Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με gtx 480

john4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια πριν μερικες μερες αγορασα την 480,χθες το βραδυ εκατσα να την βαλω μολις τελειωσα πατησα να ανοιξει το pc αλλα σταματουσε στο σημα τον windows και δεν προχωρουσε να μπει...η καρτα δεν μου φαινεται να ειναι ελατοματικια,λογικα αμα ειχε προβλημα δεν θα ειχε εικονα ετσι...??θα προσπαθησω να την δοκιμασω και στο αλλο pc μου αλλα δεν ξερω αμα χωραει...παιδια αν γνωριζει καποιος κατι ας βοηθησει.

ευχαριστω!

Δημοσ.

Εβγαλες τους drivers της προηγουμενης σου καρτας πρωτα ? Αν οχι δοκιμασε safe mode or vga mode. Επισης εχεις συνδεση την τροφοδοσια στην καρτα ?

Δημοσ.

Πατα F8 μετα την αρχικη οθονη και θα σου βγαλει μια λιστα με επιλογες.

Εκει διαλεξε την επιλογη που μιλαει για αναλυση 640χ480.

Δημοσ.

τους drivers δεν τους εχω βγαλει παντα μετα τους εβγαζα...απο τροφοδοσια ολα οκ!

οκ θα το δοκιμασω.

---------- Προσθήκη στις 14:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:22 ----------

παιδια αυτο το πραγρμα δεν μου εχει ξανα τυχει,το pc σερνεται με ολη τη συμασια της λεξης...δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται..??ξερει κανεις τι μπορει να ειναι..?

---------- Προσθήκη στις 14:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:03 ----------

ρε παιδια καμια ιδαια,δεν ξερω τι να κανω...δεν μου εχει ξανα τυχει αυτο...αν κανω κανενα format υπαρχει περιπτωση να στρωσει...?

Δημοσ.

Βγαλε τους παλιους οδηγους, κανε ενα clean με το Driver Cleaner η το Driver Sweeper και μετα αν συνεχισει κανε και ενα Registry Clean με CCCleaner.

Δημοσ.

ok θα το δοκιμασω...παντος εβαλα αλλες δυο καρτες που εχω μια 4850 και μια 8800 gts και το pc δουλεβει κανονικα.τωρα με την 480 σερνεται παλι...

---------- Προσθήκη στις 16:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:12 ----------

τωρα δεν μπαινει στα windows ουτε απο safe mode,καμια αλλη ιδεα..??

• Super Moderators
Δημοσ.

μπες με μια από τις άλλες κάρτες, βγάλε τους drivers, ρίξε και ένα καθάρισμα με το driver sweeper σε safe mode και μετά δοκίμασε την GTX480 με DVI-D ή d-sub...όχι hdmi

αν πάλι μετά από αυτά δεν αλλάξει κάτι πήγαινε για format

Δημοσ.

παλι δεν εγινε τιποτα,δεν συνεχεισε να μπει στα windows...αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ξεκινισα να κανω format και σταματαει παλι στο ιδιο σημειο,δηλαδη λιγο πριν αρχησει να φορτωνει τα αρχεια...δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...μου ηρθε και η ιδεα για bios update,τι λετε..??

• Super Moderators
Δημοσ.

ρίξε και bios update, μετά αρχίζεις να ψάχνεις στο google για GTX480 & την μητρική σου

Δημοσ.

οχι δεν εχω κουνισει κατι,τα εχω κοιταξει...υπαρχει καποιος οδηγος για bios update γιατι εχει περασει κανενας χρονος απο την τελευταια φορα που εκανα και εχω ξεχασει την διαδικασια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...