Harinio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Βοηθήστε με όποιος μπορεί είναι λίγο δύσκολο: Μπορείτε να σβήσετε 6 γράμματα από την παρακάτω σειρά,έτσι ώστε τα γράμματα που θα απομείνουν να σχηματίζουν μια λέξη που .... αρέσει σε όλους. ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ε δ ξ ι γ ι ρ α α μ κ μ ο α π τ ε α ς Όσο μπορείτε πιο γρήγορα Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
bnvdarklord Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 μμ δεν το βρησκω αλλα μεσα σε αυτην την λέξη κρυβεται μεσα η φραση "εξι γραμματα"
evabb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 αμα σβησεις τα γραμματα που σχηματιζουν τις λεξεις "εξι γραμματα" τοτε οου μενει η λεξη "διακοπες"
slygeo87 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αν σβήσεις 7 σου μένει η λέξη ''γραμματέας''. Me likes, αλλά μάλλον η Εύα έχει δίκιο. =ρ
Sellers Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ναι αλλά αν σβήσεις όντως 6 γράμματα τότε σου μένει η λέξη: ΕΞΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, η οποία με λίγη φαντασία γίνεται ΣΕΞΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ και με λίγη ακόμα κάνεις και την δουλειά σου.
Harinio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!!!!!
yannis27gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ναι αλλά αν σβήσεις όντως 6 γράμματα τότε σου μένει η λέξη: ΕΞΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, η οποία με λίγη φαντασία γίνεται ΣΕΞΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ και με λίγη ακόμα κάνεις και την δουλειά σου. Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, με χάλασε όμως που έλειπε το αρχικό "σ". Δεν έχω τη φαντασία σου
bnvdarklord Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 αμα σβησεις τα γραμματα που σχηματιζουν τις λεξεις "εξι γραμματα" τοτε οου μενει η λεξη "διακοπες" Ελεος οταν εσβησα απο την λεξη τα γραμματα "εξι γραμματα", κατι που μου ειχε φανει καλή ιδέα, κάπου εκανα κατι λαθος και εβγαλα διακόπτες ... Δεν μου εκοψε μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.