Προς το περιεχόμενο

Το port forwarding δεν πιάνει..

Alex098765

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, προσπαθώ να τρέξω τον Droopy στον υπολογιστή μου (Ubuntu). (http://lifehacker.com/5542720/droopy-creates-instant-servers-for-large-file-trading) . Χρείαζεται όμως να κάνω Port forwarding..., το οποίο και έκανα και το τέσταρα χρησιμοποιώντας μια σελίδα που ελέγχει ποιες πόρτες είναι ανοιχτες.. Όταν όμως πάω to_ip_mou:8000, δεν μπορει να φορτώσει την σελίδα, καμία ιδέα??

Δημοσ.

Κοίτα φιλαράκι τα ρούτερ γενικώς να μην πω τι κάνουν και φάω ban με τις πόρτες.Δεν τις ανοίγουν με τίποτα.Φίλος με WAG200 ούτε το Messenger δεν του αφήνει να συνδεθεί.Βάζει άλλο ρούτερ κι όλα καλά.Τι άλλο να σου πω.

Δημοσ.

εχω δοκιμασει διαφορα με Linksys και ολα οκ με port forward.καταρχην κανουμε port forward και στο pc καρφωτα Ip.β.δοκιμαζουμε την πορτα με το http://www.canyouseeme.org/

an ola ειναι οκ μετα κατι φταιει με το προγραμμα.αν οχι και αν εχεις οτενετ κλεινεις την αυξημενη ασφαλεια απο το site Της οτενετ.

Δημοσ.

Τι ενοέις με καρφωτά ip και τι είναι αυτή η ασφάλεια που αναφέρεις για την otenet? (Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!)

Δημοσ.
Τι ενοέις με καρφωτά ip και τι είναι αυτή η ασφάλεια που αναφέρεις για την otenet? (Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!)

Καρφωτή i.p. σημαίνει να παίρνει ο υπολογιστής την ίδια i.p. πάντα. Αυτό γίνεται συνήθως από τις ρυθμίσεις του dhcp server.

Για το άλλο δες εδώ.

Δημοσ.

Γιατί να έχει κάθε φορά τηνίδια ip? Δεν το χρειάζομαι, μπορώ να βρω κάθε φορά το εξωτερικό ip μου και απ' ότι είδα, ο ΟΤΕ δεν κλείνει την πόρτα 8000

Δημοσ.

Δεν εννοούν αυτό. Καρφωτή IP εννοούν για το δίκτυο μεταξύ υπολογιστή και ρούτερ. Να είναι κάπως έτσι πχ.

+PC

| Lan: 192.168.2.2

|

+Router

| Lan: 192.168.2.1

| Internet: Η εξωτερική που δίνει, δεν πειράζουμε τίποτα.

|

+Internet

Να είναι η ίδια στο PC για να ξέρει το ρούτερ που να στέλνει τις εισερχόμενες συνδέσεις... Κάθε φορά που ανάβεις τον υπολογιστή αυτός συνεννοείται με το ρούτερ και αποκτά μια "τυχαία" IP (της μορφής 192.168.χ.y), η οποία και δεν είναι κατ' ανάγκη και η ίδια κάθε φορά και ως εκ τούτου δεν ανανεώνεται η "προώθηση" (port forwarding) που έχεις ήδη κάνει.

Δημοσ.

Α... ναι επειδή δεν χρειάζομαι το port forwarding κάθε φορά που ανοίγω το pc, κοίταξα ποιο ip έχω (πχ 192.168.1.x) και είπα στον router να κάνει forward σε αυτό το ip.. Άρα ο router εκείνη την στιγμή ήξερε ποιο ip έχω.. Γιατι το ip μου δεν είχε αλλάξει. Σωστά, ή κάνω κάποιο λάθος.. ? (και απ' ότι είδα μου δίνει και κάθε φορά το ίδιο ip όταν ανοίγω τον υπολογιστή..) :(

Δημοσ.

αν σου δινει καθε φορα την ιδια ip εισαι οκ.μιλαμε για την Fake ip Η αλλιως Lan ip οχι για την wan .Μιλαμε για το 192.168.1.χχχ οχι για wan ip.αν κανεις port forward και παιρνεις την ιδια Ip τοτε θα παιζει συνεχεια το port forward ειτε το χρησιμοποιεις ειτε οχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...