Panahs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Έχω παρατηρήσει ότι το netbook μου, ένα eee pc 1000he έχει πάρα πολύ αδύναμο σήμα. Μετά από 2 δωμάτια χάνει σχεδόν το σήμα εντελώς. Το ipod touch φτάνει στο δίπλα σπίτι, ενώ σήμερα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και με ένα ακόμα ίδιο μοντέλο (1000he) και διαπίστωσα ότι και αυτό φτάνει πολύ μακρύτερα. Οπότε το δικό μου έχει μάλλον το πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε? Υπάρχει κάποια software λύση (το 1000he τρέχει win xp για όσους δεν ξέρουν)? Από hardware, μπορεί να αλλαχθεί η εσωτερική του κεραία?
TheELF Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Από hardware μπορείς να βάλεις κάποιο USB WI-FI και με κεραία και χωρίς.Πρώτα όμως αν ήμουν στην θέση σου θα την έψαχνα από άποψη drivers/ρυθμίσεων.
Panahs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ο σκοπός είναι να αποφύγουμε τα τσουτσουνοUSB. Από drivers το έχω ψάξει λίγο το θέμα... δεν κατάφερα κάτι ιδιαίτερο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 η ενσωματωμένη wireless κάρτα του netbook είναι πάνω σε θύρα και μπορείς να την αντικαταστήσεις,αγοράζεις μια άλλη καλύτερη από ebay ανοίγεις το netbook και την τοποθετείς http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=41115
GoldenEye Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Έχω παρατηρήσει ότι το netbook μου, ένα eee pc 1000he έχει πάρα πολύ αδύναμο σήμα. Μετά από 2 δωμάτια χάνει σχεδόν το σήμα εντελώς. Το ipod touch φτάνει στο δίπλα σπίτι, ενώ σήμερα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και με ένα ακόμα ίδιο μοντέλο (1000he) και διαπίστωσα ότι και αυτό φτάνει πολύ μακρύτερα. Οπότε το δικό μου έχει μάλλον το πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε? Υπάρχει κάποια software λύση (το 1000he τρέχει win xp για όσους δεν ξέρουν)? Από hardware, μπορεί να αλλαχθεί η εσωτερική του κεραία? δες τις ρυθμισεις απο τον πινακα ελεγχου σχετικα με την εξοικονομιση μπαταριας και την λειτουργεια της καρτας δικτυου. επισης ρυθμισε την ισχυ εκπομπης και την ενισχυση ληψης και θα δεις μεγαλη διαφορα. γενικα τα asus εκτος απο τα UL δεν εχουν θεμα με το wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.