gouo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 καλημερα εχω εναν ενισχυτη HΟΜΕ cinema 5.1 και θελω ν τν συνδεσω με τον φορητο μου Η\Υ εναν acer aspire(τωρα μοντελο δν θυμαμαι ακριβως αλλα ειναι 3 χρονων σιγυρα)...τεσπα τ θεμα ειναι οτι συνδεω τον Η\Υ μα τν ενισχυτη και παιζει αλλα παιζει πολυ χαμηλα..Στην αρχη σκεφτηκα οτι φταινε τα ηχεια αλλα μετα εβαλα απο τν ενισχυτη ν παιζει ραδιοφωνο(που εχει ενσωματωμενο)και ο ηχος στην μικροτερη ενταση ηταν ιδιος σχεδον μ αυτον που εβγαινε οταν ιχα συνδεσει τον Η\Υ στο μεγιστο....Τι μπορει ν φταειπου δεν ακουγεται δινατος ηχος απο οταν συνδεω το Η\Υ?
chios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 καταρχήν πες μας τι μοντέλο είναι ο φορητός και ο ενισχυτής να δούμε τι εισόδους - εξόδους έχουν.
gouo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ο φορητος ειναι acer aspire 5630 και ο ενισχυτης ειναι Philips FR 735..!!!!
chios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 από ότι είδα ο ενισχυτής σου δεν έχει ψηφιακή είσοδο οπότε για να παίξει 5.1 πρέπει να του το δώσεις έτοιμο πίσω αριστερά στον ενισχυτή έχει τις εισόδους τώρα το λάπτοπ δεν γνωρίζω και αν συγκρίνω με το δικό μου (acer 6920) βγάζει 5.1 αλλά σε οπτική ίνα οπότε εσύ μόνο στερεοφωνικά μπορείς να ακούσεις. αν μιλάγαμε σταθερό εκεί την αποκωδικοποίηση την κάνει ο υπολογιστής και παίρνεις έτοιμες τις εξόδους για κάθε κανάλι.
gouo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 κοιτα εγω πιο πολυ για μουσικη το θελω ν σου πω την αληθεια..πιστευεις οτι με ενα μινι ξαψκ καλωδιο απο τν φορητο στον ενισχυτη θα κανω τν δουλεια μου..!!???? ---------- Προσθήκη στις 12:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:12 ---------- *καλωδιο mini jack
gouo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 δηλαδη θα παιζουν το κεντρικο και τ 2 front left,right και δεν θα παιζουν τα rear ε.???
chios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 δηλαδη θα παιζουν το κεντρικο και τ 2 front left,right και δεν θα παιζουν τα rear ε.??? αφού μιλάμε για στερεο μονο τα δυο θα παιζουν
gouo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 οκ....για να παιξυν ολα τι θα χρειαστω δηλαδη..??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.