xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Kαταρχας καλησπερα σας.Ειμαι κατοχος ενος DELL Inspiron Mini 10 και εδω και 11 μηνες μου δουλευε κανονικα.Εχτες το βραδυ,καθος ετρεχα τα Windows Updates εκανα επανενκινηση και απο εκει και περα Νερκωθηκε κανονικα το ΠΙΣΙ.Τι λετε να φταιει.Πηρα και τηλ την αντιπρωσοπια,και μοθ ειπαν να κανω εναν διαγνωστικο ελενχο στην οθονη,μιας και αυτη δεν δουλευει....ενω το Πισι ανοιγει.Δωστε μου τα φωτα σας με σχετικες λυσεις
katsikoula Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 απο την στιγμη που το laptop τρεχει κανονικα και το προβλημα παρουσιαστηκε μετα απο windows update μου φαινεται οτι φταινε οι προβληματικοι drivers της καρτας γραφικων... τωρα για το πως θα αντιμετωπισεις το θεμα δεν εχω ιδεα...
nithe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 μου ειχε τυχει αναλογο προβλημα στο acer aspire 150x ενος φιλου μου.του εκανα update το βιος απο usb και η οθονη επανηλθε μετα.ψαξε να βρεις κατι αναλογο και για το δικο σου
outlaw Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δέν έχεις σήμα απο το post? Όπως λέει ο nithe, δοκίμασε μήπως υπάχει blind flash hotkey και με την σκαπουλάρεις (αν είναι το bios το πρόβλημα). Δίνει σ' εξωτερική οθόνη αλλά όχι στην δική σου. Μάλλον το TFT τα παιξε. Όπως και να χει, πάρε στο 2108129800 και θα λάβεις οδηγίες ειδάλως αν έχεις πρόβλημα "συννενόησης" πρέπει να σου δώσει λύση και ο retailer απ' όπου το αγόρασες (απλά ν' αναλάβει την συννενόηση με την CPI για εσένα και να σε καλέσει να το παραλάβεις λειτουργικό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.