Προς το περιεχόμενο

Mpeg 4 δεκτης και Nova μαζι γινεται?

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια τηλεοραση που εχει mpeg2 και θελει η καρτα pcmcia η δεκτη mpeg4 για να δω ψηφιακα.Εχω σκοπο τον Σεπτεμβρη που θα κανω κ παλι συνδεση στη Νοβα να παρω καινουργιο αποκωδικοποιητη επειδη ο παλιος μου κολλαει.Γινεται να παρω ενα μηχανημα και για Νοβα και για να βλεπω τα υπολοιπα ψηφιακα?

---------- Προσθήκη στις 16:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:54 ----------

Edision Argus Edision Mini-T HD DVB-T MPEG4

Η απαντηση στην ερωτηση μου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικά ναι,υπάρχουν δέκτες COMBO λεγόμενη που βλέπουν και mpeg4 επίγεια και δορυφορικά και δέχονται και την zeta έκδοση τις nova κάρτας.

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι λόγο πειρατείας η nova θέλει να παντρέψει κάρτες με δέκτες έτσι ώστε να μην παίζει η κάρτα σε άλλο δέκτη,η να μην υπάρχει και καθόλου κάρτα (να είναι ενσωματωμένη).Αν ισχύ αυτό πρέπει να υποστείς τον δέκτη που έχει η nova.

Καλα αυτη η νοβα δεν παιζεται ρε παιδια..Απελπισια ειναι..Ολο μοδες...Ας μην ειχε ποδοσφαιρο..Αυτη η εκδοση καρτας zeta οπως λες φιλε μου ειναι αυτη που μας ειχαν στειλει πριν λιγους μηνες η αλλη παλι?

Αν εισαι παλιος συνδρομητης, ισως την γλιτωσεις και η καρτα σου παραμεινει "ανυπαντρη".

Ο Edision Argus Edision Mini 2in1 ειναι ενας πολυ καλος και σχετικα φθηνος combo δεκτης, ο οποιος παιζει ανετα (με unofficial firmware) ανυπαντρη καρτα, οπως και DVB-S2 (HD) και DVB-T/MPEG4.

Παντως σαν συνδρομητης, θα βλεπεις τα επιγεια μεσω της Nova σε οποιο πακετο και να εισαι. Η ποιοτητα της Digea δεν εχει θεαματικες διαφορες τελικα σε σχεση με την Nova.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...