Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με THOMSON TG585 v7

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

τον τελευταίο καιρό το router μου κάνει νερά. To κλείνω από το power off και μετά όταν το ξανανοίγω, 7 φορές στις 10 δεν συνδέεται. Πρέπει να του κάνω restore defaults και μετά να του ξαναφορτώσω τις ρυθμίσεις μου, ευτυχώς μέσω του restore. Τί γίνεται; Σημειωτεόν ότι δεν του έχω κάνει κανένα firmware update.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Καλησπέρα,

τον τελευταίο καιρό το router μου κάνει νερά. To κλείνω από το power off και μετά όταν το ξανανοίγω, 7 φορές στις 10 δεν συνδέεται. Πρέπει να του κάνω restore defaults και μετά να του ξαναφορτώσω τις ρυθμίσεις μου, ευτυχώς μέσω του restore. Τί γίνεται; Σημειωτεόν ότι δεν του έχω κάνει κανένα firmware update.

Ευχαριστώ!

Firmware Upgrade......χθες!!!!!!

Δημοσ.

Φιλέ μου ένα σου λέω το modem που σου δίνουν όταν κάνεις σύνδεση κάνει 10€ το πολύ

Εμένα πάλι ταύτισε πάρε ένα τέτοιο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/Belkin-F5Z0157-Wireless-Modem-Router-G-and-Usb-G-54Mbps-Annex-A.htm και θα είσαι οκ θα έχεις και καλύτερες ταχύτητες

Δημοσ.
Φιλέ μου ένα σου λέω το modem που σου δίνουν όταν κάνεις σύνδεση κάνει 10€ το πολύ

Εμένα πάλι ταύτισε πάρε ένα τέτοιο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/Belkin-F5Z0157-Wireless-Modem-Router-G-and-Usb-G-54Mbps-Annex-A.htm και θα είσαι οκ θα έχεις και καλύτερες ταχύτητες

Δεν έχεις δίκιο φίλε μου γιά τα Thomson.Είναι πολύ καλά μηχανάκια.Απλά το μαμίσιο Firmware της Forthnet είναι προβληματικό.Το αλλάζεις και τέλος.

Δημοσ.
Δεν έχεις δίκιο φίλε μου γιά τα Thomson.Είναι πολύ καλά μηχανάκια.Απλά το μαμίσιο Firmware της Forthnet είναι προβληματικό.Το αλλάζεις και τέλος.

μπορεί να έπεσα εγώ σε προβληματικό

Δημοσ.

Ναι γιατι τα αλλα firms Που κυκλοφορουν...... δε κανει restart? καλοοοο

Πετατο μεγαλε και παρε κατι της προκοπης (τοπικ starter)

Δημοσ.

Πριν από 6-7 μήνες δεν θα συζητούσα καν, θα αγόραζα αμέσως, αλλά πλέον λέω να πάω στην λύση του firmware update. Ακόμη και να μη φτιαχτεί, πάλι δεν αγοράζω, δύσκολοι καιροί βλέπετε!..

Firmware update γίνεται μόνο με καλώδιο ethernet, σωστά;

Έχετε και κανένα Link για το firmware;

Δημοσ.

Με 7.4.4.7UK δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ.

εχω δει και τα belkin τα ρουτερ τι κουφα κανουν που μου ειχαν τυχει κατι να μην παιρνουν ip και firmware τιποτα,μονο repeater πηρα και επαιξε καλα.

+1.αν και δεν ειναι custom της forthnet to firmware απλα ειναι το πρωτο που βγηκε.

κανει αλλα πολυ λιγοτερα.εχουν συν εχουν και πλην.και τα cisco εχουν πλην και ας κανουν και 400 ευρω.

Πριν από 6-7 μήνες δεν θα συζητούσα καν, θα αγόραζα αμέσως, αλλά πλέον λέω να πάω στην λύση του firmware update. Ακόμη και να μη φτιαχτεί, πάλι δεν αγοράζω, δύσκολοι καιροί βλέπετε!..

Firmware update γίνεται μόνο με καλώδιο ethernet, σωστά;

Έχετε και κανένα Link για το firmware;

καλωδιο ethernet.καρφωτα ip στο pc σου.το ethernet στην lan 1 παντα.

θες το wizard που κανεις update διοτι δεν γινεται μεσα απο το Interface.\

to τελευταιο firmware

https://www.yousendit.com/download/K0JSckhWeWFveFB2Wmc9PQ

το ανεβασα εδω.πολυ καλοτο 7.χ.χ.χ ειναι καπως παλιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...