική από τους προμηθευτές σου. Να έχεις stock από πράγματα που δεν σε πειράζει να μείνουν, όπως αναλώσιμα, drives, καλώδια, πληκτρολόγια, mouse κτλ. Όταν κάποιος χρειαστεί ένα καλώδιο ή ένα mouse, θα έρθει να το πάρει από εσένα 1 ευρώ ακριβότερα από το να περιμένει έστω και μία ημέρα για να του έρθει από αλλού. Επίσης αν έχεις την δυνατότητα, χωρίς να ξέρω την περιοχή σου, δες αν μπορείς να κάνεις delivery γιατί εδώ είναι πάρα πολλοί αυτοί που βαριούνται να πάρουν το pc τους να το πάνε για φτιάξιμο. Αν έχεις δυνατότητα να πηγαίνεις να το παίρνεις και να το επιστρέφεις.. do it
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.