michaelred Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, είμαι ένας αρχάριος σε σχέση με τους υπολογιστές...στο ψητό χτες έκλεισα το ups επειδή έκανε θόρυβο και σήμερα που πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή δεν ξεκινάει , το μόνο που κάνει είναι να ακούγεται ένας θόρυβος σαν μικρό ρέψιμο και αναβοσβήνουνε τα φωτάκια του υπολογιστή και των dvd-rom intel core duo 2,66 , asus pk5c βοήθεια καλοί μου άνθρωποι! ευχαριστώ εκ των προτέρων
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 μήπως αυτό το ρέψιμο είναι κανένας χαλασμένος σκληρός??
michaelred Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 χτύπα ξύλο.....βρε που να φας τη γλώσσα σου :-P , λύσεις θέλω όχι διαγνώσεις....
nickarmy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 δοκίμασε να αποσυνδέσεις το ups και να βάλεις σε άλλη πρίζα τα καλώδια
michaelred Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 το έκανα και αντί για ups χρησιμοποίησα άλλη μπρίζα...το αποτέλεσμα το ίδιο το σύστημα δεν παίρνει μπροστά παρά μόνο ακούγεται ένα μικρό ρεψιματάκι και το πορτοκαλί φωτάκι του pc και τα πράσινα φωτάκια των dvd-rom αναβοσβήνουνε μαζί κάθε φορά που ακούγεται το ρεψιματάκι.....
nickarmy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 αποσύνδεσε τα καλώδια του σκληρού και δες αν μπορεις να μπεις στο bios
michaelred Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 αποσυνδεσα σκληρό ....πάλι δεν μπαίνει στο bios....κάηκε ?και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα όπως αναφέρω πριν
_Anonymous_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 το πληκτρολογιο δουλευει για να μπεις στο bios?
michaelred Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 τώρα που τον άνοιξα είδα ότι και τα ανεμιστηράκια λειτουργούνε απαλά για ένα δευτερολεπτο μαζί με το ρεψιματακι.....και το λαμπακι της μητρικής ανοιχτό...μήπως να βγάλω την μπαταρία ? άλλαξα και θέση ...δεν έπιασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.